Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران درباره جزئیات قرارگاه ایمنی کالبدی کلانشهر تهران توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از شهر، علی نصیری با اشاره به تشکیل قرارگاه ایمنی کالبدی کلانشهر تهران، اظهار کرد: ما در این زمینه الگویی در کشور همچون مدیریت بحران کرونا را داریم که برای پیگیری اجرایی شدن و بر زمین نماندن مصوبات ستاد کرونا قرارگاه عملیاتی تشکیل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


رییس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران افزود: این قرارگاه ضمن انجام هماهنگی بین‌بخشی، رویکرد اجرایی و عملیاتی دارد و قرار نیست اقدامات جدید و سیاست گذاری انجام دهد و به دنبال این است که موارد را بررسی و موانع موجود در مسیر سیاست‌ها و قوانینی که در قالب مصوبات مجلس، شورای اسلامی شهر، آیین‌نامه‌های دولتی و اسناد بالادستی که تدوین شده اما هنوز اجرایی نشد را برطرف کند.
وی با تأکید بر اینکه قرارگاه ایمنی در نظر دارد که برای اجرایی کردن این قوانین زمان‌بندی مشخص و دقیقی را تعریف کند، یادآور شد: این قرارگاه اولویت‌بندی امور را انجام خواهد داد و بر همین اساس مواردی که درجه خطرناکی بالایی دارند در اولویت قرار دهد.
نصیری اضافه کرد: قرارگاه ایمنی، مواردی که قوانین و اسنادی مزاحم هستند و یا حفره‌ها و خلأهایی در قوانین وجود دارد و افراد سودجو از این خلأها سوء استفاده می‌کنند و باعث شکل‌گیری موقعیت‌های خطر آفرین می‌شوند را شناسایی می‌کند تا از طریق مراجع ذیصلاح و بر اساس اختیارات دستگاه‌ها اقدام شود؛ در مجموع فلسفه تشکیل این قرارگاه این است که مصوبات قبلی اجرایی شود.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران از برگزاری اولین جلسه قرارگاه ایمنی با حضور شهردار تهران در هفته گذشته خبر داد و افزود: قرار بر این است حداکثر سه جلسه در داخل مجموعه شهرداری برگزار و سند اولیه دستورالعمل قرارگاه ایمنی کالبدی کلانشهر تهران تهیه و در موردش توافق شود به این صورت که ساختار قرارگاه مورد بررسی قرار بگیرد و نقش و مسئولیت هر یک از دستگاه‌های خارج از شهرداری بر اساس ضوابط قانونی تعیین شود.
وی با تأکید بر اینکه قرارگاه یک اقدام جهادی موقت و مقطعی است، خاطرنشان کرد: قرار نیست یک ساختار به ساختارهای موجود اضافه شود؛ به دنبال این هستیم موضوعات ناایمن کننده شهر به صورت فشرده بررسی شود و آنچه که ایمنی، جان و مال شهروندان و کارکرد دستگاه‌ها را به خطر می‌اندازد مورد بحث قرار بگیرد و برای آن‌ها تصمیم‌گیری شود.
نصیری همچنین تصریح کرد: بحث ساختمان‌های ناایمن دارای اهمیت فراوان است؛ ساختمان‌هایی که خدمات‌رسانی دارند و جان مردم را در خطر قرار می‌دهند باید مورد بررسی قرار بگیرند.
رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با بیان اینکه در قرارگاه ایمنی کالبدی کلانشهر تهران در خصوص بافت‌های فرسوده، گودهای پرخطر، ایمنی حمل و نقل و موارد مرتبط با مخاطرات سیل، زلزله، فرونشست، فروریزش و ایمنی در برابر حریق و سازه، تصمیم گیری‌های اجرایی انجام خواهد شد، گفت: قرارگاه تشکیل شده تا تعهدات بر زمین مانده و دارای ضمانت اجرایی ناکافی مورد بررسی قرار بگیرد و از ظرفیت ارزشمند قوه قضاییه که مسئولیت‌پذیرانه پای کار آمده، استفاده شود تا اقدامات جدی در حوزه ایمنی انجام دهیم.
وی تاکید کرد: اگر نیاز باشد که ساختمان‌هایی را به صورت ضربتی به ایمن‌سازی زیرساخت‌ها مکلف کنیم، این اقدام را در قرارگاه انجام خواهیم داد و اگر به هر دلیلی امکان ایمن‌سازی وجود نداشته باشد، تخلیه صورت می‌گیرد و یا از ورود شهروندان جلوگیری خواهد شد؛ همچنین ایمنی شریان‌های حیاتی شامل آب، برق و گاز در قرارگاه مورد توجه قرار می‌گیرد.
وی با اعلام اینکه جلسات هر دو هفته یکبار به ریاست شهردار تهران برگزار خواهد شد، تصریح کرد: جلسات این قرارگاه غیر از جلسات ستاد مدیریت بحران و پدافند غیرعامل است که با حضور شهردار برگزار می‌شود و رویکرد آن پیشگیری و کاهش خطر است.
 نصیری، تهران را شهری با ریسک بالای مخاطرات زلزله، سیل و فرونشست در برخی مناطق و حوادث حمل و نقل عنوان کرد و افزود: این خطرات اغلب جنبه کالبدی دارد که اقدامات قرارگاه می‌تواند در ارتقاء ایمنی شهروندان در برابر این خطرات اثر گذار باشد.
وی با اشاره به اینکه بدون شک ساختمان‌های ناایمن متعددی در شهر تهران وجود دارد که باید در مورد آنها بررسی صورت بگیرد، تأکید کرد: مردم با احساس امنیت فعالیت خود را ادامه دهند و نگران این مسائل نباشند و مسئولین تلاش می‌کنند که مردم تهران دغدغه‌ای در خصوص ایمنی نداشته باشند.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مصوبات سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۹۰۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز

سرپرست شرکت گاز استان فارس از بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز طبیعی خبر داد.

به گزارش شانا، وحید بهفر با اشاره به عملکرد شرکت گاز استان فارس در سال ۱۴۰۲، گفت: این شرکت گاز یکی از شرکت های پیشرو در اجرای طرح «هر خانه یک اتاق گرم» و پویش «گرما برای همه» با هدف اصلاح الگوی مصرف گاز در بخش خانگی و مشارکت مردم بوده است.

وی با بیان اینکه نامگذاری سال ۱۴۰۳ به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» چراغ راه همه مسئولان در دستگاه‌های اجرایی است، افزوذ: این شعار افزون بر ضرورت توجه به اقتصاد، بیانگر اهمیت نقش مردم و ظرفیت آنها در دستیابی به تحقق اهداف عالی نظام است.

سرپرست شرکت گاز استان فارس ضریب نفوذ گازرسانی شهری و روستایی را در سال ۱۴۰۲ به ترتیب ۹۹.۹ و ۹۶.۷ اعلام کرد و گفت: تعداد روستاهای گازرسانی‌شده در این بازه زمانی ۷۲ روستا بوده است

بهفر تصریح کرد: پارسال در استان فارس ۴ شهر گازرسانی شد و تنها شهر کوره باقی مانده که طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، این شهر نیز امسال از نعمت گاز طبیعی برخوردار می‌شود.

وی با بیان اینکه خدمات گازرسانی به شهرها و روستاهای فارس در دستور کار این شرکت است، گفت: تاکنون گازرسانی ۲۴۶۹ روستا و ۱۲۳ شهر به پایان رسیده و به شبکه گاز کشوری متصل هستند.

سرپرست شرکت گاز استان فارس یادآور شد: سیاست دولت سیزدهم ارائه خدمات‌رسانی به مناطق محروم است و این مهم نیز اولویت مسئولان ارشد استان و شرکت گاز است.

بهفر در بخشی دیگر از سخنانش با اشاره به گستردگی و وسعت شبکه‌های گازرسانی در مناطق مختلف استان فارس، بیان کرد: در بازه زمانی یادشده و با تلاش جهادی و عزم همکاران ۱۱۰۸ کیلومتر شبکه گازرسانی اجرا و ۲۳۲۲۵ انشعاب نیز نصب شد.

وی با اشاره به اهمیت رشد صنعت و متناسب بودن آن با سند آمایش سرزمینی که مورد توجه مسئولان ارشد استانی در سال‌های اخیر قرار گرفته است، گفت: بی تردید نقش گازرسانی با بهره‌وری صنایع ارتباط مستقیم دارد.

سرپرست شرکت گاز استان فارس با بیان اینکه تعداد ۶۰۶ صنعت استان در سال ۱۴۰۲ زیر پوشش شبکه گازرسانی قرار گرفتند، اظهار کرد: تاکنون به ۷۶۹۵ صنعت گازرسانی شده است.

بهفر همچنین از اشتراک پذیری ۶۳۵۲۳ مشترک گاز طبیعی در استان فارس مطابق با مقررات و ضوابط شرکت ملی گاز ایران در سال ۱۴۰۲ خبر داد.

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی ۱۲۳ شهر و ۲۴۶۹ روستای استان فارس از گاز
  • بهره‌گیری از ظرفیت قرارگاه خاتم الانبیا در اجرای طرح‌های نهضت ملی مسکن
  • ساختمان‌های بحرانی منطقه ۱۲ تهران به‌زودی تعیین تکلیف می‌شود
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی
  • گشت ارشاد مدیران بدون اغماض در دولت مردمی اجرا شده است
  • اجرای بخشی از مصوبات سفر رئیس جمهور به استان کرمانشاه
  • بهره مندی ۱۷ هزار نفر از خدمات مشاوره مراکز بهزیستی در گلستان
  • بهره‌مندی از ظرفیت بسیج سازندگی در مدیریت مصرف انرژی
  • ایمنی تاورکرین‌ها در پایتخت بیشتر می‌شود
  • آغاز احداث متروی رباط کریم/اجرای طرح بعد از تملک اراضی و هماهنگی با متروی تهران و تأیید نقشه‌ها