Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر جهاد کشاورزی مشکلات فرادستگاهی در حوزه کشاورزی را از دغدغه‌های این حوزه عنوان کرد و گفت: در صدد هستیم در حوزه خوراک دام به تولیدکنندگان کمک کنیم تا با رفع مشکلاتشان، نیاز دام کشور به خوراک، رفع شود و در این مسیر شرکت‌های دانش‌بنیان می‌توانند جایگزین‌های بومی خوراک دام را معرفی کنند.

به گزارش ایران اکونومیست، سیدجواد ساداتی نژاد امروز در حاشیه نمایشگاه دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان در حوزه دام، طیور آبزیان که در خانه نوآوری و فناوری تهران برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به تدوین آیین نامه‌ای با همکاری معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری در ابتدای سال جاری، افزود: این آیین‌نامه که در خصوص حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه‌های مرتبط با ماموریت‌های وزارت جهاد کشاورزی تدوین شد، در دولت به تصویب رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آیین‌نامه شامل ۱۹ ماده و بخش‌های مختلف می‌شود.

وی با بیان اینکه ماده یک این آیین‌نامه با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری به موضوع جبران تاخیر در ورود به حوزه‌های کشاورزی ارتباط دارد، خاطر نشان کرد: با توجه به این تاکیدات،  لازم است ۲۰ درصد شرکت‌های دانش بنیان، در کشاورزی فعال شوند؛ از این رو تسهیلات و حمایت‌هایی برای این شرکت‌ها ارائه خواهیم کرد تا حرکت بزرگی در تولیدات دانش بنیان این حوزه رخ دهد.

ساداتی نژاد، مشکلات فرادستگاهی در حوزه کشاورزی را از دغدغه‌های این حوزه عنوان کرد و یادآور شد: در صدد هستیم در حوزه خوراک دام به تولید کنندگان کمک کنیم تا با رفع مشکلاتشان، نیاز دام کشور به خوراک، رفع شود. 

وزیر جهاد کشاورزی با تاکید بر اینکه با همگرایی، می‌توان حجم زیادی از مشکلات در تأمین خوراک دام، طیور و آبزیان را مرتفع کرد، ادامه داد: با توجه به طرح مردمی‌سازی یارانه‌ها، قیمت نهاده‌های دامی نسبت به قبل افزایش پیدا کرده؛ لذا دغدغه ما ارزان‌سازی خوراک دام است و هم اکنون فرصت جدیدی فراهم شده تا با نوآوری و فناوری، خوراک دام را با استفاده از ظرفیت‌های بومی تأمین کنیم.

وی ادامه داد: لذا با کمک معاونت علمی‌وفناوری ریاست‌جمهوری این نمایشگاه برگزار شده تا از سوی شرکت‌های دانش‌بنیان جایگزین‌های سویا و ذرت که آب‌بری فراوانی دارند، معرفی شوند و مورد استفاده قرار گیرند، ضمن آنکه اعلام می‌شود شرکت‌های دانش بنیان و نخبگان می‌توانند به واسطه نوآوری جایگزین‌های تأمین پروتئین سویا و غیره را برای خوراک دام، طیور و آبزیان معرفی کنند.

ساداتی نژاد با تاکید بر اینکه با همکاری شرکت‌های دانش بنیان می‌توانیم کاهش واردات را تا سقف ۵۰ تا ۶۰ درصد کاهش دهیم، ابراز امیدواری کرد که با حذف ارز ترجیحی بتوانیم خروجی خوبی را تا پایان سال شاهد باشیم و بدین واسطه میزان واردات کاهش پیدا کند.

به گزارش ایران اکونومیست، در خانه فناوری و نوآوری ایران نمایشگاه دو روزه محصولات فناوری‌های خوراک دام، طیور و آبزیان از امروز یکشنبه ۲۲ خرداد آغاز به کار کرد و تا فردا دوشنبه ۲۳ خرداد ادامه دارد.توسعه راهکارهای کاهش وابستگی در صنعت خوراک و استفاده از منابع جایگزین بومی از اهداف برگزاری این نمایشگاه به شمار می‌رود.

این رویداد توسعه شبکه همکاری شرکت‌های دانش بنیان و خلاق، نهادهای حاکمیتی و بخش‌های کاربر، ارائه آخرین دستاوردهای علمی و پژوهشی در سطح جهانی، بررسی راهکارهای افزایش توان رقابت بین‌المللی و تاب‌آوری، شناخت نیازهای فناورانه صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان و ارائه تجربیات و دستاوردهای جدید شرکت‌های دانش‌بنیان را به دنبال خواهد داشت.

از مهم‌ترین محورهای این رویداد می‌توان به توسعه راهکارهای کاهش وابستگی در صنعت خوراک و استفاده از منابع جایگزین بومی، ارائه تجربیات و دستاوردهای جدید شرکت‌های دانش‌بنیان، شناخت نیازهای فناورانه صنعت خوراک دام، طیور و آبزیان، ارائه آخرین دستاوردهای علمی، پژوهشی و صنعتی در سطح جهانی و توسعه شبکه همکاری شرکت‌های فناور، نهادهای حاکمیتی و بخش‌های کاربر اشاره کرد.

از این نمایشگاه ساداتی‌نژاد وزیر جهاد کشاورزی، گابریلا سرویلیا خیمنس وزیر علوم و فناوری ونزوئلا و وزیر کشاورزی ونزوئلا با همراهی سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهوری بازدید کردند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: خوراک دام ، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری ، جهاد کشاورزی ، تولید دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: خوراک دام معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری جهاد کشاورزی تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین شرکت های دانش بنیان طیور و آبزیان ساداتی نژاد صنعت خوراک آیین نامه خوراک دام شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۲۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، روح‌الله دهقانی، معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور طی حکمی، امیرحسین میرآبادی را به سمت رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری منصوب کرد.

در بخشی از حکم انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‎بنیان ریاست‌جمهوری آمده است :

«با عنایت به ابلاغ ماده واحده ارتقای مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری به سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناوری بین‌المللی توسط رئیس محترم جمهور و رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و نظر به مراتب شایستگی و تجارب به موجب این حکم شما را به عنوان رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب می‌کنم.

با توجه به اهداف عالی کشور در توسعه تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و نیز اهمیت بهره‌گیری حداکثری از ظرفیت‌های دیپلماسی علم و فناوری، انتظار می رود علاوه بر انجام کلیه ماموریت‌های محوله پیشین در مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری به منظور هماهنگی و یکپارچه‌سازی برنامه‌های دستگاه‌های ذی ربط با حوزه علم و فناوری نسبت به تدوین اساسنامه و پیگیری تصویب آن در شورای عالی انقلاب فرهنگی اقدام کنید.»

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مانوین چه فرصت‌هایی برای صنایع خلاق ایران ایجاد می‌کند؟
  • دهقانی: شرکت‌های خلاق و دانش‌بنیان دو بازوی جوامع انسانی هستند
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای جلب مشارکت مردم و تحقق شعار سال
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • سامانه تامین مالی جمعی آبادیران عرصه‌ای برای تحقق شعار سال
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • خودکفایی در تامین نانوکاتالیست‌ ضروری در تولید بنزین
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد