Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-27@10:34:01 GMT

قدیمی‌ترین نیروگاه کشور نوسازی می‌شود

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۰۹۲۴

قدیمی‌ترین نیروگاه کشور نوسازی می‌شود

سرپرست معاونت توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی با تاکید بر اینکه 6 واحد جدید نیروگاهی جایگزین واحدهای قدیمی نیروگاه طرشت خواهد شد، گفت: دو واحد جدید نیروگاه تابستان امسال وارد مدار می‌شوند.

به گزارش  وزارت نیرو، "محمد رمضانی" در جریان بازدید از روند ساخت واحدهای جدید نیروگاه طرشت با اشاره به قدمت 60 ساله این مجموعه نیروگاهی، افزود: نیروگاه طرشت با برخورداری از چهار واحد بخار آلستوم با ظرفیت نامی ۵۰ مگاوات و سیستم خنک‌کن برج تر برای تامین برق تهران در دهه ۳۰ شمسی احداث شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با توجه به قدمت بالا، راندمان پایین (حدود ۲۰ درصد) و حجم بالای آب مصرفی (بالغ بر 3000 مترمکعب در روز) واحدهای موجود،‌ جایگزینی ۶ واحد موتور گازسوز با ظرفیت نامی هر واحد ۹.۸ مگاوات با راندمان ۴۶.۳ درصد و بازنشسته کردن واحدهای فعلی در دستور کار شرکت مادرتخصصی برق حرارتی قرار گرفته است.

رمضانی با اشاره به اینکه ظرفیت واحدهای جدید مجموعا حدود 60 مگاوات خواهد بود، عنوان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته امیدواریم دو واحد جدید نیروگاه تابستان امسال و چهار واحد دیگر را نیز تا پاییز سال جاری وارد مدار کنیم.

سرپرست معاونت توسعه طرح‌های شرکت برق حرارتی بازنشسته کردن نیروگاه‌های قدیمی و نوسازی واحدهای تولید برق حرارتی را یکی از رسالت‌های این شرکت مادرتخصصی برشمرد و گفت: اجرای این مهم یک گام اثربخش در راستای جمع‌آوری واحدهای قدیمی و انجام نوسازی در نیروگاه‌های فرسوده کشور است.
انتهای پیام/

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جدید نیروگاه برق حرارتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۰۹۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده

ایسنا/لرستان مدیرعامل شرکت‌شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: پروژه فروسیلیس منگنز ازنا پیشرفت بسیار خوبی دارد و ظرف دوسه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

فرزاد محمدی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: توسعه فناوری یکی از زیرپروژه‌های اصلی شرکت شهرک‌های صنعتی لرستان است.

وی با بیان اینکه یکی از چالش‌هایی که در کشور و به تبع آن در استان وجود دارد موضوع فناوری است، گفت: در این راستا به منظور رفع موانع تکنولوژی و فنی واحدهای صنعتی احیا شده که ماموریت و رسالت آن شناسایی نیازهای فناورانه است فن‌بازار در استان تشکیل شد.

مدیرعامل شرکت‌ شهرک‌های صنعتی لرستان گفت: در حال حاضر نیازهای فناوری چندین واحد صنعتی در استان شناسایی و مرتفع شدند.

محمدی بیان کرد: در استان چندین واحد صنعتی را دانش‌بنیان کردیم؛ همچنین با حمایت‌های مالی واحدهای تحقیق و توسعه مورد حمایت قرار گرفته شده‌اند.

وی در ادامه اظهار کرد: در منطقه ویژه اقتصادی ازنا، اولین سرمایه‌گذاری خارجی جذب شد و این موضوعی بود که در سال‌های گذشته شاهد آن نبودیم.

مدیرعامل شرکت‌شهرک‌های صنعتی لرستان با بیان اینکه این سرمایه‌گذار چینی پروژه فروسیلیس منگنز را در ازنا در حال احداث دارد، یادآور شد: خوشبختانه این واحد پیشرفت بسیار خوبی دارد و ظرف دوسه ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • اجرای طرح توسعه نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی برق در مازندران
  • بهره‌برداری از پروژه فروسیلیس منگنز ازنا در چند ماه آینده
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • وزیر نیرو: تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان می‌یابد
  • آماده‌سازی تمامی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری در تابستان/ تعمیرات نیروگاه‌ها تا نیمه اردیبهشت پایان خواهد یافت
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • فراهم شدن مقدمات احداث چهارمین هنرستان انرژی اتمی کشور در هرمزگان
  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • ضرورت نصب ۵۷ مگاوات نیروگاه خورشیدی در صنایع تهران تا ۱۴۰۶