Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر فرهنگ گفت: وزارت فرهنگ در دولت مردمی به ارتقای سطح کیفی و کمی فعالیت رایزن‌های فرهنگی اهمیت ویژه‌ای قائل است و در همین راستا در ۱۵ کشور آمریکای لاتین و اروپا رایزنی‌های فرهنگی را پس از مدت‌ها فعال خواهیم کرد.

به گزارش قدس آنلاین، به نقل از مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ در مراسم رونمایی از تفاهم‌نامه وزارت فرهنگ با معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری که با حضور سورنا ستاری معاون علمی رییس جمهور در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد، گفت: حضور موثر در حوزه صنایع خلاق فرهنگی یکی از اهداف اصلی وزارت فرهنگ در دولت مردمی محسوب می‌شود و بر همین اساس معاونت‌های مختلف وزارتخانه به پرداختن مقوله اقتصاد فرهنگ توجه ویژه‌ای دارند تا فضای توسعه صنایع خلاق فرهنگی فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اسماعیلی در ادامه به تدوین سند ویژه حوزه صنایع خلاق فرهنگی از سوی وزارت فرهنگ اشاره کرد و افزود: باید بتوانیم از تمامی ظرفیت‌های خود به بهترین شیوه استفاده کنیم تا توسعه صنایع فرهنگی از تهدید به فرصت بدل شود، این اتفاق با بهره‌مندی بهینه از فناوری‌های نوین کاملا دست یافتنی است و به همین خاطر تدوین سند ویژه حوزه صنایع خلاق فرهنگی از سوی وزارت فرهنگ آغاز شده است.

وی همچنین به نقش مهم رایزنی های فرهنگی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در توسعه صنایع فرهنگی خلاق کشور اشاره کرد و خاطرنشان ساخت: در گردهمایی رایزنان فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشورهای مختلف که به‌زودی برگزار خواهد شد، سه محور اصلی در این گردهمایی مورد بحث و بررسی قرار  خواهد  گرفت که «توسعه صادرات محصولات فرهنگی» یکی از مهمترین این محورها به شمار می‌آید.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: وزارت فرهنگ در دولت مردمی به ارتقای سطح کیفی و کمی فعالیت رایزن‌های فرهنگی اهمیت ویژه‌ای قائل است و در همین راستا در ۱۵ کشور آمریکای لاتین و اروپا رایزنی‌های فرهنگی را پس از مدت‌ها فعال خواهیم کرد که اغلب این رایزنان از اساتید خبره حوزه‌های فرهنگی و هنری دانشگاه‌ها هستند.

وزیر فرهنگ در بخش دیگری از سخنان خود امضای تفاهم‌نامه میان وزارت فرهنگ و معاونت علمی ریاست جمهوری را گامی موثر در جهت توسعه صنایع خلاق فرهنگی برشمرد و عنوان کرد: بدون شک این تفاهم‌نامه مبنای مناسبی برای توسعه صنایع خلاق فرهنگی در کشور به شمار می‌رود و ما در وزارت فرهنگ با تشکیل ستادی ویژه و با استفاده از ظرفیت‌های سازمان های تابعه نهایت تلاش خود را می‌کنیم که به توسعه صنایع خلاق فرهنگی کمک کنیم.

وی به استفاده از ظرفیت شبکه‌های مردمی برای توسعه صنایع خلاق تاکید کرد و گفت: ۳۵ هزار مسجد فعال در کنار ۲۶ هزار کانون فرهنگی هنری مساجد تنها بخشی از ظرفیت‌های شبکه‌های مردمی است که به‌خوبی می‌تواند ایده‌های توسعه صنایع خلاق فرهنگی را عملیاتی کند.

وزیر فرهنگ در پایان درباره اهمیت توسعه خانه‌های خلاق در سراسر کشور گفت:  احداث خانه‌های خلاق و نوآوری در نقاط مختلف کشور اتفاق مثبتی در توسعه فرهنگی استان‌ها به حساب می‌آید. در این خصوص نیز معاونت امور استان‌های وزارت فرهنگ می‌تواند با همراهی جوانان پویا و انقلابی شهرهای مختلف به راه‌اندازی و توسعه خانه های خلاق و نوآوری در استان های مختلف کمک کند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: وزیر ارشاد اسماعیلی توسعه صنایع خلاق فرهنگی وزارت فرهنگ وزیر فرهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۸۳۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 

معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا، گفت: سازمان توسعه تجارت در نظر دارد تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از ۳ نفر به ۱۴ نفر افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، مهدی ضیغمی امروز در «دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا» اظهار کرد: برگزاری اولین اجلاس ایران و کشورهای غرب آفریقا در سال گذشته منجر به توافقات خوب در تجارت بین‌المللی شد و این موضوع انگیزه‌ای شد تا اجلاس ایران و قاره آفریقا ادامه پیدا کند. 

به گفته معاون وزیر صمت، در این اجلاس، ایران میزبان بیش از ۳۰ کشور آفریقایی است. این رویداد همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو) در حال اجرا است.

ضیغمی با بیان اینکه آشنایی با بخشی از توانمندی‌های صادراتی ایران در دستور این اجلاس است، تصریح کرد: دستگاه‌های تخصصی، اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی طی جلسات مکرر و نشست‌های تخصصی نسبت به ارتباط تجاری و اقتصادی با همتایان خود تبادل نظر خواهند کرد و سعی کردیم در این اجلاس در قالب ۱۲ کمیته تخصصی نسبت به همکاری‌های مشترک تبادل نظر کنیم.

وی با تاکید بر لزوم افزیش سطح روابط اقتصادی ایران با قاره آفریقا، گفت: اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای آفریقایی مکمل یکدیگر هستند و به راحتی می‌توان از مسیر تجارت آزاد دوطرفه نسبت به جهش در مناسبات تجاری اقدام کرد. در همین راستا سازمان توسعه تجارت در نظر دارد با همراهی و همفکری معاونت دیپلماسی وزارت امور خارجه تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از ۳ نفر به ۱۴ نفر افزایش دهد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ضمن برشمردن موانع توسعه اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی، گفت: شناخت از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های طرفین محدود است و امیدواریم از مسیر این اجلاس و نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ و نشست‌های فراوانی که برنامه‌ریزی کردیم این نقیصه را برطرف کنیم. همچنین حل این مسائل زیرساختی که به آنها اشاره می‌کنم، از جمله ضرورت راه‌اندازی خط منظم هوایی به ویژه به غرب و جنوب آفریقا چه توافقنامه‌ای در این زمینه امضا شد اما اجرایی نشده و ضرورت راه‌اندازی خط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا الزامی است. 

وی ادامه داد: همانگونه که می‌دانید ما به شرق و شمال آفریقا خط منظم کشتیرانی راه‌اندازی کردیم و با دستور رئیس جمهوری در سفر به الجزایر موضوع کشتیرانی به غرب آفریقا نیز در دستور کار قرار گرفته است.

این مقام مسئول دامه داد: موضوع بعدی زیرساخت‌ها در تبادلات مالی و بانکی است که ابتکارات خوبی را در این اجلاس با همتایان آفریقایی خود به اشتراک خواهیم گذاشت و امیدواریم این سه موضوع اصلی در اجلاس بعدی حل و فصل شوند.

ضیغمی در پایان پیشنهاد داد با توجه به دستاوردها و توافقات این اجلاس، همزمان با ایران در دبیرخانه اتحادیه آفریقا نیز ساز و کاری برای حفظ، توسعه و این ارتباطات شکل بگیرد. امروز ضمن رونمایی از تندیس و لوح یادبود دبیرخانه دائمی ایران و آفریقا در این زمینه با مقامات آفریقایی مذاکراتی خواهیم کرد. امیدواریم این اجلاس نقطه عطف جهش روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی ایران با کشورهای قاره بزرگ آفریقا باشد. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • استان‌ها در ۶۲ رشته طرح زنجیره‌های ارزش راهبردی فعالیت دارند
  • نقش آفرینی دانش‌بنیان نرم و هویت‌ساز در صنایع سخت
  • بررسی ایجاد پردیس صنایع فرهنگی و خلاق ماکو در نشست با وزیر ارشاد
  • برنامه‌های وزارت صمت در حوزه صنایع خلاق موجب جهش تولید می شود
  • رایزن فرهنگی پشت‌ِ میزنشین نمی‌خواهیم / سرانجام ساخت فیلم سینمایی درباره اقبال لاهوری
  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • زیرساخت‌های گردشگری شهر دژکرد اقلید تقویت و توسعه می‌یابد
  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا