Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مرکز مبارزه با جرائم ملی و سازمان‌یافته پلیس فتا گفت: در یک ماه اخیر ۲۶ فقره پرونده مربوط به مجرمان حرفه‌ای فعال در زمینه کلاهبرداری رایانه‌‌ای در بستربازارهای آنلاین، شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های خارجی با ارزش بیش از ۶۰۷ میلیارد ریال منهدم شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ سرهنگ مصطفی نوروزی با اعلام خبر انهدام 26 باند کلاهبرداری رایانه‌ای، در تشریح این خبر اظهار کرد: با وصول پرونده‌های متعددی به پلیس فتا در یکی از استان‌های شمالی کشور با موضوع کلاهبرداری در قالب درج آگهی‌های جعلی در سایت‌های آگهی‌محور، موضوع به صورت ویژه در دستور کار کارشناسان پلیس فتا قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا فراجا افزود: متهم پرونده با درج و انتشار آگهی‌های جعلی در قالب کار در منزل، بسته‌بندی، محصولات آرایشی و بهداشتی و فروش املاک اقدام به کلاهبرداری از شهروندان می‌کرده است. 

این مقام انتظامی گفت: با بررسی‌های تخصصی و اقدامات فنی صورت گرفته توسط کارشناسان پلیس فتا در نهایت متهمان اصلی پرونده در یکی از استان‌های شمال شرق کشور شناسایی و پس از اخذ مجوزهای قضایی دستگیر شدند.

وی بیان کرد: متهمان دستگیر شده در بازجویی‌های صورت گرفته به کلاهبرداری با شیوه ذکر شده اعتراف کردند و در بررسی مخفیگاهشان، ادله مرتبط با پرونده شامل 14 عدد سیم‌کارت مجرمانه، 63 عدد کارت بانکی و سه دستگاه تلفن‌ همراه هوشمند کشف و ضبط و در بررسی تجهیزات رایانه‌ای و هوشمند آن‌ها تعداد قریب به 500 فقره سابقه تماس شهروندان استخراج شد.

این مسئول سایبری با بیان اینکه تعداد پرونده‌های متشکله در این رابطه تاکنون 180 فقره با ارزش ریالی بالغ بر 20 میلیارد ریال بوده است، افزود: برابر اقدامات فنی و تخصصی صورت گرفته توسط واحدهای پلیس فتا استان‌ها، در یک ماه اخیر 26 فقره باند و مجرم حرفه‌ای فعال در زمینه کلاهبرداری رایانه‌ای در بستر بازارهای آنلاین و شبکه‌های اجتماعی و پلتفرم‌های خارجی با ارزش ریالی بیش از 607 میلیارد ریال شناسایی و منهدم و در این رابطه 44 نفر دستگیر و به مراجع قضائی معرفی شده‌اند.

نوروزی به هموطنان توصیه کرد: با توجه به استفاده مجرمین از شگرد درج آگهی‌های جعلی در بستر بازارهای آنلاین و اخذ مبالغی از شهروندان تحت عنوان بیعانه و کلاهبرداری با این شیوه، اکیداً توصیه می‌کنیم قبل از ملاقات حضوری با درج‌کننده آگهی و اطمینان از صحت موضوع و وجود کالا، به هیچ عنوان اقدام به واریز وجه تحت عنوان بیعانه یا پرداخت کل مبلغ کالا به حساب‌های معرفی شده نکنند. 

نوروزی ضمن بیان سوابق متعددی از سوء‌استفاده از شهروندان متقاضی کار در منزل یا استخدام توسط مجرمان، از عموم مردم خواست در صورت درخواست آگهی‌دهنده مبنی بر ارسال مدارک هویتی از طریق شبکه‌های اجتماعی یا ارائه شماره کارت و حساب‌های بانکی یا درخواست ثبت‌نام در سایت‌های خرید و فروش ارز دیجیتال و تقاضای خرید رمز ارز، به هیچ عنوان توجه نکرده و مراتب را سریعاً از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir گزارش کنند.

ورود پلیس فتا به پرونده کلیپ‌های غیراخلاقی پسربچه اینستاگرامی و 2 دختر/ صدور قرار مجرمیت برای متهمان

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی فضای مجازی پلیس فتا شبکه های اجتماعی فضای مجازی پلیس فتا کلاهبرداری رایانه میلیارد ریال رایانه ای پلیس فتا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۹۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انهدام باند فساد و فحشا «کارگاه رقص لول آپ دنس»

به گزارش «تابناک» به نقل از فارس، باند فساد و فحشا توسط پلیس ایران منهدم شد؛ شبکه ای که به طمع پول، دختران این سرزمین اغفال و وارد تجارت فحشا شدند؛ انگیزه هایی که همه فرآورده فرهنگ روابطِ آزاد هست.

روز پنجم اردیبهشت ماه سال جاری، سردار سعید منتظرالمهدی سخنگوی پلیس درباره پرونده "لِوِل آپ دنس" که به بهانه اجرای مسابقه رقص در کشور‌های همسایه اقدام به شناساییِ دختران برای اهداف غیر اخلاقی، فیلم‌های مستهجن، قاچاقِ انسان و تشکیل شبکه‌های فحشا و... می‌نمودند، گفت: پشت پرده برخی از تبلیغات به ظاهر مفرح و کم خطر، اقدامات غیرقانونی و غیراخلاقی گسترده‌ای است که مستقیماً خانواده‌ها را تهدید می‌کند.

دیگر خبرها

  • باند سارقان سابقه‌دار در تالش زمین‌گیر شدند
  • انهدام باند سارقان احشام در چهارمحال و بختیاری
  • دستگیری باند سارقان مشاعات ساختمان در بندرانزلی
  • انهدام سه باند سرقت احشام در لرستان
  • انهدام باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم
  • صدور ۹۱۰ رای برای تعیین تکلیف اموال متروکه در گمرکات خوزستان
  • انهدام شرکت هرمی کیونت در کرج
  • انهدام باند سارقان منزل در زابل
  • انهدام باند فساد و فحشا «کارگاه رقص لول آپ دنس»
  • کشف اخلال در نظام اقتصادی به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در لرستان