Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرارو-آمریکا و سه کشور اروپایی انگلیس، فرانسه و آلمان روز چهارشنبه در پیش نویس قطعنامه شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی، ضمن تکرار برخی ادعا‌های بی اساس، خواستار همکاری ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی شدند.

به گزارش رویترز، در این پیش نویس قطعنامه پیشن‌های امریکا و سه کشور اورپایی، ضمن تکرار برخی ادعا‌ها مبنی بر وجود سایت‌های هسته‌ای اعلام نشده در ایران، نسبت به این موضوع ابراز نگرانی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

احتمال صدور قطعنامه ضعیف است
عبدالرضا فرجی راد کارشناس مسائل بین الملل در گفتگو با فرارو با اشاره به گزارش اخیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در مورد برنامه هسته‌ای ایران، اظهارداشت: درحال حاضر کنگره آمریکا فشار زیادی را بر روی وزارت امور خارجه و کاخ سفید وارد می‌کند تا برجام احیا نشود، این درحالی است که با توجه به گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و در پیش بودن جلسه شورای حکام در هفته آینده، در همین رابطه باید دید در روز‌های آینده که اروپا و آمریکا بر سر نحوه مواجهه با پرونده‌ای هسته‌ای ایران مشورت خواهند کرد که خروجی آن چه خواهد بود.
وی افزود: نتیجه این مشورت سمت و سوی جلسه شورای حکام را مشخص خواهد کرد، اما اینکه آیا قطعنامه منفی علیه ایران صادر خواهد شود یا خیر، طی چند روز آینده با مشخص شدن محور گفتگو‌های اروپا و آمریکا بر سر ایران می‌توان بهتر در این زمینه به اظهارنظر پرداخت، اما به اعتقاد بنده احتمال اینکه در این جلسه، قطعنامه منفی علیه ایران صادر شود، بسیار کم است.
فرجی‌راد گفت: در حال حاضر اروپا طی دو ماه اخیر در قبال پرونده هسته‌ای ایران به نوعی سکوت کرده، حال شما این مسئله را مقایسه کنید با اظهارات مقامات اروپایی در ماه‌های گذشته که بسیار در این زمینه انجام داده‌اند، که به نوعی از آمریکا جلو زده بودند، این درحالیست که سکوت این روز‌های اروپایی‌ها نشان‌دهنده آن است که می‌توان امید داشت که در شورای حکام قطعنامه‌ای علیه کشورمان صادر نشود. همچنین با توجه به اینکه آمریکا نیز دو دل است در مورد اینکه قطعنامه علیه ایران صادر شود، بنابراین احتمال این موضوع به اعتقاد بنده بسیار کم است.
این کارشناس مسائل بین‌الملل اضافه کرد: زیرا اگر این اتفاق بیفتد، باید آن‌ها ادامه این ماجرا را بگیرند، که قدم بعدی آن ارجاع برنامه هسته‌ای ایران به شورای امنیت باشد، این در حالی است که با توجه به شرایط بحران جهانی که از یک سوء جنگ در اوکراین همچنان ادامه دارد و در سوی مقابل با افزایش بهای انرژی در جهان، بحران سوخت در کشور‌های اروپایی و آمریکایی تبعات بسیار زیادی برای این کشور‌ها در پی داشته است. از سویی با توجه به افزایش قیمت کالا‌ها در کشور‌های غربی مردم این کشور‌ها نیز تحت فشار هستند.
وی ادامه داد: همچنین در حال حاضر درست است علیرغم تبلیغاتی که می‌شود، مبنی بر اینکه دولت بایدن تحت تاثیر فشار‌های دولت اسراییل سپاه را از فهرست تروریستی آمریکا خارج نخواهد کرد، اما از لابلای حرف‌های رابرت مالی نماینده ویژه در امور ایران در کنگره می‌توان دریافت، که آمریکا در قبال خروج سپاه از لیست تروریستی، اگر ایران نیز امتیازی به دولت بایدن بدهد، که این امتیاز قابل خرج کردن در کنگره باشد، آن‌ها حاضر خواهند بود که به برجام بازگردند.  

منبع: فرارو

کلیدواژه: شورای حکام آژانس بین المللی انرژی اتمی احیای برجام گفتگوهای وین توافق هسته ای آژانس بین المللی انرژی اتمی هسته ای ایران شورای حکام علیه ایران کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۴۰۵۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها

«یودی لووی»، رئیس سابق بخش جنگ اقتصادی در سازمان جاسوسی موساد در مصاحبه‌ای با یک رسانه اسرائیلی گفته چنانچه شرکای اسرائیل قصدی جدی برای تضعیف تهران دارند باید زیرساخت‌های نقل و انتقالات پولی این کشور را هدف قرار دهند.

روزنامه تایمز اسرائیل نوشته «لوی» سال ۲۰۱۶ بعد از ۳۵ سال کار برای دستگاه‌های اطلاعاتی اسرائیل از سمتش به عنوان واحد جنگ اقتصادی موساد کناره‌گیری کرد.

مسئولیت لوی در دوران حضور در موساد تحقیق درباره گردش مالی دولت‌ها و گروه‌های متخاصم با اسرائیل شامل حماس، حزب‌الله و ایران بوده است.

او در این مصاحبه با تایمز اسرائیل از شرکا و متحدان اسرائیل خواسته «نوع متفاوتی از جنگ اقتصادی» را علیه جمهوری اسلامی ایران به کار بگیرند: جنگی که روی مردم ایران اثرگذار نباشد و در عین حال، مانع از انتقال پول از سوی ایران به گروه‌های متحدش در غرب آسیا شود.

لوی گفت: «طی سال‌های متمادی با هماهنگی قاسم سلیمانی، ایرانی‌ها زیرساختی باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها و انتقال پول به سراسر دنیا ایجاد کردند.»

این کارشناس سابق موساد تصریح کرد تحریم‌ها علیه ایران تا اندازه زیادی بی‌اثر بوده‌اند، زیرا آنها تن‌ها اعلام شده و هرگز اجرا نشده‌اند.

او گفت: «بسیاری از کشور‌ها در دنیا احساسشان این بود که تحریم‌های آمریکا انگیزه‌های سیاسی دارند.»

لوی اضافه کرد: «در صدر آنها کشور‌های اروپایی قرار داشتند که احساسشان این بود که آنها بابت تجارت با ایران تحت فشار‌های شدید قرار می‌گیرند و حتی مجازات می‌شوند در حالی که آمریکا هیچ تحریمی علیه برخی کشور‌های دیگر مانند قطر که در آنجا منافع دارد اعمال نمی‌کند.»

تایمز اسرائیل نوشته گزارش‌ها حاکی است ایران به طرز فزاینده‌ای در دور زدن تحریم‌های نفتی مهارت کسب کرده است.
در یک جلسه استماع در کنگره آمریکا در ماه دسامبر، «کلیر جانگمن»، یکی از مقام‌های گروه موسوم به «اتحاد علیه ایران هسته‌ای» (یوآنی) گفت که درآمد‌های نفتی ایران از سال ۲۰۲۰ چهار برابر شده است.

گروه «یوآنی» که ارتباطاتی با دولت آمریکا و رژیم اسرائیل دارد گروهی متشکل از مقام‌های سابق امنیتی، دیپلمات‌ها و محققان آمریکایی است که هدف خود را فشار بر برنامه هسته‌ای ایران اعلام کرده‌اند.

یانگمن در آن جلسه مدعی شد که برآورد‌ها حاکی است حدود ۳۰۰ کشتی تحت مالکیت و تحت پرچم کشورهای مختلف در حال حاضر نفت ایران را حمل و آن‌ها را به مقصد می‌رسانند.

منبع: همشهری آنلاین

tags # نفت ، ایران ، تحریم های آمریکا سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • گاریباشویلی قطعنامه پارلمان اروپا علیه گرجستان را رد کرد
  • فارن افرز: احتمال شکل گیری ائتلاف منطقه ای اعراب و اسرائیل علیه ایران چقدر است؟
  • عربستان پیش‌نویس قطعنامه آتش‌بس در غزه را به سازمان ملل می‌برد
  • روایت عضو شورای شهر اصفهان از تفاوت دانشگاه‌های ایران و آمریکا
  • شکست‌خوردگان،پشت نقاب تحریم
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • نظر مقام سابق موساد از شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها در ایران
  • مقام سابق موساد: ایران شبکه‌ای باورنکردنی برای دور زدن تحریم‌ها ایجاد کرده است
  • صف‌آرایی شکست‌خوردگان، علیه ایران | آمریکا و اروپا دوباره دست به تحریم شدند
  • افزایش چهار برابری درآمدهای نفتی ایران با شبکه‌ باورنکردنی دور زدن تحریم‌ها