Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک سازمان پیشگیری از بیماری در اتحادیه اروپا اعلام کرد دو زیرسویه اُمیکرون یعنی زیر سویه‌های «BA.۴» و «BA.۵» در حال شیوع بسیار سریع‌تر از دیگر سویه‌های ویروس کرونا در اروپا هستند که همین مسئله می‌تواند سبب شود همزمان با آن که این زیرسویه‌ها غالب می‌شوند، به بستری شدن و مرگ و میر بیشتر افراد منجر شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طبق گزارش خبرگزاری رویترز، «مرکز اروپایی کنترل و پیشگیری از بیماری اروپا» اعلام کرد بیشتر کشور‌های اروپایی تا کنون نرخ پایینی از این دو زیرسویه را شناسایی کرده اند؛ اما در کشور‌هایی مانند پرتغال که این نسبت افزایش یافته و زیرسویه «BA.۵» ۸۷ درصد از موارد ابتلا را تا ۳۰ مه نشان می‌دهد، افزایشی در موارد ابتلا به کرونا مشاهده شده است.

این دو زیرسویه در ماه مارس به فهرست نظارتی سازمان جهانی بهداشت اضافه شد و از سوی «مرکز اروپایی کنترل و پیشگیری از بیماری» به عنوان سویه‌های نگران کننده شناخته شد.

طبق گزارش رویترز اگرچه زیرسویه‌های «BA.۴» و «BA.۵» خطر بالاتری از ابتلای شدیدتر به کرونا را نسبت به دیگر زیرسویه‌های امیکرون شکل نمی‌دهد؛ اما افزایش تعداد موارد نرخ انتقال پذیری بیماری، به افزایش بستری و مرگ و میر منجر می‌شود.

این سازمان در بیانیه‌ای اعلام کرد: رشد گزارش شده در خصوص زیر سویه‌های «BA.۴» و «BA.۵» نشان می‌دهد آن‌ها غالب خواهند شد.

هفته گذشته مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری آمریکا اعلام کرده بود تخمین زده می‌شود «BA.۴» و «BA.۵» تقریبا به ترتیب، ۵ و ۸ درصد از موارد ابتلا به ویروس کرونا را تا تاریخ ۴ ژوئن شکل دهند.

منبع: خبرگزاری رویترز

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: ویروس کرونا امیکرون پیشگیری از بیماری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۰۳۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار

به گزارش  ­خبرگزاری صدا و سیما؛ ­ضاربان افزود: آب لوله کشی‌ها سالم است اگر بعضی جاها­ نشتی داشته باشد کلر توزیع می‌کنیم.   کد ویدیو دانلود فیلم اصلی   وی گفت:­ برای­ ­کنترل مالاریا، هم بیماریابی داشتیم هم برای این که این آب‌ها باید خشکانده شود و از تکثیر پشه آنوفل جلوگیری شود و در کنار آن بحث مراقبت از خود بیماری است که لام می‌گیریم یعنی کسی که مشکوک به بیماری باشد لام گرفته می‌شود و درمان می‌شود که احیانا اگر درمان نشود مورد گزش قرار می‌گیرد و دچار آسیب می‌شود. ­ضاربان ادامه داد:­بحث دوم توزیع کلر یک درصد­­است که توصیه کردیم در وهله اول­ ­آب معدنی توزیع­ شود و در کنار آن کلر یک درصد توزیع­ شود تا آب آلوده منجر به ابتلای افراد به بیماری وبا نشوند. وی گفت:­ سمپاشی هم انجام می‌شود تا پشه تکثیر نشود و محلول ریخته می‌شود. ضاربان اظهار کرد­مراقبت از مادران باردار هم از مهمترین ماموریت‌های ما است. وی افزود:­برای خشکاندن آب­ ­از همه نهاد‌ها و ارگان‌های ذی ربط و تاثیرگذار­ از جمله آتش نشانی، اداره آب و فاضلاب، فرمانداری و بخشداری و حتی نیرو‌های مردمی کمک خواهیم گرفت.

دیگر خبرها

  • پیشتازی ایران در تشخیص مالاریا / مورد بومی ابتلا در کشور گزارش نشده است
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • شیوع آفت سن گندم با گرم شدن هوا افزایش می‌یابد
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان
  • کاهش ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام در یزد
  • خطر افزایش ابتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در فصل گرم سال
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • کاهش ۳۰ درصدی ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود