Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-03@22:44:56 GMT

شرایط تخلیه فوری ملک چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۵۷۷۷۴

مسئله تخلیه فوری ملک را می‌توان از نگاه مالک و مستاجر بررسی کرد. اینکه چه زمانی مالکان می توانند فورا ملک خود را که درتصرف اجاره نشین است، تخلیه کنند و اینکه در صورت تخلف مالک، اجاره‌نشین چه حقی دارد و آیا می‎تواند ملک را تخلیه کند یا خیر؟ ناطقان: این ها مواردی است که در این مطلب از گزارش مجله‎ی دلتا به آن اشاره می‎شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در مورد این که چه زمانی مالک می تواند فورا ملک خود را که درتصرف اجاره نشین است، تخلیه کند باید شرایط زیر را در نظر داشت.

۱- اگر قرارداد اجاره غیر رسمی (عدم تنظیم در دفتر خانه اسناد رسمی) باشد؛ حال این قرار داد توسط موجر و مستاجر روی یک برگ کاغذ یا توسط آژانس املاک تنظیم شده باشد، دراین صورت حتماً باید در انتهای آن علاوه بر موجر و مستاجر دو نفر شاهد هم آن را امضا کرده باشند.
۲- مدت اجاره منقضی شده باشد.
۳- مستاجر از پرداخت بیش از سه ماه مبلغ اجاره، خودداری کند.
۴ – در صورت شرط انتقال ندادن به غیر اجاره داده باشد.
۵- محل مورد اجاره را مورد استفاده ( غیر مشروع) کرده باشد. و یا به هر علت دیگر…
در این صورت فراهم بودن این شرایط موجر (مالک) می تواند در دادخواست به شورای حل اختلاف مراجعه، و خواسته خود را دستور تخلیه فوری بنویسید. پس از بررسی این مرجع قضایی دستور تخلیه ملک صادر و ظرف ۷۲ ساعت اجرا می شود.

شرایط تخلیه فوری ملک چیست؟

شایان ذکر است اگر شاکی تقاضای حکم کند، رویه حکم تخلیه اجرا که با صدور این حکم با مهلت ۲۰ روز حق تجدید نظر خواهی اعتراض ایجاد می شود. و رویه ای طولانی بر آن حاکم خواهد شدو پس از طی مدت طولانی، چنانچه حکم به نفع مالک صادر شود پس از آن مالک باید تقاضای صدوراجراییه کند. در اجراییه باز مهلت ۱۰ روز اعتراض باید طی شود. چنانچه اعتراض به اجراییه نشود و یا اعتراض پذیرفته نشود، در این صورت تخلیه ملک انجام می پذیرد.
تذکر:
در صورت انقضای مدت اجاره یا نسبت به تخلیه اقدام کنید یا اجاره نامه دیگری تنظیم و مدت آن را هرچند کوتاه مشخص و شرایط یاد شده را رعایت کنید تا در صورت لزوم رویه طولانی دادرسی بر آن حاکم نشود.

تخلیه فوری ملک
در مورد این که درصورت تخلف موجر (مالک)، مستاجر چه حقی دارد؟ در چنین شرایطی، مستاجر هم می تواند در مواردی مثل تنظیم نشدن قرارداد اجاره یا سند رسمی اجاره (درباره محل اجاره تجاری) و یا خرابی عمده محل اجاره یا مانعی که از جانب مالک برای استفاده از محل اجاره ایجاد شده و همچنین در صورت انتقال محل اجاره به دیگری بدون در نظر گرفتن منافع و حقوق مستاجر، همچنین بازنگرداندن مبلغ رهن، به مراجع قانونی و قضایی یادشده مراجعه و دادخواهی کند. برچسب ها: شرایط ، تخلیه فوری ، ملک

منبع: ناطقان

کلیدواژه: شرایط تخلیه فوری ملک تخلیه فوری ملک محل اجاره

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۷۷۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۴۰.۷ درصدی ثبت قراردادهای اجاره در سامانه خودنویس/ مشکلات سامانه خودنویس رفع می‌شود

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، وزارت راه وشهرسازی از رشد ۴۰.۷ درصدی ثبت قراردادهای اجاره در سامانه خودنویس خبر داد و اعلام کرد: مشکلات سامانه خودنویس در حال رفع است.

بیشتر بخوانید: مخالفت مجلس با افزایش تعرفه تاکسی‌های اینترنتی

معاونت مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اعلام کرد:

طبق آمار طی 40 روز ابتدایی سال گذشته 80186 قرارداد در سامانه خودنویس ثبت شده بود. این در حالی است که در مدت مشابه سال جاری 112864 قرارداد اجاره در سامانه مذکور ثبت شده که نشان می‌دهد قراردادها 40.7 درصد رشد داشته است.

سال گذشته ثبت قرارداد اجاره و دریافت کد رهگیری فقط از طریق مشاوران املاک امکان‌پذیر بوده است، اما با راه‌اندازی سامانه خودنویس مردم می‌توانند بر اساس قانون قراردادهای اجاره را ثبت کنند. روند مراجعه مردم به سامانه خودنویس هر روز در حال رشد است و برخی مشکلات گزارش شده از سوی مردم به سرعت رفع شده است.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229323 برچسب‌ها وزارت راه و شهر سازی

دیگر خبرها

  • همه چیز درباره رمز کارت سوخت
  • ۶ استان کشور متاثر از بارش‌های امروز
  • رشد ۴۰.۷ درصدی ثبت قراردادهای اجاره در سامانه خودنویس/ مشکلات سامانه خودنویس رفع می‌شود
  • فروش فوری بهمن موتور با رسپکت ۲ ویژه اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • مشکلات سامانه خودنویس در حال رفع است
  • وزارت راه: مشکلات سامانه خودنویس در حال رفع است
  • نگهداری تَک پلاک جرم است | مسئولیت ارتکاب جرم با پلاک مفقودی بر عهده کیست؟ | مالک خودرو ۲۴ ساعت مهلت اعلام مفقودی دارد
  • علت تخلیه نشدن آب و نشتی ماشین لباسشویی
  • استقلال را به مقصد برسانید
  • جریمه ۱.۹ میلیارد تومانی مشاورین املاک استان همدان