Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-08@21:06:35 GMT

رونق بازار صنایع دستی با شناخت بازار هدف

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۱۷۱۱۷

رونق بازار صنایع دستی با شناخت بازار هدف

رئیس اتحادیه شرکت‌های تعاونی صنایع دستی اصفهان گفت: بیشتر هنرمندان حتی از بازار هدف کشورمان هم بی‌اطلاع هستند بنابراین اگر هنرمندان بهترین اثر خود را هم بدون شناخت این موارد به بازار شهر یا کشوری ببرند، ممکن است حتی یک فروش هم نداشته باشند.

غلامعلی فیض‌اللهی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با عنوان اینکه ۲۷ پیشنهاد برای رونق صنایع دستی دارد، می‌گوید: رشد گردشگری، رونق صنایع دستی را به همراه دارد و برای این منظور دو مقوله دارای اهمیت است؛ چه صنایع دستی برای فروش در بازارهای داخلی تولید شود که برای توجه گردشگران داخلی و خارجی را جذب کند و مهمتر از این، صنایع دستی صادراتی چه به صورت فروش نمایشگاهی و چه خصوصی در خارج از کشور.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این هنرمند صنایع دستی اصفهان تأکید می‌کند: هنر صنایع دستی از وقتی به اوج خود رسید که صنعت گردشگری ایجاد شد پس اگر بخواهیم صنایع دستی دوباره رونق گذشته خود را به دست آورد باید زیر ساخت‌های ورود گردشگران مهیا شود چرا که این دو صنعت وابسته هم هستند.


رئیس اتحادیه شرکت‌های تعاونی صنایع دستی اصفهان با اشاره به اهمیت شناسایی شهر یا کشوری که قرار است صنایع دستی اصفهان در آنجا به فروش رود، ادامه می‌دهد: اگر بازار هدف صنایع دستی شناسایی شود، رونق این هنر را به همراه دارد. به‌عنوان مثال باید دید آن شهر یا کشور چه محصولاتی را بیشتر می پسندند و سلیقه آنها چیست. در الجزایر طرح‌های اسلامی صنایع دستی مورد استقبال است، یا اینکه چه رنگی مورد توجه است (در کره جنوبی قلمکارهای رنگ آبی آن هم در اندازه‌های کمتر از یک در ۱/۵ متر خواهان زیادی دارد)،چه جنسی بیشترین کاربرد را دارد، آب و هوا هم مهم است و مثلاً طبق شرایط جغرافیایی منطقه، (مرطوب، خشک یا کوهستانی) که اگر آب و هوای شهر یا کشور مورد نظر مرطوب باشد مثل تایلند، روی آثار مس، نقره، خاتم و مینیاتور اثر می‌گذارد.
استاد صنایع دستی اضافه می‌کند: بیشتر هنرمندان حتی از بازار هدف کشورمان هم بی‌اطلاع هستند پس هنرمندان اگر بهترین اثر خود را هم بدون شناخت این موارد به بازار شهر یا کشوری ببرند ممکن است حتی یک فروش هم نداشته باشند؛ موردی که بسیار برای هنرمندان اتفاق افتاده است.
فیض‌اللهی می‌گوید: برخلاف تصور مسئولان، نیاز و رضایت مشتری همراه با فروش صنایع دستی مهم است نه فقط صرف فروش چون می‌خواهیم فروشمان دائمی باشد نه مقطعی. از طرفی تجربه‌ها حکایت از آن دارد که صنایع دستی کاربردی مثل مینا و پارچه قلمکار، خواهان بیشتری در خارج از کشور دارد که باید برای تولید صنایع دستی، نیازسنجی بازار مورد توجه قرار گیرد.
به اعتقاد این هنرمند اصفهانی، نقطه شروع در انتخاب مدیریت موثر در زمینه صنایع دستی به بازار هدف، نیازها و اولویت‌های آن بستگی دارد. پاسخ به این پرسش‌ها مثل اینکه مشتریان بالقوه در کجا مستقر شده‌اند؟ نیازمندی‌ها و اولویت‌های آنها چیست یا حساسیت قیمت‌ها.


رئیس اتحادیه شرکت‌های تعاونی صنایع دستی اصفهان در ادامه پیشنهادهایی برای رونق صنایع دستی ایران و اصفهان داشت و افزود: تسهیل‌گری در صادرات صنایع دستی، برنامه‌ریزی دولت برای تهیه مواد اولیه تولید آثار و هنرهای دستی بدون واسطه برای هنرمندان، استانداردسازی صنایع دستی، جلوگیری از خروج صنایع دستی بی‌کیفیت، بهره بردن کامل از مزیت رقابتی آثار تاریخی و صنایع دستی کشورمان نسبت به دیگر کشورها، ایجاد مرکزی برای ارائه پژوهش درباره بازار هدف صنایع دستی و بازاریابی (هنرمندانی که در نمایشگاه های مختلف شرکت کرده‌اند یا اطلاعاتی از بازارهای هدف صنایع دستی دارند این اطلاعات یا تجربه‌ها را ارائه کنند) و تبلیغ غیرمستقیم صنایع دستی و آثار تاریخی در رسانه‌ها با ساخت آثاری همچون فیلم، بازی یا سریال می‌تواند موثر باشد.

فیض‌اللهی ادامه داد: بر همین اساس، توسعه فرهنگ گردشگری، معرفی آثار گردشگری و صنایع دستی در شبکه‌های برون‌مرزی حضور هنرمندان همراه با هئیت‌ها در مأموریت‌های خارجی‌، برپایی مستمر نمایشگاه صنایع دستی‌، حل بیمه هنرمندان رشته صنایع دستی، استفاده بهتر از ظرفیت خواهرخواندگی‌های اصفهان، بهره گرفتن شهرداری در ساخت یا بازسازی ساختمان‌های عمومی از نمادهای اصیل صنایع دستی اصفهان مثل کاشی را نیز می‌توانیم در همین خصوص مطرح کنیم که اگر برای آنها برنامه‌ریزی شود تاثیر زیادی در رونق هنر و صنایع مرتبط، خواهد داشت.
به گزارش ایمنا، غلامعلی فیض‌اللهی از هنرمندان شاخص صنایع دستی اصفهان است که بیش از نیم قرن در ادامه راه پدر، هنرنگارگری روی مس را به اوج رساند. این هنرمند دارای اثر مهر اصالت یونسکو است و علاوه بر فعالیت در میناکاری، ریاست اتحادیه شرکت‌های صنایع دستی اصفهان و با دارا بودن دکترای میناسازی، در دانشگاه نیز تدریس می‌کند.

کد خبر 564773

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صنایع دستی هفته صنایع دستی شرکت تعاونی هنرمندان گفتگو با هنرمندان بازار هدف صنعت گردشگری بیمه هنرمندان مهر اصالت یونسکو شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق صنایع دستی اصفهان اتحادیه شرکت شهر یا کشور بازار هدف فیض اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۷۱۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین استان سمنان، مریم طاهردوست محمدی گفت: جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان با محورهای جشنواره نان و غذای اقوام و ملل شهرستان سمنان (تاسکا) نمایشگاه آثار هنری هنرمندان شهر سمنان، ارکست ملی راه ابریشم، جشنواره گردشگری نعناع، موزه گردی و رویداد گرامیداشت روز نجوم خواهد شد.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سمنان افزود: اهدای جوایز ارزنده به نفرات برتر، اجرای موسیقی سنتی، برنامه‌های شاد و مفرح، اجرای زنده هنری و نمایشگاه صنایع‌دستی ازجمله برنامه‌های جشنواره گردشگری راه ابریشم است.

مریم طاهردوست محمدی گفت: نخستین بخش از جشنواره گردشگری راه ابریشم با جشنواره نان و غذای اقوام و ملل شهرستان سمنان (تاسکا) از روز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ در مجموعه تجاری گردشگری استخر زاوقان سمنان آغاز می‌شود.

او افزود: جشنواره گردشگری راه ابریشم با مشارکت و همکاری اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سمنان، شورای اسلامی شهرستان سمنان، شهرداری سمنان، سازمان فرهنگی اجتماعی و ورزشی شهرداری سمنان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان سمنان، سازمان سیما منظر و فضای سبز شهری شهرداری سمنان، دبیرخانه پایتخت بین‌المللی راه ابریشم سمنان، اقامتگاه بوم گردی ننجون فاطمه برگزار می‌شود.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان سمنان گفت: در شهریورماه ۱۴۰۲ در کنفرانس بین‌المللی جاده ابریشم در کشور چین که با حضور ۵۸ شهر از ۲۶ کشور دنیا برگزار شد، شهر سمنان به‌عنوان نماینده جمهوری اسلامی ایران در اتحادیه بین‌المللی شهرهای گردشگری در امتداد جاده ابریشم انتخاب شد.

مریم طاهردوست محمدی گفت: نمایندگی سمنان از کشور ایران در این اتحادیه وضعیت برد برد است زیرا کشورهای عضو این اتحادیه می‌توانند با ظرفیت‌های سمنان آشنا شوند و این امر منجر به توسعه صنعت گردشگری و رونق اقتصادی می‌شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1904147

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • تایید بیمه تأمین اجتماعی ۲۲۴ نفر از شاغلان صنایع‌دستی استان گلستان
  • دریافت مهر اصالت برای پنج اثر از صنعتگران و هنرمندان چابهار
  • کشت الیاف «وش و کنف»؛ اقتصاد سبز در مازندران
  • جشنواره گردشگری جاده ابریشم سمنان برگزار می‌شود
  • بیمه هنرمندان صنایع دستی ابلاغ شد
  • ۱۷۴ هنرمند صنایع‌دستی مازندران بیمه شدند
  • تأیید بیمه تأمین اجتماعی ۱۰۹ هنرمند صنایع دستی در مشهد مقدس
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • سربازان مرزبانی سیستان و بلوچستان آموزش‌های صنایع‌ دستی را فرا می‌گیرند