Web Analytics Made Easy - Statcounter

فضل‌الله رنجبر بهترین نسخه برای حل مشکل اشتغال شهرستان را سرمایه‌گذاری و فعال شدن بخش خصوصی عنوان کرد و گفت : اگر به دنبال حل مشکل اشتغال کرمانشاه هستیم، باید دست سرمایه گذاران را بگیریم.

به گفته فرماندار کرمانشاه دستگاه‌های اجرایی باید نهایت تلاش خود را برای جذب سرمایه‌گذاران بخش خصوصی بکار گیرند.

صنعت گردشگری در کرمانشاه آنقدر ظرفیت دارد که بتواند نقش تاثیرگذاری در حل معضل اشتغال داشته و درآمد مردم شهرستان را به میزان چشمگیری بالا ببرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورود حجم بالای مسافران در ایام مختلف سال برای بازدید از جاذبه‌های گردشگری این شهرستان ظرفیت خوبی است که می‌تواند درآمدزا بوده و زمینه‌های اشتغالزایی مناسبی را در سطح شهرستان فراهم آورد.

کشور عراق ظرفیت بسیار مهمی در راستای توسعه گردشگری در کرمانشاه است که البته باید زیرساخت‌های لازم در شهرستان از جمله در حوزه‌های درمانی، گردشگری و زیارتی فراهم شود.

شهرستان کرمانشاه به دلیل قرار گرفتن در مسیر عتبات عالیات ظرفیت‌های فراوانی در حوزه توریسم مذهبی دارد که می‌توان با بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها درآمد‌های مردم شهرستان را افزایش داد.

شهرستان کرمانشاه در زمینه صنایع دستی ظرفیت‌های خوبی دارد، ترویج صنایع دستی و فراهم کردن زمینه تولید و فروش محصولات صنایع دستی در راستای درآمدزایی و ایجاد اشتغال باید مورد توجه قرار گیرد، چون ایام خاصی مثل اربعین فرصت خوبی برای عرضه محصولات صنایع دستی به زوار است .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری کرمانشاه میراث فرهنگی مناظر زیبا صنایع دستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۰۵۷۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود

به گزارش قدس خراسان به نقل از روابط‌عمومی اداره‌کل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی، محمد طاهریان‌مقدم اظهار کرد: در این جشنواره تاکید بر غذاهای بومی محلی شهرستان و آش کمای انغوزه است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران ادامه داد: غذاهای سنتی از نظر داشتن مواد مغذی، ویتامین‌ها و املاح ارزش غذایی بالایی دارد، شهرستان چناران غذاهای سنتی زیادی دارد که برخی از آن‌ها به فراموشی سپرده شده‌اند؛ هدف از برگزاری این جشن‌ها احیا سنن و آداب رسوم گذشتگان است که با شناسایی و حفظ آن‌ها می‌توان به سلامت خانواده کمک کرد.

وی با بیان این که برپایی جشنواره عاملی برای افزایش شور و نشاط در خانواده‌ها است، تصریح کرد: جشنواره غذاهای سنتی، موسیقی محلی و همچنین بازدید از مزارع گیاهان دارویی با مشارکت اقامتگاه بوم‌گردی منیژگان در روستای آبگاهی در مورخ ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ برگزار می‌شود.

طاهریان‌مقدم افزود: برنامه‌های این جشن شامل اجرای موسیقی سنتی، اجرای سرود و جشنواره غذاهای سنتی، نمایشگاه گیاهان دارویی و محصولات خانگی، دست بافته‌های زنان و دختران روستایی است.

مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی چناران یادآور شد: آش انغوزه یکی از غذاهای سنتی این شهرستان است که بیشتر در دامنه کوه‌های هزار مسجد در بهار رشد می‌کند.

دیگر خبرها

  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • دومین جشنواره غذاهای سنتی (آش نغوزه) در چناران برگزار می‌شود
  • توسعه گردشگری ایران و عمان باعث تقویت روابط اجتماعی می‌شود
  • رایزنی برای افزایش سفر بین ایران و عمان
  • اجرای پروژه‌های گردشگری با بیش از ۲۰ همت سرمایه‌گذاری
  • در جشنواره شکوفه‌های بادام ‌شهر زیبای دژکرد چه گذشت؟
  • برگزاری جشنواره شکوفه‌های بادام در شهر زیبای دژکرد
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • فعالیت ۱۶ هزار صنعتگر در حوزه صنایع دستی زنجان