Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-29@05:45:53 GMT

محمد مهاجری: کمی از نجابتتان در نقد دولت بکاهید

تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۷۱۱۳۴

محمد مهاجری: کمی از نجابتتان در نقد دولت بکاهید

به گزارش «تابناک»، محمد مهاجری، فعال سیاسی طی یادداشتی برای روزنامه اعتماد نوشت: میزان انتقادهایی که از دولت سیزدهم صورت می‌گیرد، در مقایسه با اکثر دولت‌های گذشته تقریبا نزدیک به صفر است. اگر نقدهایی را که در فضای رسانه‌های رسمی (روزنامه‌ها، خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری) انتشار می‌یابد، جمع بزنید، واقعا به چشم نمی‌آید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حتی اگر دیدگاه‌های مخالف با طرح یارانه‌ای اخیر دولت را که پرشمارتر از دیگر نقدها بود فرضا با انتقادهای بنزینی دولت روحانی مقایسه کنیم باز هم به حدود صفر می‌رسیم.

تاکنون هیچ‌کس به خود جرات نداده علیه دولت سیزدهم مثلا در حرم امام یا شهرهای قم و مشهد یا دیدارهای رهبری (که در سال‌های گذشته مرسوم بود)، شعار بدهد و ضعف‌ها و ناکامی‌های دولت را به رخ بکشد. رسانه‌ها و چهره‌های رسانه‌ای هم با توصیه‌ها و تذکراتی که از جانب نهادهای نظارتی دریافت می‌کنند، انتقادهای خود را درز می‌گیرند یا بسیار کمرنگ مطرح می‌کنند.

با این همه، اما همین مقدار ناچیز نیز توسط برخی دولتی‌ها، رسانه‌های دولت یا حامیان شخص رییس‌جمهور تحمل نمی‌شود و مورد تخطئه قرار می‌گیرد. این وضعیت شاید «خوش به حال دولت» محسوب شود و رسانه‌هایی که از صبح تا شام «به‌به» و «آفرین» و «باریکلا» می‌گویند، قدر ‌ببینند و بر صدر بنشینند. آنها می‌توانند هر خبری را هرگونه که دوست دارند منتشر کنند و هر جای خبر را هم که از آن خوش‌شان نیاید حذف کنند؛ نقاط قوت احتمالی را برجسته کنند و ضعف‌ها را کاملا بپوشانند. دقیقا مشابه کاری که در اوایل دولت احمدی‌نژاد انجام گرفت اما جواب نداد. آیا قرار است همان جریان رسانه‌ای دوره رییس‌جمهور اسبق (که الان دوباره سر کار آمده) از همان سوراخ، باز هم گزیده شود؟ در آن دوره، هر منتقدی را دشمن عدالت و مهرورزی نامیدند و تبلیغ کردند که چوب لای چرخ می‌گذارد و بوق بیگانه شده است. انصافا جریان احمدی‌نژاد هم موفق شد در آن فضا بتازد و هرچه خلاف واقع و خرافه بود روانه بازار رسانه‌ها کرد. یادمان نمی‌رود که حتی خبرهای مربوط به تحریم‌ها (که به‌دلیل ضعف آقای سعید جلیلی در مذاکرات روزبه‌روز تشدید می‌شد) هیچ بازتاب رسانه‌ای پیدا نمی‌کرد و رییس‌جمهور وقت هم با تعبیر تاریخی! «تحریم نمندی» صورت مساله را پاک می‌کرد.

اتفاقات آن دوران اکنون و در دوره آقای رییسی با روندی کم‌وبیش یکسان و البته رو به‌ تشدید در حال بازتولید است و منتقدان نجیب (که اکثریت قریب به اتفاق چهره‌های سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و رسانه‎ای را تشکیل می‌دهند) ترجیح می‌دهند برای آنکه متهم به شرارت نشوند! از ادبیات «آسه برو آسه بیا که گربه شاخت نزنه» بهره گیرند. اما واقعیت‌های سیاسی و رسانه‌ای می‌گوید، اطلاع‌رسانی امروز، تغییرات بزرگی کرده که اگر هوشمندانه و سریع مورد توجه قرار نگیرد، روزهای بدتر از دولت احمدی‌نژاد فراخواهد رسید. دولت و رسانه‌هایش (ازجمله صداوسیما) چاره‌ای جز ترمیم اعتماد عمومی به خبررسانی‌شان ندارند. متاسفانه خبرهای کاملا دروغ به سرعت برق در فضای مجازی انتشار می‌یابد و تلقی به قبول می‌شود بی‌آنکه تنظیم خبرها حرفه‌ای باشد یا منبع آن مشخص باشد. هر شایعه‌ای بلافاصله مورد قبول قرار می‌گیرد و براساس آن ده‌ها تحلیل در کوچه و خیابان و مغازه و اداره روی آن گذاشته می‌شود. همه اینها به یک دلیل اتفاق می‌افتد: بی‌اعتمادی به رسانه‌های یکسویه دولتی و حاکمیتی.

اگر جای دولت آقای رییسی و زیر ارشاد بودم، از همه منتقدان درخواست می‌کردم کمی از نجابت‌شان در نقد دولت بکاهند! و صریح‌تر وارد میدان انتقاد شوند تا راه بر تحریف، بدگویی و دیگرنمایی توسط بدخواهان و رسانه‌های بیگانه بسته شود.

منبع: تابناک

کلیدواژه: آبله میمونی متروپل آبادان مهدی صباغی قیام 15 خرداد محمود دعایی محمد مهاجری دولت رئیسی منتقدان انتقاد رسانه ها آبله میمونی متروپل آبادان مهدی صباغی قیام 15 خرداد محمود دعایی رسانه ها رسانه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۱۱۳۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج بازیکن زیر 23 سال روی نیمکت پرسپولیس

به گزارش ورزش سه با اینکه ترکیب اصلی پرسپولیس در اراک تقریبا قابل پیش بینی بود و حتی از چند روز قبل به نظر می‌رسید محمد خدابنده لو جای عالیشاه بازی کند اما در مورد نیمکت سرخ‌ها شرایط غیر قابل پیش بینی بود.

با مصدومیت امید عالیشاه و علیرضا بیرانوند که مشخص بود به اراک نخواهند رفت و سپس غیبت عجیب سعید صادقی و سپس خط خوردن نام وحدت حنانوف از لیست جا برای جوان‌ها باز شد تا به لیست بیست نفره تیم‌شان در این مسابقه برسند.

در حالی که امیررضا رفیعی تنها بازیکن زیر 23 سال ترکیب اصلی سرخ‌هاست این تیم روی نیمکت پنج بازیکن زیر 23 سال دارد که مهرشاد اسدی دروازه‌بان ذخیره، میلاد سورگی وینگر، علیرضا بابایی مدافع راست و محمد بادپا و ابوالفضل بابایی در نقش مهاجم این  پنج بازیکن جوان هستند.

محمد مهدی احمدی 24 ساله هم روی نیمکت پرسپولیس دیده می‌شود ضمن اینکه محمد خدابنده لو هم از بین بازیکنان اصلی پرسپولیس 24 سال سن دارد و حضور او در ترکیب اصلی و نیمکت نشینی وحید امیری باعث شده تا میانگین سنی سرخ‌ها در این بازی در ترکیب اصلی هم تا حدودی پائین بیاید.

علی نعمتی، وحید امیری، سینا اسدبیگی، فرشاد فرجی  و محمد مهدی احمدی پنج بازیکن بزرگسال نیمکت پرسپولیس در اراک هستند.

دیگر خبرها

  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای شعار سال تدوین شد
  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • استان فارس در تبیین دستاوردهای دولت رتبه اول کشور را دارد
  • خوش و بش محمد صلاح با مویس، سرمربی حریف پس از به ثمر رسیدن گل دوم وست هم
  • (ویدیو) درگیری لفظی محمد صلاح و یورگن کلوپ
  • شکست رسانه‌ای واشنگتن در اعتراضات دانشجویی
  • واکنش خلجی به کنایه رسانه‌ها با عبارت «دولت کجاست؟»
  • آسمانی شدن پدر شهید در نقنه
  • توصیه محمد معتمدی برای استفاده از صنایع دستی + فیلم
  • پنج بازیکن زیر 23 سال روی نیمکت پرسپولیس