Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-04-28@21:35:42 GMT

افزایش شیوع کرونا در آلمان

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۳۷۳۴۲

افزایش شیوع کرونا در آلمان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، رسانه های آلمان اعلام کرد، به رغم گرم‌شدن هوا شمار مبتلایان به کرونا در آلمان دوباره رو به افزایش است. شاخص ابتلا، یعنی شمار مبتلایان در صدهزار نفر جمعیت، ظرف یک روز افزایشی نزدیک به ۱۲۰ نفر داشته و به ۴۴۷ نفر رسیده است. متخصصان برای این افزایش چشمگیر چندین علت ذکر می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک عامل زیرسویه اومیکرون موسوم به BA.۵ است که این اواخر در آلمان شیوع گسترده‌ای داشته است. این زیرسویه نسبت به همه سویه‌های قبلی توان سرایت بالاتری دارد و در شرایط نامساعد برای اشاعه ویروس‌ها (گرم‌ترشدن هوا) هم نسبتاً راحت‌تر گسترش می‌یابد.

دویچه وله می گوید، ضعف سیستم دفاعی بدن و ناکارایی یا کم‌کارایی واکسن‌های استفاده شده در برابر زیرسویه یادشده نیز عامل کم‌اهمیتی تلقی نمی‌شود.

بعد از موج‌جدید کرونا در پرتغال که از رهگذر شیوع BA.۵ ایجاد شد انتظار می‌رود که در آلمان نیز این ویروس به سویه غالب بدل شود. پرتغال در یکی دو سال گذشته تجربه موفقی در مقابله با کرونا داشته است، ولی حالا با فاصله زیادی در زمینه ابتلای شهروندان به این ویروس در صدر کشورهای اروپایی است.

آخرین گزارش هفتگی موسسه روبرت کخ که مدیریت مسائل و تحقیقات مربوط به واگیرها را در آلمان به عهده دارد، سهم BA.۵ در میان سویه‌ها و زیرسویه‌های کرونا در آلمان ۱۰درصد بوده که احتمالا اینک رقمی بالاتر است.

سهم تعییر رفتارها و کاهش مقررات

در عین حال، تغییر رفتار شهروندان هم عامل مهمی در شدت‌گرفتن دوباره سرایت کرونا تلقی می‌شود. برچیده‌شدن شمار زیادی از محدودیت‌های کرونایی، از جمله زدن ماسک، در کنار افزایش تحرکات و تماس‌های شهروندان زمینه مساعدی برای شیوع دوباره کرونا فراهم آورده است.

این نیز هست که هر چه بیشتر از زمان زدن واکسن گذشته باشد، آسیب‌پذیری در برابر کرونا دوباره افزایش می‌یابد، هر چند که تاثیرات کاهش‌یافته واکسن هم اغلب مانع از آن می‌شود که فرد مبتلا به بیماری‌های سخت کرونایی دچار شود.

برآورد می‌شود که بیش نیمی از جمعیت آلمان هنوز به اومیکرون مبتلا نشده است. با این همه، این که شیوع بیشتر زیرسویه BA.۵ شاخص ابتلا را به بالای ۱۰۰۰ نفر در صدهزار نفر جمعیت هم برساند و آلمان تابستان امسال، بر خلاف سال گذشته موج گسترده‌ای از کرونا را تجربه کند منتفی تلقی نمی‌شود.

متخصصان برای ممانعت از بروز چنین موجی اقدامات و تدابیر شدید و سریع را توصیه می‌کنند. تزریق سریع واکسن‌یادآور به گروه‌های آسیب‌پذیر و افزایش مصونیت آنها یکی از اقدامات عنوان می‌شود. الزامی‌کردن دوباره ماسک نیز در بحث‌ها مطرح است، هر چند که اعمال دوباره مقررات محدودکننده به لحاظ حقوقی با مشکلاتی روبروست.

افزایش فشار به نظام درمانی

در این میان، گرچه متخصصان به هوشیاری و احتیاط بیشتر در برابر موج احتمالا جدید کرونا فرامی‌خوانند، ولی دلیلی برای سراسیمه‌شدن و نگرانی‌شدید نمی‌بینند. به گفته این متخصصان در حال حاضر سرعت افزایش شیوع BA.۵ و سایر سویه‌ها و زیرسویه‌ها ملایم است و آنچه که در شرایط فعلی بیشتر ضرورت دارد، نه ممانعت از سرایت که ممانعت از بروز بیماری‌های ناشی از سرایت است.

با توجه با داده‌ها و یافته‌های تاکنونی این درک و برداشت عمومی در میان متخصصان وجود دارد که BA.۵ در مجموع به لحاظ طبی روندی مانند سایر سویه‌های اومیکرون دارد و اثراتی غیرشدید و ملایم بر فرد مبتلا دارد و افزایش شیوع آن هم شاید تنها ضریب بستری‌شدن و مرگ و میر را در مقیاسی محدود افزایش دهد. این روند چندان فشاری بر نظام درمانی کشور ایجاد نخواهد کرد، ولی برای اجتناب از درگیرکردن بی‌مورد کادر درمانی همین میزان را هم می‌توان با پیشگیری‌ها و احتیاط‌ها محدودتر ساخت.

رخی متخصصان در مصاحبه با سایت شبکه یک تلویزیون آلمان گفته‌اند، گرچه افزایش شدید شیوع ممکن است برای نظم درمانی بار سنگینی ایجاد نکند، ولی بسیاری از شاغلان را از کار باز خواهد داشت و استراحت و درمان در خانه را برایشان رقم خواهد زد که عملا می‌تواند به مختل‌شدن کار شرکت‌ها و موسسات عمومی بیانجامد.

مسئولیت فردی

در مجموع، کارشناسان دوباره در آلمان با بحث بر سر مسئولیت فردی و تعهدات اجتماعی شهروندان، به رعایت داوطلبانه هر چه بیشتر شماری از مقررات فرامی‌خوانند. به خصوص به این نکته اشاره می‌شود که عبور ولو کم‌خطر از تابستان لزوما در پاییز و زمستان ادامه نخواهد یافت و در این ایام سرد سال دوباره کرونا در جامعه جولان می‌دهد و ایمنی تام و تمامی در برابر آن وجود نخواهد داشت. از این رو همچنان باید به رعایت‌هایی مانند حفظ فاصله در اماکن سربسته عمومی و و استفاده از ماسک و تزریق به موقع واکسن به‌خصوص به گروه‌های آسیب‌پذیر ادامه داد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: متروپل آبادان صندوق امانات بانک حجت الله عبدالملکی آلمان ویروس کرونا افزایش مبتلایان متروپل آبادان صندوق امانات بانک حجت الله عبدالملکی سویه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۷۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!

به گزارش "ورزش سه"، این بازیکن سابق در سال ۲۰۲۱ به لاوال در لیگ دو فرانسه پیوست اما پس از مصدومیت‌های پرشمار در اواخر فصل گذشته مجبور به بازنشستگی شد.

مهاجمی که اکنون بازنشسته شده استدلال کرده است که او نه یک نظریه‌پرداز با توهم توطئه است و نه یک ضد واکسن، اما او مایل است دادگاه بررسی کند که آیا ارتباطی بین آسیب‌دیدگی او و واکسن وجود دارد یا خیر.

او گفت:«می‌خواهم بفهمم چرا دیگر بدنم به خوبی کار نمی‌کند.» این بازیکن سابق مدعی شد که در همان زمانی که در برابر بیماری واکسینه شده بود، صدمات و مصدومیت‌های زیادی متحمل شده است.

او علاوه‌بر اینکه از شرکت‌های فایزر و بیونتک که تولید واکسن کرونا را برعهده داشتند، شکایت کرده، بلکه علیه فدراسیون فوتبال فرانسه هم اقدام قانونی انجام داده. وکیل این بازیکن گفت:«ابتدا واکسن برای همه اجباری نبود اما بعد از مدتی واکسیناسیون برای بازیکنان حرفه‌ای هم اجباری شد. من فکر می‌کنم که فدراسیون فوتبال در این ماجرا مسئولیت دارد.»

جلسه‌ای در دوم ژوئیه در پاریس برگزار می‌شود که در آن دادگاه به کمک هیئتی از کارشناسان تصمیم خواهد گرفت که آیا بین مصدومیت‌های وی و واکسیناسیون رابطه علت و معلولی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • کشمکش وزارت‌های دارایی و دفاع آلمان بر سر افزایش بودجه نظامی
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • افزایش خشم چین علیه اتهام زنی‌های جاسوسی از طرف آلمان
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود