Web Analytics Made Easy - Statcounter

جعفر قادری در نشست هم اندیشی شرکت‌های دانش بنیان بخش کشاورزی گفت: حمایت‌های دانشگاه می‌تواند به این صورت باشد که فرمول‌ها و دانش فنی تولید شده را به راحتی واگذار و این فرصت را فراهم کنند که مجموعه‌های علمی و تخصصی با کمک دانشگاه‌ها بتوانند در توسعه فناوری‌ها کمک کنند.

او گفت: قانون جهش تولید دانش بنیان یکی از کار‌های زیربنایی و اساسی مجلس شورای اسلامی بود که کمتر از یک ماه گذشته ابلاغ شد؛ کمیسیون اصلی آن آموزش و کمیسیون فرعی جهش تولید بود که ما کمک کردیم که این طرح کامل شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قادری گفت: با بیان اینکه در قانون مذکور بحث واگذاری زمین و تسهیلات، ورودشان به بازار سرمایه، وثایق یا بحث خرید محصولات به صورت ترک تشریفات مناقصه در نظر گرفته شده است.

این نماینده مجلس گفت: طرح تامین مالی تولید و زیرساخت‌ها در کمیسیون جهش تولید در حال بررسی است، در هفته آینده اعضای کمیسیون جهش تولید در سفر به شیراز با حضور فعالان اقتصادی و متولیان خصوصا شرکت‌های دانش بنیان مسائل و موضوعات قانونی طرح را بررسی خواهند کرد.

او به تلاش در زمینه اصلاح اساسنامه صندوق توسعه ملی گریزی زد و گفت: در کمیسیون برنامه و بودجه و کمیسیون اقتصادی این طرح‌ها دنبال و تلاش می‌شود گیر‌ها و موانعی که در تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان و واحد‌های کوچک مقیاس و متوسط مقیاس وجود دارد، برطرف کنیم.

به گفته این استاد دانشگاه، در قوانین اصلاح ساختار نظام بانکی و یا ساختار نظام بازار سرمایه تلاش مجلس شورای اسلامی در حمایت از شرکت‌های دانش بنیان است.

به بیان این نماینده مجلس اعتقاد بر این است که شرکت‌های دانش بنیان، می‌توانند فاصله و شکاف تکنولوژی بین ما و کشور‌های پیشرفته را برطرف کنند.

قادری گفت: امسال جزو معدود سال‌هایی است که فقط یک بخش از رشد اقتصادی بنا هست از محل افزایش بهره وری تامین شود، در حقیقت مجموعه‌ای که می‌تواند در افزایش بهره وری کمک کنند شرکت‌های دانش بنیان است.

نماینده مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه یک طرح تحت عنوان طرح جهش تولید کشاورزی و رفع موانع بخش کشاورزی در مجلس مصوب شده است، ابراز کرد: این طرح به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شده است، امیدواریم اشکالات برطرف شود و بتواند به عنوان یک قانون ابلاغ شود.

به گفته او، در این طرح موارد مختلفی از جمله حمایتی که باید از شرکت‌های دانش بنیان بشود و ساختار بخش کشاورزی دیده شده است.

در نشست هم اندیشی شرکت‌های دانش بنیان بخش کشاورزی علاوه بر جعفر قادری، ابراهیم عزیزی و روح الله نجابت از دیگر نمایندگان مردم شیراز و زرقان در مجلس شورای اسلامی، مجتبی دهقان پور رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس و امین رضا ذوالقدر رئیس پارک علم و فناوری استان فارس نیز حضور داشتند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نماینده مجلس شورای اسلامی دانشگاه ها حامی شرکت های دانش بنیان شرکت های دانش بنیان مجلس شورای اسلامی بخش کشاورزی جهش تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۷۸۰۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، حمزه کازرونی مدیرعامل شرکت دانش بنیان فعال درزمینه تولید مواد نانو ساختار و  مستقر در پارک فناوری پردیس در خصوص فعالیت‌های این شرکت توضیح داد: حوزه فعالیت این شرکت در تولید کاتالیست‌ها و مواد نانوساختار است که از سال ۱۳۸۹ فعالیت خود را آغاز کرده است. مأموریت شرکت، ورود در فناوری‌های سطح بالا در نانوفناوری است.

وی افزود: عمده محصولات تولیدی و فناوری‌های توسعه یافته در این شرکت دانش‌بنیان در اختیار چند شرکت محدود در جهان بوده که توسط متخصصان این شرکت بومی سازی شده است.

کازرونی نمونه‌هایی آورد و گفت: به عنوان نمونه در حوزه کاتالیست ها، این شرکت بر روی کاتالیست‌های ریفرمینگ نفتا فعالیت داشته است که در تولید بنزین کاربرد دارد.

کازرونی ادامه داد: از دیگر محصولات جدید این شرکت می‌توان به نانوافزودنی سوخت دیزل اشاره کرد که جزو آخرین فناوری‌های افزودنی سوخت می‌باشد و در اختیار یک شرکت آمریکایی بوده است که در داخل بومی سازی شده است.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان، در پایان از تولید لیسانس بر اساس فناوری ODH خبر داد و گفت: این لیسانس برای اولین بار در دنیا توسط این شرکت ایجاد شده و برنامه ریزی جهت توسعه فناوری آن در مقیاس صنعتی در حال اجرا است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سود مشارکت خودروسازان و دانش‌بنیان‌ها در تولید قطعات خودرویی
  • سازمان اوقاف از جهش اقتصادی و مؤسسات دانش‌بنیان حمایت می‌کند
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • بومی‌سازی کاتالیست‌هایی کاربردی در تولید بنزین توسط محققان یک شرکت دانش‌بنیان
  • طراحی و ساخت برج‌های تقطیر توسط یک شرکت دانش‌بنیان
  • افزایش اشتغالزایی و رونق تولید از آثار و برکات وقف محسوب می‌شود
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • موتور ایرانی برای خودروی ایرانی
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی