Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الله علی محمدی در گفت و گو با خبرآنلاین با تبریک فرا رسیدن هفته جهاد کشاورزی به فعالان عرصه تولید بخش کشاورزی، اهداف سازمان را در ورود دانش فنی و مهندسی و ارتقای بهره وری و افزایش عملکرد را در واحد سطح بیان کرد و اظهار داشت: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به عنوان یک نهاد دانشی -مردمی با هدف نظام بخشی به مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی؛ رسالت گسترش و اشاعه دانش و اطلاعات جدید را در بخش کشاورزی عهده دار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران دارای بیش از 16000 عضو( اعضای دارای پروانه اشتغال 4200 نفر)، 61 مرکز خدمات کشاورزی و منابع طبیعی غیردولتی، 330 داروخانه گیاهپزشکی دارای تابلو متحدالشکل، 45 مرکز مهارت آموزی و توان افزایی، کسب و کار و انتقال تکنولوژی در سامانه سانکا است.

علی محمدی گفت: قابلیت دانش و فن آوری در تحول و توسعه در هر امری بی نظیر و بی حد و مرز است و بکارگیری دانش و فن آوری های جدید در بخش کشاورزی، موجب تحول اساسی در این بخش می شود و دانش اساسی ترین عامل در تولید است.

وی بیان کرد: بر اساس قانون تأسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی جمهوری اسلامی ایران؛ اصلی ترین رسالت این سازمان، گسترش دانش وفن آوری های جدید در عرصه های کشاورزی و مهندسی سازی کشاورزی می باشد. برای گسترش و عمومیت بخشی کاربرد دانش و فن آوری های جدید در محیط کشاورزی و روستایی ، برنامه اصلی و اساس فلسفه وجودی سازمان، سازماندهی، هویت بخشی حرفه ای و استقرار دانش آموختگان در کنار تولیدکنندگان و شاغلان و فعالان کشاورزی است.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی مازندران گفت: نهادسازی و ایجاد شبکه غیردولتی انتقال و اشاعه دانش و فن آوری ها ، در جهت دسترسی فیزیکی و اقتصادی آسان به انواع دانش وفن آوری ها از طریق تاسیس مراکز خدمات کشاورزی غیردولتی بر اساس اختیارات حاصل از قانون تاسیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی و آیین نامه اجرایی آن، از برنامه های اصلی جهت پشتیبانی از تولید می باشد.

وی تاکید کرد: این سازمان در دوره پنجم فعالیت، به دنبال نفوذدهی بیشتر دانش به بخش کشاورزی؛ نهاد سازی و ایجاد سازو کارهایی را با ماهیت مردمی و خصوصی به عنوان بستر جریان ورود و انتقال دانش به محیط های کشاورزی پایه ریزی نموده است، بطوری که با اتخاذ سیاست اشتغال دانش مزدمحوری برای افزایش بهره وری، طرح ملی "نظام اجرایی سهم بری دانش از تولید در کشاورزی ایران (سدات)" را متکی به دانش و سرمایه های مردمی، در راستای تنظیم و توسعه مناسبات و روابط بین صاحبان دانش و تولیدکنندگان طراحی و تدوین نموده است.

علیمحمدی افزود: در سال تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با رویکرد توسعه فعالیتهای نوظهور و صنایع کوچک روستایی،طرح تولید واشتغال مردم بنیان )تام( در بخش کشاورزی را با هدف بهره گیری از سرمایه های خرد مردمی )که قابلیت استفاده در پروژه های بزرگ را ندارند(و ایجاد اشتغال مفید و مولد بر اساس قابلیت ها، توانمندی ها و ظرفیت های مناطق مختلف کشور در دستور کارداده است.

48

کد خبر 1639915

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی بخش کشاورزی دانش و فن آوری فن آوری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۵۹۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود

به گزارش خبرنگار مهر، یوسف نوری شامگاه جمعه پس از بازدید از کشتارگاه صنعتی ساوانا گلوگاه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در آستانه روز کارگر این روز را تبریک گفت و این مجموعه بزرگ ساوانا به واسطه ایجاد زنجیره تأمین، ارزش آفرینی بسیار خوبی داشته است.

وی افزود: مجموعه ساوانا ۴۰ هزار تن در سال تولید دارد و امسال با مشارکت‌مردم به ۶۰ هزار تن هدف گذاری شد.

استاندار مازندران یادآور شد: با جدیت و پیگیری مدیر ارشد و مدیران مجموعه، زنجیره تأمین را کامل ایجاد کرده و تا انتهای زنجیره و پساب برای زنجیره بعدی بهره برداری می‌کنند.

نوری گفت: این صنعت از اهمیت بالایی در اقتصاد مقاومتی برخوردار است و با توجه به شعار سال با مشارکت مردم این مجموعه مواد اولیه جوجه یک روزه، خوراک دام و خرید تضمینی را از تولیدکننده اصلی و مردم تأمین می‌کنند.

به گفته استاندار مازندران، موانع قیمت‌های دستوری و صادرات برای مجموعه وجود دارد که باید پیگیر باشیم تا زمینه صادرات این مجموعه که استانداردها و کنترل کیفیت جهانی را تأمین کند، را فراهم کنیم.

وی افزود: نیازهای ارزی و دریافت ارز برای خرید تجهیزات و همچنین صادرات از نیازهای مهم مجموعه است.

به گفته استاندار مازندران، این مجموعه باید تکثیر شود که البته سخت است و با مشارکت مجموعه‌ها، تلاش شود تا در این صنعت که استان مازندران رتبه اول و تأمین کننده است، نقش ممتازتری داشته باشیم.

نوری با برشمردن ظرفیت‌ها و مزیت‌های کشاورزی استان و قابلیت صادرات گسترده محصولات تولیدی مازندران به خارج از کشور، خواستار برنامه‌ریزی دقیق برای تحقق شعار سال همراه با رفع موانع تولید و تسهیل در امر جهش تولید محصولات کشاورزی استان و نیز جهش در صادرات محصولات کشاورزی استان شد.

استاندار مازندران همچنین به ورود شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه کشاورزی استان تاکید کرد و گفت: جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان به بخش کشاورزی محقق می‌شود.

وی در ادامه بازدید از مراحل مختلف کشتار و بسته‌بندی گوشت مرغ در گروه تولیدی ساوانا، اظهار داشت: راه‌اندازی واحدهای زنجیره تولید در محصولات مختلف کشاورزی استان در دستورکار قرار گیرد.

یوسف نوری استاندار مازندران با همراهی بابک مؤمنی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی استان و فرماندار گلوگاه از مجموعه تولیدی ساوانا در شهرستان گلوگاه بازدید کرد.

کد خبر 6089324

دیگر خبرها

  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • بهره‌مندی از عواید وقف به نفع تقویت اقتصاد دانش‌بنیان
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان
  • فارس رتبه نخست کشور در تولید هسته‌های اولیه بذری کشور
  • نقشِ پُررنگ سازمان اوقاف در توجه به دانش‌بنیان‌ها
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • جهش تولید در بخش کشاورزی با دانش بنیانی محقق می شود
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرا خیر
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر