Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@07:51:34 GMT

پیشنهاد تدوین سند جامع توانبخشی در کشور

تاریخ انتشار: ۱۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۵۶۳۴۲

پیشنهاد تدوین سند جامع توانبخشی در کشور

 

یکی از موضوعات مهم بحث ارائه خدمات توانبخشی به نیازمندان و افراد معلول و ناتوان است. بررسی ها نشان می دهد که امکانات کافی در بخش های مختلف در زمینه خدمات پزشکی وجود ندارد و به دلیل اختلاف تعرفه در بخش های دولتی و خصوصی نیروها ترجیح می دهند به جای کار در بخش دولتی، در مراکز خصوص خدمات توانبخشی را ارائه دهند و همین موضوع سبب بروز فقر پرسنل در بخش های دولتی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مطالعات نشان می دهد که همه افراد نیازمند خدمات توانبخشی توانایی مراجعه به بخش خصوصی را ندارند و از طرفی فقر نیرو و حتی تخت در بخش های دولتی به چشم می خورد و همین عامل سبب سرگردانی بیماران خواهد شد.

حمید رضا خانکه رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی کشور گفت: با توجه به حوادث ترافیکی، سالیانه ۴۴ هزار نفر معلول دائم به آمار اضافه خواهند شد و بین ۳ تا ۵ درصد از افرادی که مبتلا به بیماری کرونا شده نیازمند خدمات توانبخشی هستند. به وزیر بهداشت پیشنهاد داده شده تا خدمات توانبخشی در نظام شبکه ادغام شود و سند جامع توانبخشی نوشته شود تا امکان دسترسی به خدمات توانبخشی برای آحاد جامعه با توجه به تعرفه های منطقی در کشور را فراهم کنیم.

او افزود: در حال حاضر اختلاف تعرفه خدمات توانبخشی بین بخش دولتی با خصوصی زیاد است و پرسنل ارائه دهنده خدمات توانبخشی بعد از فارغ التحصیلی به دلیل نداشتن طرح اجباری جذب بخش خصوصی شده و تمایل به کار در بخش دولتی را ندارند.

رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی کشور اعلام کرد: به علت شیوع بیماری کرونا حجم قابل توجهی از مردم دچار محدودیت شده اند. در حالت عادی حدود ۳٠ میلیون نفر از مردم نیازمند خدمات توانبخشی، ۱۵ میلیون نفر معلول و ۲۵ درصد از مردم نیازمند به وسایل کمک توانبخشی هستند.

دسترسی به خدمات توانبخشی و تربیت نیروهای ارائه دهنده خدمات توانبخشی باید در اولویت برنامه ریزی ها قرار بگیرد.

خانکه گفت: پوشش بیمه ای برای خدمات توانبخشی هنوز در کشور اتفاق نیفتاده است و پیشنهاد می کنم که ۵ تا ۱٠ درصد از تخت های بیمارستان ها به خدمات توانبخشی اختصاص پیدا کند. در حال حاضر تنها ۸٠ تخت برای حدود۹٠ میلیون نفر وجود دارد.

بیشتر بخوانید:

تزریق نکردن واکسن باعث شیوع مجدد ویروس کرونا می‌شود باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: خدمات توانبخشی معلولیت جسمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۶۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان

ایسنا/خوزستان اداره کل میراث ‌فرهنگی، گردشگری و صنایع ‌دستی استان خوزستان از تدوین برنامه جامع مدیریت گردشگری شهرستان دزپارت خبر داد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان در این باره به ایسنا، گفت: وجود رودخانه، سد و محصولات و فراورده‌های کشاورزی، لبنی و دامی از جمله ظرفیت‌هایی است که برای گردشگری در آن منطقه وجود دارد.

محمدحسین ارسطوزاده با اشاره به این‌که دزپارت یکی از ورودی‌های استان محسوب می‌شود، بیان کرد: با هدف تقویت گردشگری و بهسازی فضاها و محوطه‌های گردشگری شهرستان، چندین طرح در حوزه روستایی، پشتیبانی و اعطای تسهیلات به سرمایه‌گذاران محلی در حوزه گردشگری صنایع‌دستی تعریف کرده‌ایم.

او با تاکید بر استمرار کار در حوزه آموزش افزود: اگرچه در سال گذشته بیش از ۵۰ دوره آموزشی با رویکرد تقویت جامعه روستایی و گردشگری در روستاهای سطح استان برگزار شد که بخش قابل توجهی از آن‌ها در حوزه شهرستان دزپارت بود، اما این موضوع باید تداوم داشته باشد که به صورت جدی آن رادنبال خواهیم کرد.

ارسطوزاده بیان کرد: برای این‌که جامعه محلی و روستایی برای در دست گرفتن مدیریت و تدبیر گردشگری در ابعاد محلی آماده شود، مستلزم این است که مدیران شهرستانی و ترجیحا بخشداران و دهیاران و نیز شوراهای روستاها در حوزه گردشگری وارد عمل شوند.

او با اشاره به این‌که بعد از آموزش جامعه محلی، روستاهایی که قابلیت گردشگری دارند باید در این زمینه ورود کنند افزود: برای این که اختیار و تدبیر مدیریت امور گردشگری به دهیاران و شوراها واگذار شود، سازوکاری با اداره‌کل امور روستایی تدوین شده است. ضمن این‌که بخش زیرساخت‌ها نیز از راه طرح‌ها و برنامه‌های توسعه‌ای دولت پیش می‌رود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • بخش خصوصی؛ضدتحریم،ارزآور
  • تدوین برنامه جامع ‌مدیریت‌ گردشگری برای‌ «دزپارت» خوزستان
  • بخش خصوصی؛ ضد تحریم، ارزآور
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد/ اعلام آمادگی نمایندگان خانه ملت برای حمایت از نخبگان
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارائه می دهند
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد