Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- استاندار قزوین به رهاورد سفر ریاست‌جمهوری به استان قزوین در اردیبهشت‌ماه اشاره کرد و گفت: در این سفر ۱۱ هزار میلیارد تومان بودجه برای تکمیل طرح‌های مختلف توسعه‌ای در استان قزوین تخصیص یافت - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، محمدمهدی اعلایی بعدازظهر امروز در مسجد جامع شهر شال استان قزوین اظهار داشت: دولت سیزدهم در وضعیتی بر سر کار آمد که دولت به دلیل استقراض سنگین از بانک مرکزی و صدور اوراق قرضه با بدهی سنگینی روبه‌رو بود و به همین خاطر چالش سختی پیش روی دولت برای کاهش ناترازی بودجه کشور وجود داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با این حال دولت انقلابی و مردمی با اتکا به دیپلماسی فعال خود فروش نفت را احیا کرد و با عبور میزان فروش نفت از حجم یک میلیون بشکه در روز بدهی‌های به‌جای‌مانده از دولت دوازدهم را بدون استقراض از بانک مرکزی پرداخت کرد تا پایه پولی تضعیف نشود.

اعلایی مردمی‌سازی و اصلاح هدفمندی یارانه‌ها را یکی دیگر از اقدامات شاخص اقتصادی دولت سیزدهم برشمرد و گفت: اجرای این طرح می‌توانند منجر به رونق و جهش تولید شده و با توجه به عادلانه شدن پرداخت یارانه‌ها آثار پربرکتی در حوزه محرومیت‌زدایی و مقابله با فقر داشته باشد و میزان امید به زندگی را در جامعه افزایش دهد.

وی ادامه داد: اگر دولت در این حوزه شجاعانه عمل نمی‌کرد، در سال‌های بعد مشکلات خیلی‌بیشتری داشتیم. ضمن اینکه اطمینان داریم ثمرات اجرای مردمی‌سازی یارانه‌ها در آینده‌ نمودار خواهد شد و وضعیت اقتصادی و معیشتی مردم به ویژه اقشار محروم رو به بهبودی خواهد رفت.

رهاورد سفر رئیس‌جمهور / 10 هزار میلیارد تومان بودجه راهی استان قزوین شدرهاورد سفر رئیس جمهور / تولید کشاورزی در دشت قزوین دانش‌بنیان می‌شودرهاورد سفر رئیس جمهور / 750 میلیارد تومان برای توسعه کشاورزی در تاکستان قزوین اختصاص یافت

استاندار قزوین در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه جنگ و بحران آب تولید مواد غذایی در دنیا را با چالش جدی روبه‌رو کرده است، گفت: امروز خیلی از کشورها در تأمین غذای مردم خود دچار مشکل شدند و به ویژه در همسایگی ما کشورهایی هستند که با توجه به توان پایین در حوزه تولید نمی‌توانند کالاهای اساسی مورد نیاز مردم را به حد کفایت تأمین کنند.

اعلایی همچنین به رهاورد سفر ریاست‌جمهوری به استان قزوین در اردیبهشت‌ماه اشاره کرد و افزود: در این سفر 11 هزار میلیارد تومان بودجه برای تکمیل طرح‌های مختلف توسعه‌ای در استان قزوین تخصیص یافت که همه نقاط استان به ویژه شهر شال از این بودجه بهره‌مند خواهند شد.

وی با اشاره به کمبود زیرساخت‌های جاده‌ای، ورزشی و مشکل اشتغال در شال ادامه داد: بخشی از اعتبارات مصوب سفر رئیس‌جمهور برای ساخت جاده، امکانات ورزشی و همچنین ایجاد فرصت‌های شغلی در این شهر هزینه می‌شود.

انتهای پیام/

 

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آیت الله سیدابراهیم رئیسی استانداری قزوین آیت الله سیدابراهیم رئیسی استانداری قزوین هزار میلیارد تومان بودجه سفر رئیس جمهور استان قزوین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۶۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد

به گزارش صدای ایران از ایرنا، جدیدترین آمار منتشر شده توسط صندوق بین المللی پول از میزان هزینه‌کرد دولت‌ها در ۳۸ کشور در حال توسعه با درآمد متوسط نشان می‌دهد دولت ایران کمترین میزان هزینه‌کرد نسبت به تولید ناخالص داخلی در میان این دولت‌ها را طی سال ۲۰۲۳ داشته است.

این نهاد بین المللی در گزارش جدید خود موسوم به «دیده‌بانی مالی» نسبت هزینه‌کرد دولت ایران به تولید ناخالص داخلی در سال ۲۰۲۳ را تنها ۱۳.۵ درصد محاسبه کرده است که کمترین رقم در میان کشور‌های در حال توسعه با درآمد متوسط است.

هزینه‌کرد دولت ایران طی دو سال متوالی کاهش داشته و از معادل ۱۴.۲ درصد جی دی پی در سال ۲۰۲۱ به ۱۳.۸ درصد در سال ۲۰۲۲ و ۱۳.۵ درصد در سال ۲۰۲۳ کاهش یافته است.

دولت کویت در میان این کشور‌ها پرخرج‌ترین دولت شناخته شده به طوری که نسبت هزینه‌کرد دولت این کشور به تولید ناخالص داخلی در سال میلادی گذشته ۵۰.۸ درصد بوده است.

متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در این ۳۸ کشور نیز ۳۲.۶ درصد اعلام شده که بیش از دو برابر ایران بوده است. متوسط هزینه‌کرد دولت‌ها در خاورمیانه و شمال آفریقا نیز معادل ۲۹.۷ درصد تولید ناخالص داخلی منطقه بوده که بیش از دو برابر ایران است.

نسبت هزینه‌کرد دولت‌ها در برخی کشور‌های دیگر به تولید ناخالص داخلی آنها در سال ۲۰۲۳ عبارت است از: برزیل ۴۷.۹ درصد، چین ۳۳.۹ درصد، مصر ۲۲.۷ درصد، اندونزی ۱۶.۶ درصد، مالزی ۲۳.۳ درصد، عربستان ۳۲.۳ درصد، ونزوئلا ۱۴.۴ درصد، پاکستان ۱۹.۲ درصد، عمان ۲۶.۲ درصد، قطر ۲۴.۴ درصد، روسیه ۳۶.۸ درصد، ترکیه ۳۳.۹ درصد، امارات ۲۵.۹ درصد، و ویتنام ۱۹.۹ درصد.


دیگر خبرها

  • اجرای کامل مصوبات شورای توسعه تشکل های مردم نهاد قزوین
  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان به آموزش و پرورش بوشهر اختصاص یافت
  • سهم ۱۹ درصدی آموزش عالی از کل بودجه عربستان/ دولت به دانشگاه‌ها آزادی عمل می‌دهد
  • اختصاص زمین برای ساخت ١٤٠ هزار واحد مسکونی کارگران بخش صنعت در کشور
  • خبر مهم از متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از زبان یک نماینده مجلس
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • فوری | واریزی مددجویان تحت پوشش ۳ برابر شد
  • اختصاص ۱۸۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه امسال برای انسداد مرز
  • ایرنا : دولت سیزدهم کم خرج‌ترین دولتِ در حال توسعه شد