Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری فارس مازندران- قربانعلی مسافر| مازندران از استان‌های مهم صنعتی کشور است و در کنار کشاورزی با صادرات محصولات مختلف تولیدی در افزایش درآمدهای ارزی و ارزآوری نقش مهمی دارد.

شهرستان آمل از شهرهای سرآمد در زمینه تولید و اقتصاد مازندران است، بیش از نیمی از صنعت مازندران را به خود اختصاص داده و بیش از ۴۰ درصد درآمدهای ارزی استان را با صادرات به خود اختصاص داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران، معاون استاندار و فرماندار ویژه آمل به همراه دیگر مسؤولان برای بررسی مشکلات متعدد در نشستی به بررسی مشکلات حوزه صنعت و معدن در حضور فعالان اقتصادی و تولیدی پرداختند هر چند رسیدگی به درخواست‌های تأمین زمین، وجود مشکلات فراوان بانکی، معضل تأمین نیروهای انسانی، فراهم نبودن زمینه صادرات و مشکلات حوزه کسب و کار از مهمترین درخواست‌های صنعت‌گران بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران اظهار کرد: مازندران از استان‌های تولیدی و اقتصادی است و در این بین جایگاه آمل در تولید و صنعت استان انکارشدنی نیست.

مجید فانی افزود: برای بررسی ابعاد مختلف مشکلات اقتصادی در آمل باید جمع‌بندی‌های لازم انجام شده و سرفصل مشکلات و موانع تولید به صورت دوره‌ای بررسی و رسیدگی شود.

مدیرکل سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران تصریح کرد: تأکید بر بهره‌مندی همه ذی‎نفعان از حوزه معدنی را دارم و باید با جمع‌بندی به نتیجه موثر دست یافت.

این مسؤول یادآور شد: در شرایط سخت اقتصادی و وجود انواع تحریم‌ها همیشه حامی تولیدکنندگان هستیم تا با برطرف کردن مشکلات و موانع، چرخ اقتصاد و تولید با سرعت بچرخد و روند پیشرفت و توسعه برای کشورمان سرعت بیشتری نسبت به گذشته پیدا کند.

لزوم افزایش نظارت‌ها بر فعالیت‌ معادن

فرماندار ویژه آمل، یکی از مشکلات فعالان صنعتی و تولیدی را مهیا نبودن زمین صنعتی دانست و اظهار کرد: فعالان اقتصادی و تولیدکنندگان زیادی در این شهرستان در نوبت برای دریافت زمین صنعتی هستند.

سیدعباس حسینی، تأمین زمین صنعتی را از مهمترین و اصلی‌ترین اولویت‌ها برای ارتقای جایگاه اقتصادی برشمرد و افزود: از سرانه زمین صنعتی به نسبت تولیدات شهرستان و ضریب نفوذ حوزه تولید آمل در مازندران رضایت ندارم، افزایش میزان به‌کارگیری نیروی انسانی با تأمین زمین رابطه مستقیم دارد و تولید ناخالص منطقه با تأمین زمین و افزایش نیروی انسانی رشد خوبی دارد.

وی با بیان اینکه فعالیت معادن از دیگر مشکلات مهم در حوزه تولید و صنعت است، خواستار افزایش اختیار نظارت شهرستانی بر فعالیت‌های معدنی شد و تصریح کرد: باید متذکر شوم که چرخه تولید و فعالیت معادن استاندارد نیست و این مهم نارضایتی عمومی و مردم را به همراه دارد.

معاون استاندار مازندران با انتقاد از نبود یک کارشناس معدن در اداره صنعت، معدن و تجارت آمل و استقرار کارشناسان معدن در مازندران، خاطرنشان کرد: دغدغه فراوان در زمینه معادن برای آمل وجود دارد و باید نظارت مستمر و منظم بر فعالیت معادن برای پاسخگویی به افکارعمومی ایجاد شود.

انتقاد از نبود کارشناس معدن در اداره صمت آمل

این مسؤول با اعلام اینکه تخلفات متعدد حوزه معدن در سایه عدم نظارت لازم ایجاد می‌شود، گفت: نبود نظارت به همراه بروز تخلفات باعث می‌شود تا حق و حقوق دولتی مغفول بماند پس مستقر شدن کارشناس حوزه معدن و افزایش اختیارات نظارت بر معادن مطالبه جدی ما از مسؤولان استانی است.

به گزارش فارس، امید داریم تا با تعامل و همکاری مسؤولان و تولیدکنندگان روز به روز شاهد پیشرفت صنعتی و اقتصادی مازندران باشیم و با حمایت از تولیدات ملی باکیفیت و مرغوب به جای خریدن کالاهای خارجی، خانواده‌های کارگران کشورمان را بهره‌مند کنیم.

انتهای پیام/۸۶۰۱۲/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: فعالان اقتصادی معادن مدیرکل صمت مازندران مجید فانی معاون استاندار مازندران عباس حسینی فعالیت معادن معدن و تجارت تأمین زمین زمین صنعتی بر فعالیت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۶۹۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران

وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: در ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران،  نمایندگانی از ۱۰۰ کشور ‌دنیا و بیش از ۲ هزار تجار خارجی حضور دارند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عباس علی آبادی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در نشستی با اصحاب رسانه درباره ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران (۸ تا ۱۲ اردیبهشت ماه) اظهار داشت: برگزاری این نمایشگاه در راستای تحقق شعار سال و توسعه صادرات و ارزآوری است.

وی افزود: قصد ما اول از برگزاری این نمایشگاه، معرفی دستاوردها به کشورهای دیگر و اعلام آمادگی تعامل با سایر کشورهاست بعضی از این کشورها تولیدات ما را نمی‌شناسند و باور نمی‌کنند که این محصولات تولید داخل باشد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: کشورهایی شریک تجاری ما هستند که از ما کالا بخرند ما به آنها کالا خواهیم فروخت، ضمن اینکه بسیاری از بازارها برای ما وجود دارد که ما به دنبال اصلاح مقاصد صادراتی هستیم.

علی آبادی بیان داشت: عده‌ای در بازار رقابت، اخباری را در فضای مجازی منتشر می‌کنند در حالی که با این اقدام در میدان کسی بازی می‌کنند که به نفع کشور نیست.

وی با اشاره به نامگذاری شعار اقتصادی سال از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی بیان داشت: رهبری پنج سال متوالی است که به موضوع تولید پرداخته‌اند که تولید کافی نیست و امسال بر جهش تولید تمرکز کردند و امسال بر جهش تولید با مشارکت مردم پرداختند.

وزیر صنعت، معدن و تجارت اضافه کرد: کم و کاستی‌هایی از بعد از انقلاب تا کنون وجود دارد که باید رفع شود هر چند اقداماتی در این عرصه صورت گرفته است. برای تحقق جهش تولید هر کاری انجام دهیم کامل نیست و حدی بر اقدامات این موضوع وجود ندارد و نیازمند یک نقشه راه است.

علی آبادی اولین موضوع تحقق شعار را بحث تأمین ارز عنوان کرد و گفت: با اختصاص ارز بایستی نیازهای تولید را رفع کرده و صادرات را توسعه دهیم که این نمایشگاه همسو با تحقق شعار سال است.

وی عنوان کرد: اولویت تحقق ارز به شرکت‌هایی است که ارزآوری بیشتری برای کشور داشته باشد و در جهت تحقق شعار سال اقدام به صادرات کنند. اگر شرکتی بر ساخت داخل تمرکز داشته باشد می‌تواند از ابزارها و خدمات وزارت صمت بهره مند شود اگر هر شرکتی ارز کمتر و بهره‌وری بیشتری را با استفاده از شرکت‌های دانش بنیان داشته باشد در اولویت هستند این امر توسط دستگاه‌های زیر مجموعه وزارت صمت رصد می‌شود.

وزیر صنعت، معدن و تجارت، تکمیل سرمایه گذاری‌های ناقص و راه اندازی بنگاه‌های ناقص از دیگر اولویت‌های این وزارتخانه بیان کرد.

علی آبادی با بیان اینکه یکی از مهم‌ترین مسائل در تحقق شعار سال استفاده از مشارکت مردم در سرمایه گذاری گفت: باید بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم و پتانسیل‌های بزرگ را ایجاد کنیم.

وی افزود: صندوق‌های پروژه را برای طرح‌ها ایجاد و از مشارکت مردم استفاده کنیم در همین راستا به دنبال ایجاد سازوکارها هستیم.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به توسعه بازارهای صادراتی گفت: یکی از مهم‌ترین چالش‌های تولید نبود بازار برای کالاهای تولیدی است در همین راستا یکی از اقدامات ما بازار خارج از مرزهاست.

علی آبادی افزود: بسیاری از کالاهایی با کیفیت بدتر و قیمت ارزان‌تر از طریق قاچاق وارد کشور می‌شود که این موضوع را دنبال می‌کنیم.

وی از برگزاری نمایشگاه به صورت مجازی در آینده نزدیک خبر داد و گفت: در این راستا از روش‌های نوین و فناورانه استفاده خواهیم کرد. نمایشگاه‌های هدف صادراتی را در کشورهای همسایه برگزار خواهیم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه کشورهای آفریقایی یک اقیانوسی از فرصت‌های بی نظیر است گفت: فرصت برای پیمانکاران در حوزه زیرساخت‌ها زیاد است و به خاطر کشت فراسرزمینی برای انتقال تکلونوژی است.

علی آبادی گفت: تداوم و پایداری در ارتباط‌ها و مشارکت‌های تجاری برقراری اصل برد برد است باید تکنولوژی، سرمایه گذاری و شغل را به کشورهای آفریقایی ببریم. ‌

کد خبر 748731

دیگر خبرها

  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • کارگران در سنگر نخست رفع محرومیت و شکوفایی اقتصادی قرار دارند
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است
  • حضور نمایندگان ۱۰۰ کشور در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژن در محاصره معادن
  • محدوده شهری مرزن آباد اندک است/ شهر اکسیژه در محاصره معادن
  • منع بکارگیری مشمولان غایب در واحد‌های صنعتی، معدنی و صنفی
  • بازدید هیئت هرمزگانی از نمایشگاه صنعت پلاستیک چین
  • فعالیت ۹۱ معدن در استان البرز
  • فعالیت معدن یا احیای منابع آبی! / منابع محلی خبر از حفاری در نزدیکی سرچشمه کامو می‌دهند