Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدعلی ایمانی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: عملیات اجرایی این کارخانه در دهه فجر سال گذشته با سرمایه‌گذاری ۶۰ میلیون دلاری توسط سرمایه‌گذارانی از کشور چین شروع شد و بعد از کارخانه چدن، فولاد و کک، چهارمین سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک شهید رحمانی خوسف است.

وی اظهار داشت: این واحد صنعتی در راستای تکمیل چرخه تولید فولاد در شهرستان خوسف در دست احداث است و امیدواریم هفته دولت امسال به بهره‌برداری برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست فرمانداری خوسف میزان اشتغال کارخانه کنسانتره سنگ آهن را ۸۰ نفر عنوان کرد و گفت: به‌کارگیری نیرو در این واحد به صورت بومی خواهد بود.

وی با بیان اینکه خوسف به دلیل ظرفیت‌های خوب در جذب سرمایه‌گذار خارجی عملکرد موفقی داشته است افزود: تاکنون طرح احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی با سرمایه‌گذاری از کشور آفریقای جنوبی و کارخانه‌های چدن، کک و فولاد با سرمایه‌گذارانی از کشور چین در این شهرستان فعال شده است.

ایمانی، نزدیکی شهرک صنعتی خوسف به مرکز استان را از مزیت‌های سرمایه‌گذاری در این مجموعه برشمرد و اظهار داشت: احداث پست ۱۳۲ کیلو ولت برای این شهرک صنعتی یکی از اولویت‌های مهم است که باید هرچه سریعتر وارد فاز اجرا شود.

وی گفت: با توجه به حجم تردد از مسیر ورودی شهرک صنعتی شهید رحمانی لزوم تسریع در این کار ضروری است و در بازدید معاونین استاندار از این شهرک نیز موضوع پیگیری و قول مساعد داده شده است.

سرپرست فرمانداری خوسف افزود: مجوز زیست محیطی کارخانه فولاد نیز به‌زودی اخذ می‌شود و این واحد به صورت رسمی وارد چرخه تولید خواهد شد.

وی گفت: تامین آب برای واحدهای مستقر در شهرک صنعتی نیز از دغدغه‌هاست که انتقال پساب فاضلاب شهر بیرجند برای صنعت در دستور کار است و به‌زودی این پروژه اجرایی خواهد شد.

ایمانی تصریح کرد: کارخانه‌های چدن، کک، فولاد و واحدهای در دست احداث همچون کاشی و سرامیک، کنسانتره آهن و هیدروکربن در شهرک صنعتی همچنین واحدهای فرآوری معدن نیاز به تامین آب پایدار دارند.

وی گفت: توسعه سرمایه‌گذاری‌های خارجی به عنوان یک عامل محرک توسعه در منطقه مطرح است و باید زمینه انتقال دانش این صنایع نیز به کشور فراهم شود.

سرپرست فرمانداری خوسف با اشاره به هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی در راستای حمایت از سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی افزود: خوسف می‌تواند به عنوان یک شهرستان صنعتی در استان و حتی شرق کشور مطرح شود.

مرکز شهرستان خوسف در فاصله ۳۵ کیلومتری بیرجند است.

برچسب‌ها سرمایه گذاری خارجی خوسف صنعت فولاد خراسان جنوبی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سرمایه گذاری خارجی خوسف صنعت فولاد سرمایه گذاری خارجی خوسف صنعت فولاد خراسان جنوبی سرمایه گذاری شهرک صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۸۶۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان گفت: دو خوشه‌ پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت، در استان ایجاد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان علی مهدی‌پور _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در یک گفت‌وگوی رسانه‌ای اظهار کرد: شکل‌گیری خوشه‌های صنعتی اهمیت زیادی دارد و با ایجاد این خوشه‌های صنعتی چندین واحد صنعتی راکد نیز به چرخه تولید بازگشت.

وی افزود: دو خوشه پشتیبانی و تجهیزات صنایع مرتبط با فولاد، پتروشیمی و تجهیزات حفاری (تأمین و ساخت و تعمیر) به منظور رونق کسب و کار صنایع وابسته به این دو صنعت در استان ایجاد شد، با ایجاد این دو خوشه صنعتی دو قرارداد به مبالغ یک میلیون یورو و ۴۶۰ میلیارد ریال با صنایع بزرگ استان در راستای تولید و تأمین تجهیزات مورد نیاز آن‌ها منعقد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خاطرنشان کرد: افزایش گردش مالی، توسعه قراردادهای قبلی، سفارش‌گیری از صنایع بزرگ و جلوگیری از خروج سفارش‌ها در استان از مزیت‌های راه‌اندازی این خوشه‌ها است، همچنین راه‌اندازی این خوشه‌ها و شناسایی ظرفیت‌های فنی موجود در استان باید جلب رضایت شرکت‌های بزرگ صنعتی را به همراه داشته است.

مهدی‌پور با اشاره به نقش و جایگاه صنایع کوچک و متوسط، اضافه کرد: این صنایع عامل اصلی رشد و توسعه کارآفرینی و نوآوری است که در رفع بیکاری و محرومیت بسیار اثرگذار است و فرصت‌های جدیدی را برای جذب سرمایه گذار ایجاد می‌کند.

وی با بیان اینکه استفاده از خوشه‌های صنعتی در توسعه صنایع کوچک و متوسط یکی از روش‌های مؤثر و کارآمد است، ادامه داد: یک خوشه موفق می‌تواند نیرویی جهت‌دهنده تلقی شود که توسعه یک حوزه صنعتی خاص یا یک اقتصاد منطقه‌ای را در بهترین شکل ممکن به وجود آورد.

کد خبر 748739

دیگر خبرها

  • انتصاب مدیرعامل جدید گروه ملی فولاد ایران
  • رونق ورزش کارگری نیاز به سرمایه‌گذاری کارخانه‌ها و مجموعه‌های صنعتی دارد
  • شهرک صنعتی «کشت و صنعت» لرستان به‌زودی بهره‌برداری می‌شود
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • بنگاه‌های اقتصادی موظف به بکارگیری نیروهای بومی رزن هستند
  • آتش سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران (+فیلم و عکس)
  • آتش‌سوزی گسترده یک کارخانه بزرگ در جنوب تهران
  • آتش‌سوزی بزرگ در کارخانه مبل شهرک صنعتی شمس‌آباد
  • راه‌اندازی فاز دوم کارخانه فولاد بافت مصداق«جهش تولید با مشارکت مردم» است
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی