Web Analytics Made Easy - Statcounter

فاطمه نصرتی ۲۹ ساله دانشجوی رشته گیاهان دارویی دانشگاه ایرانشهر به همراه دو نفر از همکاران خود خمیردندان ۱۰۰ درصد گیاهی با خاصیت ضد درد و آنتی باکتریایی جهت مشکلات دهان و دندان ساختند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از عصرهامون، استان سیستان و بلوچستان که رتبه اول جوان ترین استان کشور را به خود اختصاص داده است و جوانانی با استعدادهای درخشان و بالقوه دارد که درعرصه های مختلف همیشه در کشور و حتی در جهان خوش درخشیدند، و امروز این جوانان با یک اختراع نو و جدید تحولی شگفت دیگری در زمینه گیاهان دارویی و دندان پزشکی به ارمغان آورده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به هزینه های بسیار بالای دندان پزشکی ورود این محصول به بازار مصرف می تواند تا حدودی نیاز مردم را به دندان پزشک کاهش دهد.

این مخترع جوان ساکن شهرستان ایرانشهر در گفت و گو با خبرنگار ما گفت: با توجه به اینکه خمیردندان های موجود در بازار شیمیایی و برخی عوارض از جمله آسیب به مینای دندان را دارد برای کاهش این عوارض تصمیم به ساخت خمیر دندان گیاهی گرفتیم.

وی افزود: ایده ساخت این خمیردندان از مسواک چوبی که در زمان های قدیم در منطقه بلوچستان مورد استفاده قرار می گرفت و در حال حاضر هم بیشتر کشورهای عربی موجود است گرفتیم و گیاهانی که حاوی این ترکیبات بودند را شناسایی و عصاره آنها را ترکیب کردیم.

نصرتی بیان کرد: این خمیردندان ۱۰۰درصد گیاهی و از ترکیب عصاره گیاهان انزروت، نعناع و میخک که گیاهان بومی خود استان و منطقه بلوچستان هستند و هیچ گونه عوارضی برای دهان و دندان ندارد.

بهبودی مشکلات دهان و دندان بعد از یک هفته

این جوان مخترع تصریح کرد: با مصرف این خمیر دندان بعد از یک هفته اثرات درد و آنتی باکتریایی و مشکلات دهان و لثه بهبود می یابد.

وی گفت: در تست های که انجام دادیم این خمیر دندان از خواص آنتی باکتریال جلوگیری و باعث کاهش درد دندان و تقویت دهان و دندان و لثه می شود.

نصرتی خوش بو شدن دهان و ترشح بزاق دهانی را از دیگر خواص این خمیر دندان گیاهی برشمرد.

وی افزود: به همراه دو نفر از همکاران ظرف مدت شش ماه کار مطالعات تحقیقاتی و آزمایشی موفق به اختراع این محصول و ثبت این اختراع شدیم.

این جوان سیستانی و بلوچستانی با اشاره به اینکه تست بالینی این محصول با موفقیت انجام شده است بیان کرد: از مسئولین در خواست دارم تا جهت انبوه سازی و ورود این محصول به بازار مصرف حمایت و اعتباری را اختصاص دهند.

لیلی محمدی مسئول مالکیت فکری دانشگاه علوم پزشکی زاهدان به خبرنگار ما  گفت: رئیسی و جام نیا و نصرتی از همکاران فعال در حوزه گیاهان دارویی هستند که توانستند این اختراع را به نام خود به ثبت برسانند.

محمدی افزود: این محصول قابلیت تسکین مشکلات لثه، دهان، آبسه ها و زخم های دهانی را دارد و آسیب هایی که بعد از کشیدن دندان به لثه وارد می شود را بعد از یک هفته مصرف این محصول بهبود می بخشد.

انتهای پیام/ 

منبع: دانا

کلیدواژه: گیاهان دارویی دهان و دندان خمیر دندان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۰۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: سال گذشته ۸۰ واحد تولیدی با میزان سرمایه گذاری چهار هزار و ۲۵۰ میلیارد ریال در بخش های صنعتی، معدنی و کشاورزی استان احیاء شد.

بتول دانش شهرکی امروز پنجشنبه در شورای اقتصادی استان افزود: با احیای این واحدها زمینه اشتغال بیش از ۹۰۶ نفر در سیستان و بلوچستان فراهم شده است.

وی تاکید کرد: از جمله مهمترین واحدهای احیاء شده می توان به طرح توسعه صنایع فولاد پارس سیستان، طرح تولید پودر ماهی قابل مصرف برای خوراک دام طیور و آبزیان شرکت هوراد دانه برنا در کنارک، کارخانه خوراک دام المهدی، واحد کشت و صنعت دامپروری خوشه طلایی سیستان، کشتارگاه واحد بخش بلوچ و کشتارگاه پاکدام کویر، کشتارگاه و بسته بندی گوشت در شهرستان های زابل، دشتیاری و زاهدان، شرکت مه دریای خلیج، واحد عمل آوری و بسته بندی ماهی، میگو در شهرستان دشتیاری و ۱۳ واحد کوره آجر اشاره کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: پایش و رصد واحدهای تولیدی استان به طور ویژه در اولویت قرار گرفته به طوری که مشکلات آنها در بخش‌های مختلف از قبیل کمبود نقدینگی، تامین مواد اولیه، مشکلات حقوقی و قضایی و بازار فروش احصا و شناسایی شده است.

وی تصریح کرد: بخشی از واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان مشکل منابع مالی دارند و برای مثال با بانک‌ها به مشکل برخورده‌اند که بخشی از این مشکلات را در استان با سرپرستی بانک‌ها طبق حدود اختیارات آنها در کمیته‌های کارشناسی و ستاد تسهیل و رفع موانع تولید بررسی کرده و برای استمهال، تقسیط و تنفس تسهیلات با دید مثبت اقدام می‌شود.

شهرکی تاکید کرد: با همکاری و همراهی دستگاه‌های اجرایی سیستان و بلوچستان وضعیت مطلوبی در بخش واحدهای راکد و غیرفعال داریم و چشم انداز ما امسال این است که تعداد واحدهای راکد و غیرفعال را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: مشکلات واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان از طریق ستاد تسهیل و رفع موانع تولید طرح و رصد و برای آنها برنامه احیا تدوین و آنها را طبق برنامه فازبندی رصد و پایش می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • علت اصلی سیاه شدن لثه و درمان فوری تیرگی لثه با طب سنتی
  • بیش از ۴ هزار میلیارد ریال برای احیای واحدهای تولیدی سیستان و بلوچستان هزینه شد
  • کهگیلویه و بویراحمد بهشت سرمایه‌گذاری در عرصه گیاهان دارویی؛ فرصتی که از دست می‌رود
  • مبادله ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری فارس و هیئت‌های خارجی
  • مبادله بیش از ۴۰ تفاهم‌نامه سرمایه‌گذاری بین استان فارس و هیات‌های خارجی
  • بازگشت اولین کاروان حج عمره به سیستان و بلوچستان
  • ساخت ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی در سیستان وبلوچستان
  • ساخت بیش از ۲۵۰ کیلومتر بزرگراه و راه اصلی درسیستان و بلوچستان
  • مصرف عسل چه کمکی به سلامت دهان و دندان می‌کند؟
  • تامین زمین برای ۹۰ هزار واحد مسکن ملی در سیستان و بلوچستان