Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-01@16:45:37 GMT

موجودی کالای اساسی در گمرک و بنادر

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۸۲۸۲۶

طبق اعلام گمرک ایران موجودی کالاهای اساسی در بنادر و گمرک به ۴.۱ میلیون تن رسیده است. ناطقان: فرود عسگری گزارش تازه‌ای از وضعیت موجودی کالاهای اساسی در گمرک و بنادر را اعلام کرد که نشان می‌دهد  تا ۱۷ خردادماه،‌ به ۴.۱ میلیون تن رسیده و رشد حدود ۲۰۰ هزار تنی  نسبت به یک هفته گذشته داشته است.

بر اساس این گزارش، موجودی کالاهای اساسی در ۱۳ بندر در مجموع به بیش از ۲.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۹ میلیون تن می‌رسد و حدود ۱.۱ میلیون تن کالا نیز در شناورهای کنار اسکله و منتظر در لنگرگاه قرار داشته است.

افزایش موجودی کالا در گمرک و بنادر در چند روز اخیر ناشی از  ورود شناورهایی است که حامل کالاهای اساسی است؛ به طوری که موجودی کالا در بنادر از حدود سه میلیون تن در ۱۱ خردادماه به دو میلیون و ۹۸۷ هزار تن رسیده که تقریبا تغییر چندانی نداشته است اما تعداد شناورها از ۲۶ به ۳۳ فروند افزایش یافته است.

 در حال حاضر ۱۲ فروند شناور کنار اسکله قرار دارند که حاوی  ۲۸۳.۸ هزار تن کالاهای اساسی است که این میزان در آمار قبل ۲۱۷.۹ هزار تن بوده است. همچنین حجم کالاهای موجود در شناورهای منتظر در لنگرگاه از ۶۸۳.۶ هزار تن به ۹۰۲.۲ هزار تن افزایش داشته است.

گزارش معاون گمرک از این حکایت دارد که از حجم حدود سه میلیون تنی کالا تا ۱۷ خردادماه، ، ۳۶۰.۷ هزار تن گندم، ۱.۵ میلیون تن ذرت، ۱۴۶.۸ هزار تن جو، ۱۷۸.۱ هزار تن سویا، ۵۲.۸ تن برنج، ۶۲ هزار تن شکر، ۳۲۱.۲ هزار تن روغن خام و ۳۲۵.۵ هزار تن دانه‌های روغنی است.

اما میزان این حدود سه میلیون تن به تفکیک بنادر،  به این صورت است که در بنادر ۲.۱ میلیون تن در بندر امام خمینی (ره)، ۳۳۰.۱ هزار تن امیرآباد، ۱۶۷.۳ هزار تن نوشهر، ۶۲.۴ هزار تن انزلی، ۲۱۹.۸ هزار تن شهید رجایی، ۲.۴ هزار تن بوشهر، ۱۷.۱ هزار تن چابهار، ۲۲.۴ هزار تن آستارا، ۲۱.۸ هزار تن فریدون کنار، ۲.۸ هزار تن شهید باهنر، ۷۰ تن لنگه و ۸۲ تن در بندر خرمشهر موجود است. منبع: ایسنا برچسب ها: کوجودی ، کالای اسای ، گمرک ، بند

منبع: ناطقان

کلیدواژه: گمرک بند کالاهای اساسی موجودی کالا ۱ میلیون تن ۸ هزار تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۲۸۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از وفور کالاهای اساسی همچون شکر، روغن و برنج در بازار خبر داد و گفت: برخی به بهانه تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده دست به تخلف می‌زنند و سلیقه‌ای عمل می کنند.

به گزارش مشرق، «رضا کنگری» درباره وضعیت بازار مواد غذایی، افزود: در پی تغییر نرخ مالیات ارزش افزوده کالاهایی همچون چای و حبوبات و ماکارونی برخی واردکنندگان، تولیدکنندگان، توزیع‌کنندگان و کسبه دست به تخلفاتی می‌زنند که باعث به هم ریختگی بازار می‌شود.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی اظهار داشت: پیش از این مالیات ارزش افزوده کالاهای اساسی یک درصد و سایر کالاهای مواد غذایی ۹ درصد بوده است که اکنون برخی کالاها از ۹ درصد به ۱۰ درصد و برخی از یک درصد به ۱۰ درصد تغییر کرده‌اند.

وی تصریح کرد: اخیراً مالیات ارزش افزوده چای از یک درصد به ۱۰ درصد تغییر کرده، بنابراین در این کالا شاهد افزایش قیمت خواهیم شد؛ زیرا علاوه بر تغییر نرخ ارزش افزوده با تورم سال جدید نیز روبرو هستیم.

کنگری با بیان اینکه چای محصول پرمصرف در سبد خانوار ایرانی است گفت: با وجود تغییر قیمت چای، این محصول به‌وفور در بازار موجود است و کمبودی در این زمینه نداریم.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی افزود: در بازار شکر نیز برخی تولیدکنندگان و تجار به بهانه مالیات ارزش افزوده، قیمت را افزایش داده‌اند، به طوری که تولیدکنندگان به دلیل شفاف نبودن موضوع ارزش افزوده برای کالاهای اساسی چک ۱۰ درصدی دو ماهه از خریداران دریافت می‌کنند تا جایی که قیمت شکر در بازار به ۴۰ هزارتومان نیز رسید.

وی از آرامش در بازار برنج خبر داد و بیان کرد: اکنون قیمت هر کیلوگرم برنج هاشمی در بنکداری‌ها به ۱۱۶ هزار تومان، برنج فجر به ۷۰ هزارتومان و شیرودی به ۷۵ هزار تومان رسیده است.

کنگری درباره قیمت حبوبات نیز گفت: همچنان حبوبات در بازار بلاتکلیف است؛ زیرا برخی تجار حبوبات را با نرخ ارز ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی وارد می‌کنند و در سامانه جامع تجارت با نرخ کیلویی ۵۲ هزار تومان به ثبت می‌رساند، اما در نهایت با نرخ کیلویی ۷۷ هزارتومان به شکل غیررسمی در بازار عرضه می‌کنند.

رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی تصریح کرد: اکنون لوبیا چیتی با قیمت ۵۲ هزار تومان در سامانه جامع تجارت توسط تجار ثبت می‌شود، اما با نرخ ۷۷ هزار تومان به بنکداری و در بازار مصرف ۹۰ هزار تومان به فروش می‌رسد؛ همچنین هر کیلوگرم عدس نیز با قیمت ۴۹ هزار تومان ثبت می‌شود به بنکداران ۶۹ هزار تومان فروخته می‌شود و در بازار کیلویی ۹۰ هزار تومان است.

وی بر این باور است که حبوبات با ارز دولتی تامین و وارد می‌شود؛ اما در نهایت با سندسازی با نرخ‌های بالا در بازار به فروش می‌رسد که تخلف است.

منبع: ایرنا

دیگر خبرها

  • اعلام لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی
  • نیاز چین به کالاهای کشاورزی و نفتی/ چینی‌ها به دنبال کالای باکیفیت هستند
  • لیست کالاهای اساسی مشمول واردات با ارز ترجیحی اعلام شد
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • صادرات ۶ هزارتن کالای غیرنفتی در بندر جاسک
  • کشف انبار احتکار ۳۳ میلیاردی کالاهای اساسی در بندرعباس
  • ۴ میلیارد و ۴۴۴ میلیون دلار ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات تامین شد
  • کارخانه های آرد مازندران نوسازی و بهسازی می شود