Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش مهر، احد صداقت در خصوص شایع‌ترین بیماری‌های چشمی در ایران، گفت: جراحی کاتارکت برای آب مروارید یکی از شایع‌ترین عمل‌های چشم پزشکی است که خوشبختانه در کشور ما مراکز چشم پزشکی مجهز به تجهیزات مدرن و به روز هستند.

وی با عنوان این مطلب که کیفیت جراحی و نتایج عمل در کشور ما به علت وجود چشم پزشکان متبحر که در سیستم‌های آموزشی تربیت می‌شوند، بسیار خوب است، افزود: عمل‌های رفراکتیو و برداشتن عینک (از بین بردن نزدیک بینی، دوربینی و آستیگماتیسم) از دیگر عمل‌های شایع چشمی است که با کیفیت بسیار بالایی در کشور انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صداقت ادامه داد: شایع‌ترین بیماری‌های شبکیه مربوط به دیابت و قند خون است. همچنین از بین رفتن و فرسوده شدن شبکیه وابسته به سن، از دیگر بیماری‌های شبکیه است که خوشبختانه امکانات لازم برای پیشگیری و درمان آنها در ایران وجود دارد. در زمینه دیابت، مهم‌ترین کاری که می‌توان انجام داد کنترل قند خون، به خصوص قند خون سه ماهه این بیماران است که می‌تواند از پیشرفت بیماری جلوگیری کند.

دبیر علمی پنجمین همایش بهاره چشم پزشکی اظهار داشت: عدم کنترل قند خون، منجر به دیابتیک رتینوپاتی و خونریزی شبکیه و زجاجیه می‌شود که برای درمان آن باید از لیزردرمانی داخل چشم و یا تزریق مواد داخل چشمی که نورگ زایی و خونریزی را متوقف می‌کنند استفاده کرد. در مرحله آخر هم اعمال شبکیه برای این بیماران انجام می‌شود.

صداقت تاکید کرد: در مورد بیماری ماکولار دژنراسیون و بیماری شبکیه وابسته به سن نشان داده شده که در مراحل اولیه نقش تغذیه و مکمل‌ها مهم است. در صورت ابتلاء تزریق داخل زجاجیه را می‌توان انجام داد و بیماری را تا حدودی کنترل نمود، ولی مهم‌ترین کار پیشگیری از بروز و تشخیص در مراحل اولیه بیماری است.

وی در ادامه به مشکلات بیمه‌ای برای پوشش خدمات سلامت اشاره کرد و ادامه داد: تا زمانی که نگرش بنگاه داری اقتصادی در سازمان‌های بیمه گر وجود دارد، مشکل بیمه‌ها حل شدنی نیست. دولت باید در این زمینه ورود کند تا مشکلات حل شود. بیمه‌ها باید پشتیبان سلامت و درمان باشند. یک انقلاب و تحول در زمینه بیمه‌ها لازم داریم اگر این تحول اتفاق نیفتد مشکلاتی خواهیم داشت که در نهایت بیماران متضرر می‌شوند..

صداقت در خصوص هوش مصنوعی بیان داشت: در تشخیص و درمان بیماری‌های چشمی از هوش مصنوعی می‌توان استفاده کرد. در دنیا این اتفاق شروع شده و کارهای زیادی در حال انجام است و ما در ابتدای راه هستیم و قطعاً در آینده پیشرفت‌های شگرفی روی خواهد داد.

استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: عدم تشخیص و درمان رتینوپاتی نوزادان نارس باعث نابینانی آنها می‌شود، هوش مصنوعی تحول بزرگی در غربالگری این بیماران به وجود می‌آورد. در بیمارستان حضرت رسول اکرم (ص)، کارهای تحقیقاتی در زمینه هوش مصنوعی در تومورهای داخلی چشمی مخصوصاً در کودکان آغاز گردیده و قطعاً مراکز دیگر هم در زمینه بیماری‌های چشمی کار می‌کنند تا مانند کشورهای دیگر در این زمینه پیشرفت کنیم.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۱۷۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟

آفتاب‌‌نیوز :

سید صاحب حسینی‌نژاد با اشاره به تمایل به انجام عمل‌های زیبایی از جمله پیکرتراشی اظهار کرد: در حال حاضر عمل‌های زیبایی به ویژه پیکرتراشی در سطح جامعه بسیار فراگیر شده است در حالی که باید توجه شود این جراحی‌ها، عمل‌های درمانی هستند؛ همان طور که افراد برای بسیاری از بیماری‌ها مانند بیماری قلبی و گوارشی به پزشک مراجعه می‌کنند باید برای انجام عمل‌های زیبایی نیز به پزشک مربوطه مراجعه کنند.

وی افزود: در مدت آموزش جراحی پلاستیک و زیبایی به جراحان فوق تخصص، آموزش‌هایی ارائه می‌شود تا بسیاری از مراجعه‌کنندگان را از انجام عمل‌ها منصرف کنند. یادمان باشد که فرد برای انجام عمل زیبایی به ویژه پیکرتراشی باید از هر نظر در سلامت کامل عمومی باشد. به هیچ عنوان نباید دیابت داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید دیابت کنترل شده باشد. همچنین فرد نباید بیماری تیروئید داشته باشد و در صورت داشتن این بیماری، باید کنترل شده باشد.

این فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی بیان کرد: زمانی که فردی به یک پزشک فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی مراجعه می‌کند باید ارزیابی‌های قبل از عمل برای وی انجام شود. به طور مثال فاکتورهای خون، دیابت، تیروئید، کبد و کلیه بررسی شود و فرد باید از هر نظر در سلامت کامل باشد یا بیماری وی تحت کنترل باشد.

حسینی‌نژاد عنوان کرد: پیکرتراشی شامل آبدومینوپلاستی، لیپوساکشن و لیپوماتیک است. لیپوماتیک‌ها، جراحی‌هایی هستند که تنها تجمع موضعی و کوچک چربی در سطح بدن را برطرف می‌کنند اما لیپوساکشن بسیار فراگیرتر است و چربی‌های قسمت‌های مختلف بدن را تخلیه می‌کند.

وی افزود: آبدومینوپلاستی نیز یک عمل جراحی است که بر لیپوساکشن افزوده می‌شود. در این جراحی، شاخص توده بدنی برای شروع عمل‌های پیکرتراشی بسیار مهم است و فردی که تحت این جراحی قرار می‌گیرد باید شاخص توده بدنی مناسبی داشته باشد و دچار چاقی‌های مفرط نباشد.

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه عمل‌های جراحی پلاستیک برای کاهش وزن نیستند، گفت: اگر فردی احساس چاقی می‌کند یا از وزن خود رضایت ندارد به هیچ عنوان نباید به فکر عمل جراحی پلاستیک زیبایی باشد بلکه قبل از آن باید به همکاران متخصص تغذیه یا متخصصان چاقی مراجعه کند و در نهایت پس از کاهش وزن و رسیدن به وزن ایده‌آل، به جراح پلاستیک مراجعه کند.

وی افزود: تاکید می‌شود کسانی که عمل‌های زیبایی انجام می‌دهند خود را به عنوان بیمار فرض کنند بنابراین بیمار حتما باید به پزشک مراجعه کند و به جز پزشکان دوره‌دیده جراحی پلاستیک که در عمل‌های سخت تبحر دارند، نباید به فرد دیگری مراجعه کرد.

حسینی‌نژاد گفت: جراحی‌های پیکرتراشی با عارضه و مرگ و میر همراه هستند. اگر فردی از نظر سلامت عمومی و ایمنی در شرایط مناسب و ایده‌آل نباشد شانس آسیب، عارضه و مرگ و میر برای وی وجود دارد بنابراین تاکید می‌شود برای انجام جراحی به متخصص جراحی پلاستیک مراجعه شود تا همه جنبه‌های عمومی بررسی و سنجیده شود.

وی افزود: کارهای زیبایی باید توسط پزشک متخصص زیبایی انجام شود و کلینیک‌های زیبایی یا کسانی که در این خصوص فعالیت دارند، صلاحیت انجام این کار را ندارند. این عمل‌ها توام با عارضه و مرگ و میر هستند و فرد باید در شرایط بسیار مناسب جراحی شود. 

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌
  • جای خالی نام تراکتور در لیست قربانیان روزبه
  • شایع ترین نوع سرطان در استان
  • شیراز میزبان رویداد تخصصی بازساختی پزشکی آینده
  • غربالگری نوزاد چیست؟ بهترین زمان آزمایش غربالگری
  • ‌رویداد تخصصی بازساختی ـ پزشکی آینده در شیراز برگزار می‌شود
  • چرا برای کاهش وزن نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • چرا نباید سراغ «پیکرتراشی» بروید؟
  • همه کارهای انجام شده باید پیوست رسانه‌ای داشته باشند
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد