Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-28@23:11:55 GMT

یک پژوهشگر:بزرگترین آسیب کرونا در حوزه آموزش بود

تاریخ انتشار: ۱۶ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۶۵۳۷۶

یک پژوهشگر:بزرگترین آسیب کرونا در حوزه آموزش بود

به گزارش ایرنا محمدرضا فاتحی نسب روز دوشنبه در حاشیه برگزاری همایش استانی مدارس استعدادهای درخشان در جمع خبرنگاران افزود: نسلی که قرار نبود تبلت و موبایل به مدت زیادی در دست بگیرند، بخاطر شیوع کرونا ناگزیز این وسایل در اختیار آنها قرار گرفت.

وی اظهار کرد: با توجه به تهمیداتی که در کشور اندیشیده شد اما کرونا باز هم آسیب های اجتماعی، آموزشی، جسمی و بعضا روحی و روانی فضای مجازی به دانش آموزان وارد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مولف با بیان اینکه بزرگترین آسیب صفحه نمایشگر موبایل و تبلت ، عدم تمرکز است گفت: به هیچ عنوان دانش آموز نمی توانست روی یک مطلب یا موضوع تمرکز کامل داشته باشد.

وی خاطرنشان کرد: براساس تحقیقات انجام شده، حداکثر بازه زمانی مشاهده صفحه سیستم‌های مجازی  برای دانش‌آموزان زیر ۱۶ سال  ۱۵ تا ۲۰ دقیقه است و بیش از این را منجر به آسیب مغزی می‌شود.

این مدرس اضافه کرد: در صورتی که دانش آموزان به مدت چند ساعت از فضای مجازی برای کلاس درس  استفاده می کردند آسیب های زیادی به آنها وارد میشد.

فاتحی نسب کلید رفع تمام این آسیب‌ها و مشکلات پیش آمده را در مرحله  نخست شناخت این آسیب ها بیان کرد و گفت: مهمترین آن افت مهارت روخوانی و درک مطلب در دانش‌آموزان طی این مدت بوده است که در این زمینه باید دانش‌آموزان را با درک مطلب آشنا و مهارت یادگیری را در بین آنها تمرین کنیم.

وی با اشاره به برگزاری آزمون های مدارس استعداده های درخشان خاطرنشان کرد: آزمون مدارس سمپاد در دوره اول متوسطه با حضور ۱۹۰ هزار متقاضی و در دوره متوسطه دوم با حضور ۱۰۴ هزار و ۵۰۰ نفر  در کشور برگزار می شود که به ترتیب ۱۰ و ۱۳ درصد از متقاضیان پذیرش می شوند.

دبیر برگزاری همایش  استانی مدارس استعدادهای درخشان هم گفت: بسیاری از دانش آموزان با توجه به استعداد خاص متاسفانه به دلیل ظرفیت کم جذب پذیرش از ورود به این مدارس باز می مانند.

علی محمد عرفانی نسب افزود: در همین راستا با برگزاری همایش‌ها و کارگاه‌هایی مشابه این برنامه در تلاش هستیم  ضمن تقویت بنیه دانش آموزان متقاضی ورود به این مدارس با آموزش هوش‌های سه‌گانه، انها را با مقاطع تحصیلی بعدی، رشته‌های موجود در دبیرستان دور دوم برای انتخابی هوشمندانه و منطقی براساس توانمندی‌هایشان آشنا کنیم.

همایش علمی مدارس استعدادهای درخشان استان یزد با حضور ۲۰۰ نفر از دانش آموزان پایه های پنجم ، ششم ، هشتم و نهم استان برگزار شد که هدف آن ایجاد انگیزه در بین دانش آموزان برای ورود به این مدارس و کاهش استراس و اضطراب در بین آنها اعلام شد.

در سال تحصیلی جاری ۲۷۰ هزار دانش آموز در استان یزد تحصیل می کنند.

برچسب‌ها یزد وزارت آموزش و پرورش فضای مجازی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یزد وزارت آموزش و پرورش فضای مجازی یزد وزارت آموزش و پرورش فضای مجازی دانش آموزان آسیب ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۵۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم

حجت الله الماسی با بیان اینکه مدارس خاص اوتیسم جزو گروه مدارس آموزش و پرورش استثنایی هستند گفت: گروه‌های مختلف در سازمان استثنایی شامل کم توان ذهنی، ناشنوا، نابینا، معلول جسمی حرکتی هستند که اوتیسم جز یکی از این گروه‌هاست.

وی با بیان اینکه در مدارس اوتیسم دانش‌آموزان با اختلالات طیف اوتیسم تحصیل می کنند افزود: پایه‌های تحصیلی آن ها از پیش دبستانی تا متوسطه دوم و کار و دانش ویژه است؛ الگوی آموزشی در این مدارس از پیش دبستانی تا پایان دوره ابتدایی معمولاً آموزش انفرادی که در دنیا رایج است صورت می‌گیرد و کمتر کار گروهی و فعالیت گروهی انجام می‌شود.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی حداکثر تراکم کلاس در مدارس اوتیسم را پنج نفر عنوان کرد و ادامه داد: در متوسطه اول و یا به عبارتی پیش حرفه‌ای و کار و دانش خاص با توجه به ویژگی‌های هر کدام از گروه‌های دانش آموزان با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم، در گروه‌های کوچک آموزش‌های کلاسی ارائه می‌شود.

الماسی تفاوت این مدارس را با مدارس عادی اینگونه توضیح داد: در این مدارس سعی می‌کنیم متناسب با نیاز دانش‌آموزان طیف اوتیسم که عموما به ارتباط نداشتن و تعامل با محیط و عدم توجه دچار هستند، مناسب سازی‌ لازم انجام شود به عنوان مثال نور در چنین مدارسی باید خاص باشد.

وی با بیان اینکه طیف اوتیسم در سه سطح خیلی شدید، شدید و خفیف تعریف می‌شود گفت: میزان آموزش‌ها با توجه به شدت معلولیت انجام می‌شود. در آموزش با نیازهای ویژه در طیف اوتیسم بیشتر تمرکز بر ارائه محتوای دیداری و تصاویر است و کمتر متن و سایر رسانه‌های دیگر اهمیت دارند.

رئیس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی تعداد دانش آموزان با اختلالات اوتیسم در کشور که در مدارس استثنایی تحصیل می‌کنند را حدود ۳۵۰۰ نفر عنوان کرد و افزود: حدود ۳۵۰ نفر طیف اوتیسم با شدت کم یا خفیف در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند.

الماسی با بیان اینکه در کشور ما ۳۵ مدرسه خاص اوتیسم وجود دارد اظهار کرد: در استان‌های مختلف گاه بیشتر از یک مدرسه وجود دارد و بعضی استان‌ها مدرسه ندارند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • افزایش آسیب‌های اجتماعی در دانش‌آموزان / چرا طرح نماد ناقص اجرا شد؟
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت ادامه خواهد داشت
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • نمایشگاه خوداتکایی دانش‌آموزان کردستان برپا شد
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری
  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم