Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهروز زنگنه روز شنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: امسال ۴۶۴ هزار و ۲۸۶ قطعه بچه ماهی سردآبی و ۱۳۵ هزار قطعه بچه ماهی گرمابی در استخرهای پرورش ماهی شهرستان شاهرود رهاسازی شد.

وی با بیان اینکه ماهیان زینتی در شاهرود نیز سهم ۲۵ هزار قطعه‌ای در پرورش ماهیان به خود اختصاص داده است، تاکید کرد: در استخرهای این شهرستان ماهیان گرمابی «کپور»، «آمور» و «فیتوفاک و ماهی سردآبی قزل‌آلا پرورش می یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زنگنه ادامه داد: ماهیان سردآبی سالانه ۳۷۲تن و ماهیان گرمابی ۱۸۰ تن سهم تولید گوشت سفید آبزیان پرورشی را در این شهرستان به خود اختصاص می‌دهند.

کارشناس مسوول شیلات جهاد کشاورزی شاهرود به واردات ماهی «تیلاپیا» بصورت منجمد از کشورهای آسیای جنوب شرقی و چین هر کیلوگرم ۱۸۰ تا ۲۰۰ هزار تومان اشاره کرد و ابراز داشت: این ماهی گرمابی در جنوب شاهرود با بچه ماهی‌های تولید بومی در کشور هر کیلوگرم ۶۰ هزار تومان تولید می شود و به دست مصرف کننده می‌رسد.

به گفته وی، سالانه چهار تن ماهی «تیلاپیا» در شاهرود تولید می‌شود.

زنگنه ادامه داد: پرورش ماهی در قفس هم از مدتی پیش در شاهرود آغاز شده است این کار یکی از راهبردهای جدید وزارت جهاد کشاورزی در حوزه آبزی پروری است که در مرحله نخست از استان‌های ساحلی آغاز شد.

به گزارش ایرنا، پرورش ماهی با هدف تولید اقتصادی به چهار شکل شامل پرورش در استخرهای روباز خاکی و پرورش در استخرهای سرپوشیده گلخانه‌ای، در تانک و یا در قفس است که روش آخری بیشتر در نواحی جنوبی کشور قابل استفاده است.

برچسب‌ها وزارت جهاد کشاورزی پرورش ماهی آبزیان دریایی شاهرود ماهی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی پرورش ماهی آبزیان دریایی وزارت جهاد کشاورزی پرورش ماهی آبزیان دریایی شاهرود ماهی پرورش ماهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۵۹۴۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران

مدیرکل شیلات مازندران گفت: با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری و افزایش ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی در مازندران یک‌هزار شغل جدید ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، قاسم کریم‌زاده، امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی این استان اظهار کرد: در این نمایشگاه پنج محور پتانسیل شیلاتی مازندران بررسی و در نمایشگاه عرضه شده است.

وی با بیان اینکه صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی است، افزود: شیلات مازندران دارای سه هزار و ۹۰۰ واحد آبزی‌پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

مدیرکل شیلات مازندران میزان تولید این استان را در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن عنوان و مطرح کرد: از این میزان تولید سالانه شش تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود.

کریم‌زاده با اعلام اینکه سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات این استان ۸۰۳ میلیون دلار بود، گفت: ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است که سالانه دو هزار و ۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود؛ از این میزان با استحصال ۹۰۳ تن خاویار به ارزش اقتصادی یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی میزان صادرات ماهیان خاویاری را با میزان تولیدات خاویار ۱۱۰ تن انواع گوشت خاویاری به کشورهای مختلف با ارزش اقتصادی آن ۷۳۰ هزار دلار بیان کرد و گفت: مازندران ۵۲ درصد استحصال ماهیان خاویاری کل کشور و ۴۷ درصد استحصال خاویار را در اختیار دارد.

این مسئول با اشاره به توسعه زنجیره ارزش محصولات شیلاتی این استان یادآور شد: سه موضع توسعه پرورش ماهی در قفس‌های دریایی با نگاه اقتصاد دریا محور با مشارکت مردم، توسعه پرورش ماهیان خاویاری با اراضی ساحلی و تولید ماهیان کیلکا با اقتصاد دریامحور در این اداره‌کل مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش پیدا می‌کند، همچنین یک‌هزار شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 748902

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • گندمکاران یزد نگرانی بابت تحویل گندم نخواهند داشت
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان
  • «کارگران» رزمندگان عرصه اقتصادی هستند
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • تامین مولد سالم تولید ایمن و پایدار را به‌دنبال دارد
  • کلنگ احداث طرح زنجیره تولید و پرورش ماهیان سردابی