Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا ، دستورالعمل اجرایی پایداری شبکه برق مصوبه هیات دولت است که بر اساس آن برای استان ها و بخش های مختلف سهمیه تعیین شده است و شرکت های استانی توزیع برق ملزم به اجرای آن هستند و استانداران هم نقش ناظر و هماهنگ کننده را دارند.

در این دستورالعمل کلیه دستگاه های اجرایی، بانک ها، نیروهای مسلح و نهادهای عمومی غیردولتی موظفند نسبت به کاهش مصرف برق در ساعات اداری به میزان حداقل ۳۰ درصد نسبت به مصرف دوره مشابه سال گذشته و در ساعات غیر اداری به میزان ۶۰ درصد مصرف جاری با اولویت خاموش کردن روشنایی غیرضروری و سامانه های سرمایشی اقدام نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق این مصوبه ، وزارت نیرو موظف است با هماهنگی وزارت صنعت، معدن و تجارت نسبت به تعیین سهمیه برق مصرفی صنایع در دوره محدودیت شبکه برق اقدام نماید. شرکت های برق منطقه ای و توزیع نیروی برق هم موظف به تأمین برق برابر با سهمیه تعیین شده می باشند. در صورت عدم رعایت سهمیه های ابلاغی توسط مشترکین، علاوه بر افزایش بهای برق تا ۲ برابر تعرفه موجود برای میزان مصرف مازاد بر سهمیه تعیین شده، با اعلام قبلی نسبت به قطع برق آنها اقدام خواهند کرد.

روابط عمومی شرکت توزیع برق مازندران از قول مدیرعامل این شرکت اعلام کرد که برنامه های اجرایی این شرکت در ۳۳ سرفصل تدوین ، ابلاغ و از امروز آغاز شده است.

سید کاظم حسینی کارنامی افزود که طبق این برنامه علاوه بر پیگیری مدیریت مصرف برق در ادارات، بانک‌ها، صنایع، کشاورزی، خانگی، مرغداری، مجتمع‌های تجاری، پلاژهای ساحلی، تابلوهای تبلیغاتی و رمزارزها، تغییر ساعت کاری ادارات، پیاده‌سازی بستر فناوری اینترنتی اشیا ء ( IOT ) ، استفاده از ظرفیت نیروگاه‌های تولید پراکنده و اقدامات مربوط به فرهنگسازی، اطلاع‌رسانی و آگاهسازی مردم در زمینه مصرف بهینه برق در دستور کار قرار دارد.

وی از انعقاد تفاهمنامه با نیروهای مسلح، شناسایی و پیگیری مشترکان پرمصرف، جلب مشارکت مشترکان صنعتی با دیماند بالاتر از ۵۰۰ کیلووات خارج از شهرک‌های صنعتی، به کارگیری مولدهای دیزلی خودتأمین، پیگیری انشعابات مربوط به چاه‌های کشاورزی و پیگیری استفاده از پتانسیل جایگاه‌های سی ان جی CNG هم از دیگر برنامه‌های اجرایی شرکت توزیع گاز مازندران برای گذر از اوج مصرف برق نام برد.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران گفت: شرکت توزیع برق مازندران حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک دارد که از این تعداد ۷۵ درصد خانگی، ۶ درصد کشاورزی و کمتر از یک درصد هم مشترکان صنعتی هستند.

حسینی به برنامه‌ریزی این شرکت در خصوص مدیریت مصرف در بخش صنعتی اشاره کرد و افزود: یک‌هزار و ۵۹۲ مشترک با ۱۳۳ مگاوات مصرف در شهرک‌های صنعتی استان، ۱۱۰ مشترک صنعتی خارج از شهرک‌های صنعتی با قدرت بالاتر از ۵۰۰ کیلووات و مجموع مصرف ۵۳ مگاوات و ۲ هزار و ۱۶۵ مشترک صنعتی خارج از شهرک‌های صنعتی با میزان مصرف کمتر از ۵۰۰ کیلووات و مجموع مصرف ۲۲ مگاوات در استان داریم که طبق برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته قرار شد در هر روز صرفه‌جویی‌هایی حساب شده در مصرف برق داشته باشند.

به گفته مدیرعامل شرکت توزیع برق مازندران، طبق تفاهمنامه‌ای که با شرکت آبفای مازندران بسته شد قرار است در ساعات پیک مصرف نیز ۱۵۰ دیزل ژنراتور وارد مدار برق‌رسانی مازندران شود.

این مسئول درباره برنامه‌ریزی برای صرفه‌جویی در مصرف برق بخش کشاورزی نیز یادآور شد: با توجه به مشوق‌های تعریف شده و برنامه‌های تدوین شده، مشترکان می‌توانند در صورت استفاده نکردن از برق چاه‌های کشاورزی به مدت ۵ ساعت در بازه زمانی ۱۱ تا ۱۸ (که در تفاهمنامه همکاری درج می‌شود) و انتقال زمان آبیاری به ساعات دیگر از برق رایگان در ۱۹ ساعت باقیمانده شبانه‌روز استفاده کنند.

حسینی تصریح کرد: تمام تلاش همکاران ما در بخش‌های مختلف بر این است که هیچ خاموشی به بخش خانگی و تجاری اعمال نشود. اما تحقق این هدف مستلزم این است که مشترکان محترم مدیریت مصرف برق را در روزهای گرم سال بویژه در ساعات ۱۲ تا ۱۷ و ۲۰ تا ۲۳ رعایت کنند.

خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده در تابستان سال گذشته معضلات زیادی را برای مشترکان خانگی برق در مازندران ایجاد کرده بود. مشترکان خانگی برق مازندران در حالی مشکلات ناشی از خاموشی‌های برنامه‌ریزی شده و حتی خارج از برنامه را تحمل می‌کردند که به دلیل مستقر نبودن صنایع بزرگ و سهم ناچیز صنایع از مصرف برق در این استان، نسبت به مشترکان خانگی بسیاری از استان‌ها معمولا سهم بیشتری از خاموشی‌ها را تحمل می‌کنند.

مازندران دو شرکت توزیع نیروی برق یکی به مرکزیت ساری مرکز استان و دیگری به مرکزیت شهرستان نوشهر دارد که شرکت برق منطقه ساری حدود یک میلیون و ۵۰۰ هزار مشترک و شرکت برق منطقه نوشهر با زیر پوشش داشتن ۹ شهرستان غربی این استان حدود ۶۵۰ هزار مشترک دارد. طبق آمارهای شرکت توزیع برق منطقه‌ای غرب مازندران ۵۱ درصد از حدود ۶۵۰ هزار مشترک برق خانگی در این منطقه را خوش‌نشین‌ها تشکیل می‌دهند که به دلیل حضورشان در ویلاهای شخصی و شهرک‌ها در زمان تعطیلات و پیک مصرف و همچنین بی‌توجهی به مصرف بهینه و صرفه‌جویی در زمان پرباری معمولا نقش زیادی در افزایش مصرف برق غرب مازندران هنگام پیک مصرف دارند.

برچسب‌ها انرژی برق مصرف بهینه برق برق شركت‌ توزيع نيروی برق مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق مصرف بهینه برق برق انرژی برق مصرف بهینه برق برق شركت توزيع نيروی برق مازندران شرکت توزیع برق مازندران شهرک های صنعتی مشترکان خانگی برنامه ریزی مصرف برق هزار مشترک برق منطقه شهرک ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۷۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، به‌منظور گسترش همکاری‏‌های علمی، پژوهشی، آموزشی و کاربردی با هدف بهره‌‏مندی از ظرفیت‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری طرفین در حوزه‌های علم و فناوری، تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و شرکت لبنیات کالبر اراک در حوزه‌های علمی، تحقیقاتی، آموزشی، صنعتی، کارآفرینی و اشتغال با هدف تعامل و ارتباط مشترک بین دو سازمان، در دفتر مدیرعامل شرکت لبنیات کالبر اراک امضا شد.

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی در حاشیه این مراسم به خبرنگار آنا گفت: هدف از این تفاهم‌نامه، همکاری‌های پژوهشی، فناوری و خدمات تخصصی دانشگاه و شرکت، آموزش، مهارت‌آموزی و پرورش نیرو‌های آموزش‌دیده و ماهر در زمینه‌های تخصصی مورد نیاز طرفین و استفاده از تجهیزات آزمایشگاهی و کارگاهی است.

مرتضی قاسمی افزود: انجام امور مطالعاتی در رابطه با فرآورده‌های لبنی و صنایع وابسته، مشارکت و همکاری در توسعه و تدوین دانش فنی تولید محصولات غذایی، مشارکت و همکاری در تجاری‌سازی دستاورد‌های پژوهشی و فناورانه، مشارکت و همکاری در زمینه توسعه ارتباط صنعت و دانشگاه از طریق اجرای پروژه‌های تحقیقاتی -کاربردی موردنیاز طرفین با تأکید بر عارضه‌یابی زنجیره توسعه و تکوین محصول و شبکه‌سازی هوشمند با بهره‌گیری از امکانات طرفین و جذب سرمایه‏‌گذاران داخلی و خارجی و جلب مشارکت صنعتگران حوزه صنایع غذایی و فعالان اقتصادی جهت اجرایی کردن طرح‌‏های مشترک از موضوعات این تفاهم‌نامه است.

وی، همکاری در زمینه حمایت از دانشجویان درراستای گذراندن دوره‌های کارآموزی و کارورزی و کارآموزی طرح پویش، همکاری و تعامل در اجرای طرح پویش دانشگاه آزاد اسلامی برای تربیت نیروی ماهر و متخصص از دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی، تعامل طرفین به‌منظور حمایت و هدایت موثر پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به سمت خلق پژوهش‌های کاربردی موردنیاز طرفین، مشارکت و همکاری در برگزاری دوره‌ها و کارگاه‌های آموزشی موردنیاز برای توانمندسازی مدیران و کارکنان دانشگاه و شرکت براساس ضوابط و مقررات طرفین با صدور گواهینامه‌های معتبر، مشارکت و همکاری در زمینه برگزاری بازدید‌های علمی و تور‌های تخصصی و صنعتی، بازدید از نمایشگاه‌ها، واحد‌های صنعتی و همچنین امکان بازدید مدیران و کارکنان شرکت از توانمندی‏‌های دانشگاه، همکاری دوجانبه درباره حوزه‌های تخصصی مرتبط را از مهم‌ترین موضوعات تفاهم‌نامه برشمرد.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی یادآور شد: طراحی، مشارکت و همکاری در برگزاری نمایشگاه‌‌ها، همایش‌ها، سمینار‌های داخلی و بین‌المللی و استارت‌آپ‌ها علمی مرتبط با صنایع غذایی و فرآورده‌های لبنی به صورت مشترک، دعوت استادان خبره داخلی و خارجی در حوزه‌های مختلف برای دانش‌افزایی متخصصین طرفین، مشارکت و همکاری در راه‌اندازی، تکمیل و تجهیز مراکز تحقیقاتی و پژوهشکده‌ها و سرا‌های نوآوری با انتفاع طرفین (مطابق تبصره ۲ ماده ۲)، استفاده از توان علمی اعضای هیأت علمی و متخصصان طرفین، به کارگیری امکانات تحقیقاتی و پژوهشی طرفین جهت انجام پروژه‌های پژوهشی، تدوین و انتشار کتاب و مقالات، استفاده متقابل از تجهیزات و امکانات آموزشی و پژوهشی به‌خصوص برای آموزش دانشجویان و سایر زمینه‌های همکاری مشترک در حوزه‌های آموزشی، پژوهشی ـ تحقیقاتی و کاربردی که در آینده برحسب صلاحدید امکان آن فراهم شود، از دیگر موارد توافق طرفین است.

این تفاهم‌نامه در ۱۲ ماده و در ۳۹ بند و ۷ تبصره به امضای مرتضی قاسمی دبیر هیئت امناء و سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان مرکزی و عباس داودآبادی مدیرعامل شرکت لبنیات کالبر اراک رسید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درآمد ۳۰۰ میلیاردی مردم فارس از تولید انرژی خورشیدی
  • وعده اتمام خاموشی‌ها در تابستان جاری/ کاهش مصرف خانگی دیگر استان‌ها، راه‌حل توسعه برق در استان‌های دیگر است؟
  • میزان خاموشی برق خراسان رضوی به ۸۶ دقیقه کاهش یافت
  • آغاز نشاء ارگانیک برنج در مازندران
  • ۸۳درصد مشترکان برق قزوین کم‌مصرف هستند
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • توزیع ۲۶ هزار کیلوگرم/لیتر آفت کش نباتی در مازندران
  • پرداخت ۳۸ میلیارد تومان پاداش به مشترکین کم‌مصرف قزوین
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه علمی و تحقیقاتی دانشگاه آزاد مرکزی با یک واحد صنعتی