Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین نیوز

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور گفت: امکان سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در حوزه تخلیه و بارگیری در بنادر کشور، با توجه به افزایش ورود کالاهای اساسی وجود دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا علی‌اکبر صفایی روز دوشنبه در جریان بازدید از پروژه‌های عمرانی و سرمایه‌گذاری مجتمع بندری امام خمینی (ره) در جمع خبرنگاران بیان کرد: ۷۰ درصد از کالاهای اساسی که نیازهای روزمره کشور است از طریق بندر امام خمینی (ره) تامین می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بندر امام خمینی (ره) بستر مناسبی برای حضور سرمایه گذاران بخش‌خصوصی است گفت: برای شتاب در تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی و همچنین نگهداری کالاها، از بخش خصوصی دعوت می‌شود تا برای ساخت و یا تامین تجهیزات مورد نیاز این بخش از طریق سرمایه‌گذاری با دولت مشارکت کنند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور ظرفیت انبارهای سرپوشیده موجود در بنادر کشور را سه میلیون تن بیان کرد و افزود: علاوه بر این میزان ذخیره سازی غلات در سیلوهای موجود بنادر نیز به ۳۰۰ هزار تن رسیده که ساخت سیلوهای جدید تا ظرفیت ۸۰۰ هزار تن دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.

صفایی ادامه داد: با تلاش انجام شده، سرمایه گذاری در زمینه ایجاد سیلوهای پیشرفته در بنادر کشور روند روبه رشدی پیدا کرده است.

وی هدف از احداث این سیلوها را ایجاد مراکز توزیع استاندارد و تامین کننده سریع نیاز استان‌های کشور به غلات دانست و افزود: اجرای این پروژه ها، به صاحبان کالا کمک می کند تا نگهداری محموله‌های آنها در شرایط بهتری قرار گیرد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور به چشم انداز پیش بینی شده برای توسعه سرمایه‌گذاری در بندر امام خمینی (ره) اشاره‌ کرد و گفت: در قالب افق ترسیم شده (ویژه تامین کالای اساسی)، به واسطه سرمایه گذاری‌هایی که انجام می‌شود امکان پاسخگویی به نیاز کشور از طریق این بندر ارتقا می‌یابد.

صفایی بیان کرد: علاوه بر این فرصت بسیار خوبی برای انجام سرمایه‌گذاری در بخش مواد معدنی در بندر امام خمینی (ره) فراهم شده است .

وی با اشاره به اینکه در سال های گذشته در زمینه تامین تجهیزات استراتژیک به منظور تخلیه غلات از سوی دولت‌ها اقدام جدی صورت نگرفته است گفت: تامین این تجهیزات، سرعت در تخلیه کالاهای اساسی به ویژه در بخش غلات را بهبود می‌بخشد و در این زمینه از بخش خصوصی دعوت به همکاری می‌شود.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوری کشور همچنین آماده به کار بودن تجهیزات موجود در بنادر را ضروری بیان کرد و گفت: تهیه تجهیزات یکپارچه (یونیت) برای تسریع در روند تخلیه کالاهای اساسی با جدیت در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان اینکه، تخلیه کالاهای اساسی تنها به عوامل بندری مربوط نمی شود اضافه کرد: در این زمینه، ناوگان حمل و نقل ریلی و جاده‌ای نیز باید همکاری و آمادگی لازم را داشته باشد.

صفایی با تاکید بر افزایش بهره وری در حوزه تخلیه و بارگیری کالا با استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری‌ بین بخشی دستگاه‌های مربوطه در امر تخلیه، حمل و توزیع کالاهای اساسی به سراسر کشور گفت: روزانه ۵۰ هزار تن کالای اساسی در بندر امام خمینی (ره) تخلیه می‌شود که برای جابجایی این میزان کالا به پنج هزار دستگاه کامیون نیاز است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور همچنین به موضوع استاندارد کالاهای ورودی به کشور اشاره کرد و افزود: در صورتی که زمینه لازم برای استقرار مرکز آزمایشگاهی در بندر امام خمینی (ره) فراهم شود، روند ورود کالاها به داخل کشور با سرعت عمل بیشتری همراه می‌شود.

وی ادامه داد: سازمان بنادر و دریانوردی کشور آمادگی تامین زمین و تجهیزات مورد نیاز برای احداث آزمایشگاه استاندارد کالاهای وارداتی در بندر امام خمینی (ره) را دارد.

بندر امام خمینی(ره) در جنوب خوزستان، ظرفیت تخلیه و بارگیری سالانه ۵۰ میلیون تن کالای نفتی و غیرنفتی را دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

منبع: تین نیوز

کلیدواژه: سازمان بنادر و دریانوردی بخش خصوصی کالاهای اساسی تین امام خمینی سرمایه گذاری ناوگان حمل و نقل بارگیری کالا بخش خصوصی سازمان بنادر و دریانوردی سرمایه گذاری کالاهای اساسی بارگیری کالا مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی کشور بندر امام خمینی تخلیه و بارگیری سرمایه گذاری کالاهای اساسی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۲۴۲۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، علی اکبر محرابیان در بازدید از کارگاه‌های تعمیر توربین‌های تولید برق، با اشاره به برنامه‌های وزارت نیرو برای تأمین برق مشترکان، اظهار کرد: از سال گذشته ۱۸۰ طرح و اقدام برای اوج مصرف تابستان ۱۴۰۳ در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان این‌که این طرح‌ها در بخش‌های مختلف توسعه نیروگاه‌ها، توسعه شبکه، اصلاح شبکه و اقدامات نرم‌افزاری همچون مدیریت مصرف انجام شده است، خاطرنشان کرد: یکی از مهم‌ترین اقدامات، آماده‌سازی تمام نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در شرایط اوج مصرف تابستان است.

وزیر نیرو ادامه داد: برای این منظور، برخی نیروگاه‌ها نیاز به تعمیرات اساسی، برخی نیاز به بازبینی و برخی نیاز به اقدامات اصلاحی دارد تا بتوانیم شرایط این نیروگاه‌ها را در حالت استاندارد قرار بدهیم.

وی با بیان این‌که این اقدامات هم در نیروگاه‌های حرارتی، هم در نیروگاه‌های برق‌آبی و هم در سایر واحد‌ها صورت گرفته است، تصریح کرد: کار تعمیرات بیشترنیروگاه‌های کشور به پایان رسیده که بناست تا در ۱۵ اردیبهشت، تعمیرات همه نیروگاه‌های به اتمام برسد.

محرابیان گفت: بیش از ۹۰ درصد برنامه محقق شده و تلاش می‌کنیم با حداکثر ظرفیت نیروگاهی به استقبال شرایط اوج مصرف برق برویم.

بومی‌سازی ۹۵ درصد نیاز فنی صنعت برق

وی در رابطه با توان داخلی کشور در تعمیرات نیروگاهی، با بیان این‌که بیش از ۹۵ درصد تجهیزات، قطعات و علم و فناوری صنعت برق کشور ما داخلی است، عنوان کرد: در حوزه انرژی‌های تجدیدپذدیر نیز در حال افزایش عمق تولید هستیم تا در آینده در این انرژی‌ها به‌خصوص در انرژی خورشیدی به خودکفایی برسیم.

وزیر نیرو با بیان این‌که بیشترین صادرات خدمات فنی و مهندسی در بخش نیروگاهی انجام شده است، یادآور شد: نیروگاه‌های زیادی در خارج از کشور اجرا کرده‌ایم، اما از آن مهم‌تر این است که طی سال‌های اخیر، کار تعمیرات اساسی و نگهداری بسیاری از نیروگاه‌های خارج از کشور را که عمدتأ کشور‌های غربی اجرا کرده‌اند را به راحتی انجام می‌دهیم.

وی به یکی از طرح‌های تعمیرات اساسی نیروگاهی کشور اشاره کرد و گفت: واحد ۲۲۰ مگاواتی رودبار لرستان سال گذشته دچار مشکلات اساسی شد که نیاز به تعمیرات داشت در حالی که تجربه چنین تعمیری در کشور وجود نداشت؛ طی یک سال گذشته بررسی‌های زیادی انجام شد و به این نتیجه رسیدند که تعمیر آن در داخل امکان پذیر نیست، اما به متخصصان خود اعتماد کردیم و از این اعتماد نتیجه گرفتیم.

دیگر خبرها

  • بهبود شاخص ایمنی عملیات بندری بنادر کشور/ افزایش ضریب ایمنی بندرانزلی
  • تامین ارز برای واردات کالاهای اساسی، صنایع و خدمات از مرز ۴٫۲ میلیارد دلار گذشت
  • تامین بیش از یک میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی
  • تامین ۴.۲ میلیارد دلار ارز کالاهای اساسی، صنایع و خدمات
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  •  تاکید بر افزایش همکاری‌های بنادر گلستان و بندر امیرآباد
  • علاقه مندی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • شبکه تولید برق آماده ورود به روز‌های اوج مصرف
  • اعلام آمادگی روس‌ها برای سرمایه گذاری در بندر امیرآباد