Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@04:34:15 GMT

«سلام بر ابراهیم» سینمایی شد

تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۱۹۳۰

«سلام بر ابراهیم» سینمایی شد

نسخه سینمایی پویانمایی «سلام بر ابراهیم» که به زندگی شهید ابراهیم هادی ملقب به علمدار کمیل پرداخته است در مرکز پویانمایی صبا تولید شد.

به گزارش ایمنا و به نقل از معاونت سیما، نسخه سینمایی پویانمایی سلام بر ابراهیم با کیفیت ۴K در مرکز پویانمایی صبا آماده شد. این پویانمایی درباره شهید ابراهیم هادی ملقب به علمدار کمیل است و سلحشوری ها و رشادت‌های این سرباز امام (ره) را روایت می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمد رحیم لیوانی رئیس مرکز پویانمایی صبا با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری درباره ادامه ساخت انیمیشن‌هایی درباره شخصیت‌های ملی و میهنی گفت: مجموعه صبا در حوزه تاریخ معاصر و دفاع مقدس انیمیشن‌های زیادی را تولید کرده و جدیدترین آن با عنوان سلام بر ابراهیم بوده که درباره شهید هادی است و به مدد الهی و تلاش دست اندرکاران، اثر بسیار فاخر و ارزشمندی از کار درآمده است.

رئیس مرکز پویانمایی صبا درباره این پویانمایی خاطرنشان کرد: شهید ابراهیم هادی می تواند الگوی مناسبی برای جوانان و نوجوانان باشد و برشی از زندگی دلاورمردی های رزمندگان دفاع مقدس را روایت می کند. ناگفته‌هایی از زندگی این شهید وجود دارد که هم اکنون در قاب تصویر به نمایش درآمده و به پویانمایی سلام بر ابراهیم رنگ و بوی بکر بودن داده است.

لیوانی درباره زمان پخش این اثر هم گفت: پس از اکران نسخه سینمایی، فصل اول این مجموعه ۱۰۰ قسمتی از شبکه های سیما نیز روی آنتن خواهد رفت.

اسدالله دیانتی تهیه کننده این پویانمایی هم درباره این مجموعه گفت: این پویانمایی به چهارفصل تقسیم شده است. فصل کودکی تا سن نوجوانی، نوجوانی تا انقلاب و تحولاتی که از نظر شخصیتی برای شهید ابراهیم پیش آمده، وقایع انقلاب که در جبهه غرب برای وی رخ داده و درنهایت از انتهای فصل سوم تا پایان فصل آخر، رویدادهایی که در جبهه جنوب و کانال کمیل رخ داده بازگو می‌شود.

اسماعیل یوسفی کارگردان پویانمایی سلام بر ابراهیم هم درباره این اثر گفت: کل این پروژه در کشور تولید شده و با کیفیت ۴K پخش می شود. این پویانمایی سه بعدی در ۱۰۰ قسمت مهمان سیما می‌شود و از دل این مجموعه نخستین پویانمایی ۴K سینمایی هم تولید شده است.

انتشار کتاب سلام بر ابراهیم با استقبال چشم‌گیر علاقه مندان کتاب مواجه شده و این اثر جز, پرفروش‌ترین کتاب های حوزه دفاع مقدس است. شهید ابراهیم هادی ملقب به علمدار کمیل در اول اردیبهشت سال ۱۳۳۶ در میدان خراسان شهر تهران دیده به جهان گشود. حضور در هیئت جوانان وحدت اسلامی و همراهی و شاگردی استادی نظیر علامه محمدتقی جعفری بسیار در رشد شخصیتی ابراهیم موثر بود و در دوران پیروزی انقلاب شجاعت‌های بسیاری از خود نشان داد.

کد خبر 561734

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهید ابراهیم هادی سلام بر ابراهیم پویانمایی انیمیشن فیلم سینمایی علامه محمدتقی جعفری دفاع مقدس شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق مرکز پویانمایی صبا شهید ابراهیم هادی سلام بر ابراهیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۱۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاعر سلام فرمانده به استقبال غزل رهبر انقلاب رفت

سیدمهدی بنی‌هاشمی شاعر سروده «سلام فرمانده» به استقبال غزل رهبر انقلاب رفت که یک بیت از آن را به مناسبت عملیات وعده صادق خوانده بودند.

به گزارش مشرق، در آستانه عملیات تنبیهی «وعده صادق» علیه رژیم صهیونیستی، رهبر انقلاب در یکی از جلسات مرتبط، یک بیت شعر از غزلی که چندسال پیش با تلمیح از آیات قرآن مجید درباره رویارویی حضرت موسی علیه‌السلام با فرعون و ساحرانِ فرعونی سروده بودند، برای این عملیات خواندند: تو را است معجزه در کف زِ ساحران مهراس/ عصا بیفکن و از بیم اژدها مگریز

در پی انتشار این سروده، سیدمهدی بنی هاشمی از شاعران جوان گیلانی که با سرود سلام فرمانده بیشتر در اذهان مردم شناخته می‌شود، با سرایش غزلی به استقبال این شعر رهبر انقلاب رفت.

متن این شعر را به شرح زیر است:

دلا، ننگ است از میدان گریزیم

در این هنگامه از یاران گریزیم

بیا تا مثل آن عشّاق در طَف

چو پروانه ز شهد جان گریزیم

غم از چه داری ای دل؟ نوح با ماست

نباید از دل طوفان گریزیم

بدان در عشق، آسایش حرام است

مباد از سختی دوران گریزیم

عصا بنداز ، اعجازی کن ای دل

که از این مکر دژخیمان گریزیم

خدا با ماست پس حتی ز آتش

چو ابراهیم ما آسان گریزیم

ز سحر ساحران و مکر مکار

بیا بر دامن قرآن گریزیم

بخوان پیش از کلام الله، اعوذی

که سمت حق از این شیطان گریزیم

چو حیدر باش و درب کفر برکن

که از این قلعه دیوان گریزیم

بیا از غده بدخیم صهیون

به سوی حضرت درمان گریزیم

دیگر خبرها

  • اول سلام بعد تاج‌گذاری در کاخ اختصاصی
  • سکانس‌هایی از فیلم های پاور
  • استفاده از زندگینامه شهدای بین المللی در کنگره بزرگداشت ۳ هزار شهید سمنان
  • استقبال شاعر «سلام فرمانده» از غزل رهبر انقلاب
  • تقدیر از سازندگان پویانمایی قالی در یزد
  • شاعر سلام فرمانده به استقبال غزل رهبر انقلاب رفت
  • عکس‌| پیام وحید امیری پس از حذف پرسپولیس
  • پست عذرخواهی وحید امیری از پرسپولیسی‌ها
  • افتتاح گود زورخانه شهید ابراهیم هادی در مصلای اردبیل
  • سلام دختران فوتسالیست چادرملو به لیگ برتر