Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@04:33:45 GMT

نبود آب ۵ هکتار از اراضی کشاورزی پاکدشت را خشک کرد

تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۲۰۸۲۰

نبود آب ۵ هکتار از اراضی کشاورزی پاکدشت را خشک کرد

گروه استان‌ها - فرماندار پاکدشت با تأکید بر لزوم رفع نیاز آبی کشاورزان گفت: سطح زیر کشت اراضی گندم در پاکدشت از ۱۷ هکتار به ۱۲ هکتار رسیده که دلیل اصلی آن کاهش آب مورد نیاز کشاورزان است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ‌ از پاکدشت ، صبح امروز جلسه پیگیری اعتبارات برای پیشرفت و تکمیل پروژه‌های شهرستان پاکدشت، پیگیری ماده 23 (در حوزه اعتبارات)، تکمیل خط دوم انتقال پساب تهران به پاکدشت و رفع تنش آبی در فصل گرما با حضور محسن اردستانی فرماندار، فرهاد بشیری نماینده مردم پاکدشت در مجلس شورای اسلامی، ازوجی مدیریت سازمان برنامه و بودجه استان تهران، نامداری مدیرشرکت آبفای جنوب شرق استان تهران، تاجیک معاونت مدیرکل سازمان جهاد کشاورزی استان تهران، پارسا مدیر آب منطقه ای تهران، طایفه خانی رییس اداره آبفای پاکدشت، دالوند مدیریت جهاد کشاورزی و دیگر مسئولان ادارات در فرمانداری پاکدشت برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 کاهش کشت گندم پاکدشت به دلیل نبود آب

محسن اردستانی در این جلسه با اشاره به تنش آبی موجود و اوج گرفتن آن از خرداد ماه سال گذشته، اظهار داشت: سطح زیر کشت اراضی گندم در پاکدشت از 17 هکتار به 12 هکتار به دلیل نبود آب کاهش یافته، به‌جای افزایش واردات در تلاش برای رفع نیاز آبی کشاورزان باشیم.

وی افزود: در صورتی که تأمین آب انجام نشود مشکلات خرید و فروش اراضی کشاورزی و رشد قارچ گونه باغ و ویلاها که توسط سودجویان شکل گرفته افزایش می‌یابد.

فرماندار پاکدشت در ادامه گفت: با خورد شدن اراضی و ساخت باغ و ویلاها شاهد رشد انشعابات غیرمجاز آب و برق هستیم، با تخریب هم نمی‌توان اراضی کشاورزی را دوباره چون گذشته به عرصه کشت برگرداند، باید پیشگیری کرد و با اعطای آب کشاورزی از تبدیل اراضی به باغ و ویلاها جلوگیری کرد.

اردستانی در پایان خاطر نشان کرد: کشاورزان پاکدشت با وجود مشکلات بسیار هنوز در انتظار حمایت مسئولان از اراضی خود در مقابل سودجویان دفاع می‌کنند، با اختصاص آب کشاورزی هم از امنیت غذایی کشور و هم از اراضی کشاورزی به نفع اقتصاد کشور دفاع کنیم.

 کاهش اعتبارات استانی رمق از پیمانکاران را گرفت

حمیدرضا نامداری در این جلسه با تأکید بر پیگیری مشکلات در زمینه عدم تخصیص به موقع منابع مالی استانی اظهار داشت: در پاکدشت سه روستای کلین، توچال و ارمبویه نیاز به حفر 6حلقه چاه و ساخت مخزن یک هزار متر مکعبی و ساخت 12 کیلومتر خطوط انتقال و اصلاح و بازسازی برای تأمین آب مورد نیاز است.

وی افزود: این پروژه نیازمند 18میلیارد تومان اعتبار است که توقع داریم تا قبل از اعلام محیط زیست در کمیته ماده 23 و اعلام طرح آن و اجرای اقدامات بعدی آن اعتبارات ابلاغ شود تا در تسریع و اقدامات بعدی مشکل زمانی شکل نگیرد.

مدیر شرکت آبفای جنوب شرق استان تهران در ادامه تصریح کرد: بحث افزایش اعتبارات مسئله دیگری است که تاکنون مشکلاتی را در مناقصات ایجاد کرده و  اعتبارات به گونه‌ای است که طرح‌ها در شش بار برگزاری مناقصه هیچ پیمانکاری حتی برای پیشنهاد مالی پا در میدان نمی‌گذارد و این بسیار نگران کننده و سدی برای اجرای پروژه‌ها است.

وی در ادامه گفت: عدم تخصیص به موقع اعتبارات استانی سبب مشکلاتی چون افزایش استفاده از انشعابات غیرمجاز شده که ضررهای جبران ناپذیری را شکل می‌دهد اکنون رشد جمعیتی برخی روستاها در پاکدشت به‌گونه‌ای است که به جمعیت شهری شباهت داشته و به دلیل نبود امکانات زیرساختی آنها به استفاده از انشعابات غیرمجاز رو آورده‌اند.

بررسی کشت محصولات کشاورزی خوراکی با آبهای آلوده در کمیسیون اصل 90 مجلس معاون وزیر جهاد کشاورزی در قزوین: طرح آبیاری هوشمند در 2500 هکتار از اراضی کشور اجرا می‌شود ایجاد 10 دهکده فناوری و نوآوری برای دانش‌بنیان‌های حوزه کشاورزی

نامداری در پایان خاطرنشان کرد: در یک نگاه ویژه به جنوب شرق استان تهران و به ویژه پاکدشت با جلوگیری از این ضررها از بروز مشکلات جدی‌تر جلوگیری و در مسیر تسریع و تقویت پروژه‌های مهم حرکت کنیم.

انتهای پیام/ن

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سیاسی سیاست ایران نظامی دفاعی امنیتی گزارش و تحلیل سیاسی مجلس و دولت امام و رهبری ورزشی فوتبال ایران فوتبال جهان والیبال بسکتبال هندبال کشتی و وزنه برداری ورزش های رزمی ورزش زنان ورزش جهان رشته های ورزشی بین الملل دیپلماسی ایران آسیای غربی افغانستان آمریکا اروپا آسیا اقیانوسیه پاکستان و هند ترکیه و اوراسیا آفریقا بیداری اسلامی اقتصادی اقتصاد ایران پول ارز بانک خودرو صنعت و تجارت نفت و انرژی فناوری اطلاعات اینترنت موبایل کار آفرینی و اشتغال راه و مسکن هواشناسی بازار سهام بورس کشاورزی اقتصاد جهان اجتماعی پزشکی رسانه طب سنتی خانواده و جوانان تهران فرهنگیان و مدارس پلیس حقوقی و قضایی علم و تکنولوژی محیط زیست سفر حوادث آسیب های اجتماعی فرهنگی ادبیات و نشر رادیو و تلویزیون دین قرآن و اندیشه سینما و تئاتر فرهنگ حماسه و مقاومت موسیقی و تجسمی استانها آذربایجان شرقی آذربایجان غربی اردبیل اصفهان البرز ایلام بوشهر استان تهران چهارمحال و بختیاری خراسان جنوبی خراسان رضوی خراسان شمالی خوزستان زنجان سمنان سیستان و بلوچستان فارس قزوین قم کاشان کردستان کرمان کرمانشاه کهگیلویه و بویراحمد گلستان گیلان لرس اراضی کشاورزی استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۰۸۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد

نصرت الله نیکو مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: اجرای این طرح‌ها باعث شد تا هزار و ۲۴۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به سامانه نوین آبیاری مجهز شوند و نیاز بهره برداران را برطرف سازد.

وی با بیان اینکه هزار و ۹۵۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین نیز در حال اجرای سامانه‌های نوین آبیاری است، ادامه داد: ۱۳۰ طرح برای این منظور در دستور کار قرار دارد که میانگین پیشرفت فیزیکی آنها ۶۳ درصد بوده و درحال تکمیل است.

نیکو اضافه کرد: ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز است که این عملکرد سبب شده تا در سطح کشور رتبه دهم را بین استان‌ها به دست بیاوریم.

به گفته این مسئول، سازمان جهاد کشاورزی در برنامه ریزی پیش رو باید سه هزار هکتار طرح سامانه‌های نوین آبیاری را در اراضی کشاورزی اجرایی کند که بخش قابل توجهی از این مهم نیازمند تامین اعتبار به موقع و در برخی موارد همکاری بهره برداران است.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: سامانه‌های نوین آبیاری سبب کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری و کیفیت مصرف آب می‌شود که استفاده از این روش به عنوان یکی از برنامه اصلی و هدفمند در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان