Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایران آنلاین،  خبرنگار نشریه پلیتیکو در اتریش برخلاف ادعای مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره ضربه «مرگ‌بار» اقدامات جبرانی ایران به مذاکرات وین گفت، طبق گزارش او به اعضای شورای حکام، اعلام شده است که همچنان امکان راستی آزمایی فعالیت‌های اتمی ایران وجود دارد.

 «استفنی لیختن‌اشتاین» روز جمعه در توئیتی نوشت: گزارش محرمانه آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درباره برداشتن دوربین‌های نظارتی سازمان انرژی اتمی در ایران شب گذشته به کشورهای عضو شورای حکام ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه محتوای گزارش را از طریق یک منبع مطالعه کرده است، افزود این گزارش نشان می دهد که به رغم گام‌های ایران، همچنان می توان اقدامات دیگری را اجرا کرد تا احیای برجام ممکن شود.

جمهوری اسلامی ایران در واکنش به تصویب قطعنامه پیشنهادی آمریکا و تروئیکای اروپا علیه ایران در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، برخی همکاری‌ها با این سازمان را که فراتر از پادمان بود و تنها بر مبنای حسن نیت صورت می‌گرفت، متوقف کرده است.

رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیروز (پنجشنبه) در جمع خبرنگاران اعلام کرد که ۲۷ دوربین نظارتی این سازمان در مراکز هسته‌ای ایران از مدار خارج می‌شوند. وی بر همین اساس ادعا کرد که اقدام ایران چالش جدی در خصوص توانمندی آژانس برای تائید اعلامیه‌های ایران تحت برجام ایجاد می‌کند.

وی با اشاره به کاهش قدرت دید آژانس در نتیجه تصمیم ایران مدعی شد که اگر اجرای برجام ازسرگرفته شود، آژانس امکان ارائه خدمات (راستی آزمایی) در زمینه فعالیت‌های هسته‌ای ایران به طرف‌های امضاکننده را ندارد و کار به گمانه‌زنی می‌کشد.

مدیرکل آژانس با بیان اینکه ما از توانایی‌های هسته‌ای کنونی ایران آگاه هستیم، مدعی شد: در آینده نمی‌توانیم اطلاعات دقیقی ارائه کنیم. وی در همین پیوند ادامه داد که اگر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نتواند ظرف سه الی چهار هفته آینده اطلاعات مورد نیاز در خصوص فعالیت‌های هسته‌ای ایران را در اختیار طرف‌های عضو برجام قرار دهد به تعبیر او ضربه مرگباری به مذاکرات وین وارد خواهد شد.

این درحالیست که بر اساس گزارشی که او به اعضای شورای حکام داده و فرازهایی از آن را استفنی لیختن‌اشتاین در توئیتر منتشر کرد، آمده است: وقفه طولانی‌تر [بیش از ۳ تا ۴ هفته] سبب می شود تا ناگزیر به اقدامات پادمانی بسیار دقیق‌تری متوسل شویم و سازگاری اعلامیه‌های ایران را تأیید کنیم.

آیت الله سید ابراهیم رئیسی رئیس جمهوری ایران دیروز (پنجشنبه) درباره تحولات اخیر در شورای حکام آژانس بین‌المللی انرژی اتمی و قطعنامه ضد ایرانی غرب گفت: ما اساس این کار را با تحریک رژیم صهیونیستی می‌دانیم و ما هم به خود آنها اعلام کردیم و هم من امروز اعلام‌ کردم که این‌ نوع اقدامات به هیچ عنوان نمی تواند جمهوری اسلامی را وادار به عقب نشینی کند.

وی افزود: ما همچنان که تاکنون بر مواضع‌مان‌ پافشاری کرده و بر حقوق حقه ملت ایران تاکید کرده‌ایم و نمی‌توانیم نسبت به این حق مسلم ملت ایران، اغماض کنیم باز هم تاکید می‌کنیم که این گونه از قطع‌نامه‌ها و این‌گونه از اقدامات، نه ملت ایران را دچار تردید می‌کند و نه متوقف می‌کند و نه وادار به عقب‌نشینی می‌کند.

رییس جمهوری تاکید کرد: این‌ها باید حقوق ملت ایران را به رسمیت بشمارند و باید بدانند ما حرف‌ داریم، استدلال داریم و منطق داریم و این منطق‌مان‌ را به روشنی بیان‌ کردیم.

/انتهای پیام

 

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی اتمی مدیرکل آژانس شورای حکام ملت ایران هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۹۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا، همکاری بین المللی، رشد و توسعه و انرژی سه محوری است که در نشست ویژه مجمع جهانی اقتصاد در داووس که امروز در ریاض، پایتخت عربستان سعودی و برای اولین بار در خارج از شهر داووس سوئیس افتتاح شد، مورد توجه قرار خواهد گرفت.

این مجمع با شعار «همکاری بین المللی، رشد و انرژی برای توسعه» و با حضور بیش از هزار نفر از جمله سران کشورها، مقامات ارشد و کارشناسان بین المللی از بخش‌های دولتی و خصوصی به مدت دو روز ادامه دارد. برای بحث در مورد مسائل و تحولات مختلف اقتصادی جهانی.

این نشست فرصتی برای تصمیم گیرندگان از سراسر جهان است تا زمینه‌های مشترکی برای ایجاد تأثیرات مثبت جهانی پیدا کنند.

گفتنی است، با وجود اینکه داووس سالی یک بار برگزار می‌شود اما تأثیر آن بر اقتصاد جهانی قابل توجه است، زیرا مهم‌ترین مسائل جهان را برجسته می‌کند، هدف آن یافتن راه حل برای مسائل مطرح شده و دستیابی به ثبات سیاسی و اقتصادی در جهان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!
  • تدوین رویدادهای مهم گردشگری در استان اردبیل
  • مشکلات جسمی اسرای فلسطینی بعد از آزادی بر اثر شکنجه در زندان
  • حمله به یک کشتی در بندر «المخا» یمن
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • دستگاه آزمایش غربالگری بیماری‌های ویروسی در قم به بهره‌برداری رسید
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • وقوع یک حادثه در آب‌های شرق یمن
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد