Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد، نشست صمیمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف با تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های منطقه 2 کشور.

به گزارش خبرنگارآریادفترمازندران درشهرستان بابلسر، دکتر عبدالحسین کلانتری معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در نشستی صمیمی که به میزبانی دانشگاه مازندران برگزار شد، با نمایندگان مجموعه‌های دانشجویی دانشگاه‌های منطقه 2 کشور (استان‌های مازندران، گیلان و گلستان) دیدار و در خصوص مسایل انتقادی و دغدغه‌های فرهنگی و اجتماعی دانشجویان با ایشان گفت‌وگو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس این گزارش، در این جلسه تعدادی از دانشجویان به نمایندگی از انجمن‌های علمی دانشجویی، کانون‌های فرهنگی، هیات‌های مذهبی، تشکل‌های سیاسی شامل بسیج دانشجویی، انجمن اسلامی دانشجویان، دانشجویان عدالت‌خواه و جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه‌های منطقه 2 کشور، نقطه نظرات انتقادی و پیشنهادات خود را در خصوص مسایلی از جمله لزوم افزایش حمایت‌های مالی و معنوی از دانشجویان، تخصیص امتیاز به فعالان مجموعه‌های دانشجویی در راستای افزایش انگیزه مشارکت، کمبود فضای خوابگاهی، توجه ویژه به اوقات فراغت دانشجویان، شناساندن نخبگان دانشجویی، لزوم تحول در علوم انسانی، توجه ویژه به فعالیت‌های قرآنی و جهادی، برنامه‌ریزی فرهنگی برای دانشجویان خارجی در حال تحصیل در ایران، اجرای واقعی 3 درصد بودجه مصوب فرهنگی دانشگاه‌ها، توجه به سلامت جسم و روان در خوابگاه‌ها، مشکل تاخیر در پرداخت‌های مربوط به مجموعه‌های دانشجویی(مانند تسویه فاکتورها، پرداخت جوایز و ...)، شفاف‌سازی بودجه فرهنگی، کمبود نیروی اداری در معاونت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها و عدم تناسب با حجم فعالیت‌ها، وضعیت نامناسب خوابگاه‌های خودگردان، عدم رعایت شان دانشجویان در ارتباط با مجامع صنعتی، توجه و حمایت بیشتر معاونت پژوهشی دانشگاه‌ها از انجمن‌های علمی، اصلاح آیین‌نامه قدیمی کانون‌های فرهنگی، پرهیز از برخورد دستوری در امور فرهنگی، برنامه‌ریزی برای ایام تعطیل در خوابگاه‌ها، بروکراسی طولانی در دریافت مجوز فعالیت‌ها و ... ارایه کردند.

دکتر کلانتری نیز در این دیدار با اشاره به این‌که دوران کرونایی، بیش از همه، شرایط فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها را دچار آسیب کرد، گفت: در این دوران، کور سویی از فعالیت‌ها دیده می‌شد ولی بسیاری از فعالیت‌های فرهنگی تعلیق شد. در همین شرایط، بخش بسیار زیادی از بودجه‌های فرهنگی آسیب دیدند و امروز، احیای امور بسیار مشکل است.

معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف با تاکید بر این نکته که به اعتقاد من، پیشران نشاط دانشگاه، چیزی جز دانشجو و جریانات دانشجویی نیست، افزود: درست است که ضعف امکانات و مشکلات عدیده وجود دارد و حمایت‌های کافی از فعالان نمی‌شود و در جای خود باید این مورد بررسی شود، ولیکن این نوید را به شما می‌دهم که بلوغ اجتماعی، جامعه‌پذیری، آشنایی با سازوکارهای کشور، فهم از مسایل عمومی و ... از خلال همین فعالیت‌های دانشجویی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و ... بدست می‌آید؛ البته ما مسوولان موظف هستیم که از دانشجویانی که در این سطح در مجموعه‌های دانشجویی فعالیت می‌کنند، حمایت‌های لازم را داشته باشیم و در زمینه‌هایی هم مانند انتخاب دانشجوی نمونه، ارزیابی برای مصاحبه‌ها و ... حمایت‌هایی را پیگیر و در حال عملیاتی‌سازی هستیم. در مسایل مختلف، مشکلات زیادی وجود دارد البته امیدواریم و پیگیر هستیم که گشایش‌هایی اتفاق افتد.

یادآور می‌شود: علاوه بر دکتر عبدالحسین کلانتری، دکتر محمد علی اسلامی مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، دکتر مرتضی علویان معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران و دکتر مهران رضایی مدیر برنامه‌ریزی فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مازندران نیز در جلسه حضور داشته و نکاتی را بیان داشتند.

تصاویر بیشتر

 

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: نشست صمیمی معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت عتف با تشکل های دانشجویی معاون فرهنگی و اجتماعی فرهنگی و اجتماعی وزارت مجموعه های دانشجویی دانشگاه مازندران دانشگاه ها فعالیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۱۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از قم، فاطمه سجادی مسئول جامعه اسلامی واحد خواهران دانشگاه آزاد اسلامی قم در رابطه با فعالیت جامعه اسلامی در دانشگاه آزاد اینگونه بیان کردند:

تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد که به اختصار به آن «جاد» هم می‌گوییم تا حد بسیار زیادی در مسئولین دانشگاه و حتی دانشجویان و حتی حوزه سیاست‌گذاری‌های دانشگاه اثرگذار بوده است. این بخشی که خدمتتان عرض کردم در حوزه دانشگاه است و این در صورتی است که تشکل جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه آزاد در حوزه استان قم و مسائل کشوری نظر، ایده و حتی انتقادات خود را به گوش مسئولین رسانده و باعث تغییر و تحولاتی در این دو بخش شده است.

علاوه بر فعالیت‌های اجرایی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی و حلقه‌های مطالعاتی و کتاب‌خوانی، اردوهای تشکیلاتی و فعالیت‌هایی که در جهت گرد هم آوردن خواهران و ارتقا آن جمع در جهت مبناهای اعتقادی مانند اردوهای «طرح ولایت» و مباحثه در رابطه با سخنان رهبری و برطرف کردن شبهات و خروج ایده‌ها و راهکارها چه برای شخص افراد حاضر در جمع و چه برای دانشگاه و دانشجویان و چه برای استان و حتی ایده‌های کشوری و انتقال آن به افراد مسئول باشد صورت گرفته است. وی ادامه داد: بسیار تلاش شد که جامعه اسلامی برای دانشجویانی که دغدغه‌مند و دلسوزانه در جهت رفع معضلات بودند معرفی شود و دانشجویانی که برای فعالیت‌های این چنینی رغبت نشان می‌دادند آشنایی انجام شود.

فاطمه سجادی تصریح کرد: برای آشنایی دانشجویان در چند بخش فعالیت‌هایی صورت گرفته است؛ بخشی از فعالیت، معرفی چهره به چهره مجموعه و فعالیت‌های آن بود. معرفی‌ها از طریق کارگاه، حلقه‌های مطالعاتی و اردوهای تشکیلاتی صورت می‌گرفت. معمولا در معرفی، از اساتید کمک گرفته می‌شود که این اساتید از ادوار جاد بودند. امروزه اکثریت همچنان فعال فرهنگی محسوب می‌شوند.

خبرنگار: زینب دده‌بیگی

انتهای خبر/

کد خبر: 1228906 برچسب‌ها تشکل‌های اسلامی

دیگر خبرها

  • سرکوب دانشجویان ضد صهیونیستی برگ دیگری از دموکراسی دروغین آمریکا را رقم زد
  • تشکل جامعه اسلامی در حوزه سیاست‌گذاری دانشگاه اثرگذار بوده است
  • فرافکنی دانشگاه‌ها درباره نقش خود در تعلیم و تربیت اجتماعی/ اثرگذاری اساتید و تشکل‌ها محدود است
  • تشکل‌های دانشجویی غزه دوشادوش جنبش دانشگاهی تاریخ ساز در آمریکاست
  • همبستگی دانشگاه پیام‌نور شیراز با دانشگاهیان حامی فلسطین در غرب
  • دانشجویان دانشگاه پیام‌نور شیراز هم به جرگه حامیان ضدصهیونیست‌ها پیوستند
  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • جریان دانشجویی بستر خوبی برای پای کار آمدن قشر خاکستری در فعالیت‌های فرهنگی است
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • افول تشکل‌های دانشجویی، بدنه اجرایی کشور را تضعیف می‌کند