Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیران خانه‌های خلاق و نوآوری سراسر کشور در نامه‌ای به رهبر انقلاب، از حمایت‌ها و تأکیدات ایشان در توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع خلاق و فناوری‌های نرم قدردانی کردند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری؛ مدیران خانه‌های خلاق و نوآوری سراسر کشور در نامه‌ای به رهبر انقلاب، از حمایت‌ها و تأکیدات ایشان در توجه به شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع خلاق و فناوری‌های نرم قدردانی کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در متن نامه فعالان خانه‌های خلاق و نوآوری به مقام معظم رهبری آمده است:

«بسم الله الرحمن الرحیم

در جمهوری اسلامی ایران، هر کجا که کار می‌کنید، آنجا را مرکز دنیا بدانید و آگاه باشید همه‌ی کار‌ها به شما متوجه می‌شود. بایستی با این روحیه کار و تلاش کرد. در این صورت خداوند متعال به کارتان برکت می‌دهد.

مقام معظم رهبری (مدظله‌العالی)

محضر مبارک حضرت آیت العظمی خامنه‌ای (مدظله) رهبر فرزانه انقلاب اسلامی

سلام علیکم

بیانات حکیمانه حضرتعالی در سخنرانی نوروزی امسال خطاب به مسولین و ملت ایران در ترسیم نقشه راه رشد و اصلاح امور اقتصادی، فصل الخطابی برای تصمیم سازان اکوسیستم صنایع خلاق و اقتصاد دانش بنیان کشور است. همچنین دستور معظم له در پاسخ به نامه معاون محترم علمی و فناوری رئیس‌جمهوری برای درخواست همسو شدن قوای سه گانه و نهاد‌های حاکمیت برای «توسعه صنایع و شرکت‌های خلاق» در جهت تحقق شعار سال ۱۴۰۱ «سال تولید؛ دانش‌بنیان، اشتغال‌آفرین» و لطف محبت حضرتعالی در هامش این نامه «به مسئولان ذیربط در این باره تأکید شود» مایه دلگرمی و امید آفرینی فرزندان حضرتعالی، در خط مقدم فناوری نوآوری و صنایع خلاق ایران گردید.

در پاسخ به عنایت ویژه معظم له به توسعه صنایع و شرکت‌های خلاق و فناوری‌های نرم و فرهنگی، به استحضار می‌رساند «خانه‌های خلاق و نوآوری ایران» به عنوان بستر توسعه و ارائه خدمات به فعالان صنایع خلاق و فرهنگی، آمادگی خود را برای اجرای منویات مقام معظم رهبری اعلام می‌داریم.

ایران اسلامی با برخورداری از ظرفیت‌های عظیم ملموس اقتصادی، اجتماعی و ناملموس فرهنگی و ارزشی، شایسته جایگاه بزرگتری از بازار ۲۷۰۰ میلیارد دلاری صنایع خلاق جهان می‌باشد. علاوه بر این، خانه‌های خلاق و نوآوری کشور در کنار ۱۶۰۰ شرکت خلاق در پرتو بصیرت مقام معظم رهبری می‌توانند بر ادبیات نوین اقتصاد خلاق در ابعاد ملی و بین المللی موثر بوده و در بستر تعامل با کشور‌های جهان اسلام و محور مقاومت، نهاد‌های مالی و صنعتی ارزشمند وپایداری باشند و به عنوان درگاه کشف استعداد جوانان نخبه و خلاق و زیرساخت تاسیس شرکت‌های دانش بنیان و خلاق رهنمود مقام معظم رهبری مبنی بر افزایش صد در صدی ظرفیت‌های فعلی دانش بنیان کشور در سال ۱۴۰۱، را عملی نمایند.

در پایان ضمن سپاسگزاری از توجه ویژه حضرتعالی به موضوع صنایع و شرکت‌های خلاق و فناوری‌های نرم و فرهنگی به عنوان پیشران توسعه و اقتصاد دانش بنیان، استدعا داریم ما را از رهنمود‌های مستمر خود در مسیر توسعه بهره‌مند فرمائید.

اعتقاد داریم امروز نیاز ما به باهم بودن از همیشه بیشتر است، به فضل پروردگار و با هدایت معظم له از این پیچ حساس تاریخی عبور خواهیم کرد، زیرا هر چند «منابع محدود، اما خلاقیت نامحدود» و آینده روشن است؛ و من الله توفیق.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: خانه های خلاق معاونت علمی و فناوری شرکت های دانش بنیان خانه های خلاق و نوآوری خلاق و فناوری های نرم مقام معظم رهبری صنایع خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۴۸۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی

آفتاب‌‌نیوز :

پژوهشکده سامانه‌های هوشمند شهید رضایی دانشگاه صنعتی شریف میزبان روح‌الله دهقانی فیروزآبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری برای رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی بوده است.

انجام پژوهش‌های کاربردی ـ توسعه‌ای، تجاری‌سازی ایده‌های نو و پژوهش‌های فناورانه در حوزه دانش‌های نوین و سطح بالا، انجام فعالیت‌های ترویجی به منظور اعتلای نهضت نرم‌افزاری و توسعه صنایع کشور در بستر مناسب ارتباطی صنعت و دانشگاه و با بهره‌گیری از ساختار‌های چابک و پویا از ماموریت‌های این پژوهشکده است. از این رو این مرکز تحقیقاتی چشم‌انداز خود را "تبدیل شدن به یکی از اصلی‌ترین مراکز پیشرو در تجاری‌سازی ایده‌های فناورانه در حوزه دانش‌های نوین و سطح بالای کشور" تعریف کرده است.

یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان این پژوهشکده که با همکاری اعضای هیات علمی و برخی از محققان ایرانی مقیم خارج شکل گرفته است، پس از ۴ سال تحقیق و توسعه به دانش فنی ساخت موتور ۶ سیلندر با ظرفیت ۴۰۰۰ سی سی بنزینی خورجینی دست یافت.

دهقانی فیروزآبادی در آیین رونمایی از موتور ۶ سیلندر بنزینی خورجینی در جمع خبرنگاران گفت: قوای محرکه با حجم و توان بالای بنزینی انواعی از قوای محرکه هستند که در بسیاری از خودرو‌های استراتژیک و راهبردی و تاکتیکی کاربرد دارند.

وی با بیان اینکه این نوع موتور‌ها همچنین دارای کاربرد‌های تفریحی مانند خودرو‌های افرود را نیز دارند، اظهار کرد: این نوع موتور‌ها یک نیاز کاملا راهبردی است و کشور نیز در طی چند سال گذشته به آن موضوع رسید که کشور نیازمند دستیابی به دانش فنی این نوع موتور‌ها است. 

دهقانی اضافه کرد: بر این اساس یکی از شرکت‌های دانش بنیان که با حضور چندین نفر از اعضای هیات علمی و نزدیک به ۴۰ نفر از بهترین دانشجویان و فارغ‌التحصیلان و محققان کشور تشکیل شده بود، و در طی ۳ تا ۴ سال گذشته با ترسیم برنامه مطالعاتی عمیق، اقدام به کسب فناوری‌های موتور‌های ۶ سیلندر خورجینی ۴ لیتری دنیا کرد.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری خاطر نشان کرد: این شرکت دانش بنیان امروز توانست نمونه مهندسی معکوس شده این موتور را با استاندارد‌های بالا تولید و رونمایی کند.

وی باتاکید بر اینکه رونمایی از این دستاورد، اثبات فناوری‌های موتور خورجینی ۶ سیلندر حجم بالا است، اظهار کرد: دانش فنی این محصول توسط پژوهشکده شهید رضایی دانشگاه شریف و محققان این شرکت دانش بنیان به دست امده و امیدواریم این جریان علمی قوی که از سوی محققان این شرکت ایجاد شده است، توسعه یابد و به زودی شاهد تولید این موتور‌ها برای کاربرد‌های خاص در کشور باشیم.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، فناوری‌های موتور را از فناوری‌های اصلی و کلیدی در هر سامانه‌ای توصیف کرد و یادآور شد: دانش فنی که در این شرکت و با حجم و کیفیت به دست آمده بسیار ارزشمندتر از خود محصول است، چون این دانش فنی قابل تسری به سایر حوزه‌ها است.

دهقانی با اشاره به حمایت‌های معاونت علمی از این طرح گفت: ما به عنوان پشتوانه اصلی حمایتی شرکت‌ها، بخشی از سرمایه گذاری در تحقیق و توسعه را بر عهده گرفتیم. ولی یکی از خوشحالی‌های ما این است که این شرکت در همکاری با چندین نفر از محققان ایرانی که در شرکت‌های بزرگ دنیا فعال بودند شکل گرفته و اجرای این تحقیقات سبب شد تا این افراد به کشور بازگردند تا دانش اصولی در کشور شکل بگیرد.

به گزارش ایسنا، "گیربکس مغناطیسی"، "طراحی و ساخت موتورسیکلت برقی اسکوتر آویتا" با سرعت ۱۵۰ کیلومتر بر ساعت، "آب شیرین کن خورشیدی" و "رونمایی از محصول فناورانه نرم افزار ابرسازه" از دیگر دستاورد‌های این پژوهشکده به شمار می‌رود.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • فیلم| ماجرای حضور رهبر انقلاب در خانه شهید شیرودی | خبر مهمی که رهبر انقلاب از رادیو شنید
  • راه‌اندازی اپراتور اختصاصی هوش مصنوعی در کشور
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • رونمایی از هفت محصول دانش بنیان کشاورزی در دهکده فناوری و نوآوری کشاورزی خراسان رضوی
  • توجه جدی به توسعه اقتصاد دانش‌بنیان در استان یزد
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • هموارسازی مسیر تعامل و آشنایی اجتماع نخبگان با توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان