Web Analytics Made Easy - Statcounter

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

عصر ایران؛ مهرنوش خالقی _ پژوهش‌های بسیاری نشان دادند که نوزادان اساسا با غریزه یادگیری و جست‌وجوگری به دنیا می‌آیند. مثال بارز آن هم شیر مکیدن مادر یا قان‌وقون کردن‌شان است. حتما تا به حال نوزادان را دیده‌اید که دهان‌شان را می‌چرخانند و به دنبال پیدا کردن سینه‌ی مادر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یا شاید دیده باشید که بعد از مدتی شروع به تولید آواهای مختلف می‌کنند؟ نوزادان پس از چند ماه تقلید کردن را شروع می‌کنند و خلاصه کارهای زیادی را انجام می‌دهند. حتی خودشان به تدریج صحبت کردن را یاد می‌گیرند. در حقیقت پژوهش‌ها به ما می‌گویند که نوزادان یک لوح سفید نیستند و مجهز به ابزارهای زیادی برای یادگیری هستند. یکی از مهمترین ابزارهای آنها پرسشگری است.
اما آیا تا به حال از خودمان پرسیده‌ایم که بهترین واکنش ما در مقابل کودکی که سوال می‌پرسد چیست؟ اینکه بخواهیم سوالات کودک را بلافاصله پاسخ دهیم، سطحی‌ترین کار ممکن است. برای اینکه کودکان را به فکر کردن بیشتر دعوت کنیم، سوالات آنها را با سوالی دیگر، پاسخ دهیم. سوالی مانند این:‌ تو چه فکر می‌کنی؟ نظر تو چیست؟ به شاید باور نکنید ولی پاسخ دادن سوالات کودکان با یک سوال دیگر، اثر مهمی در ذهن آنها می‌گذارد و آنها را تشویق به پرسشگری می‌کند.

 

پیشنهاد می‌کنیم این فیلم‌ها را هم ببینید

۱ یک جدایی ناخوشایند که می‌تواند خوشایند باشد؛ تکنیک‌هایی برای جدایی کودکان از والدین هنگام رفتن به مهدکودک (فیلم)

۲ ببینید| چرا بعضی از ما از خطرها جان سالم به در می‌بریم؟ پاسخ در کودکی است

تماشاخانه ببینید| با پرسش‌های ناتمام کودک چه ‌کنیم؟ یک راه‌حل بهتر برای پاسخ به سئوالات آن‌ها ببینید| مشکل وسواس در انتخاب عطر حل شد/ بو بکشید، دستگاه می‌گوید مناسب شما هست یا نه فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۵۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت

ایتنا - مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که این بیماری همه‌گیر تنها باعث تأخیر متوسطی در رشد نوزادان و کودکان نوپا شده است.
تحقیقات قبلی گزارش داده است که قرنطینه‌های مرتبط با پاندمی کوید 19 زندگی بسیاری از مردم، از جمله خانواده‌هایی با فرزندان خردسال را مختل کرد. با بسته شدن مدارس و مراکز نگهداری از کودکان، بسیاری از مردم از خانه کار می‌کردند و تعداد تاریخ‌های بازی و تماس‌های اجتماعی کاهش یافت و زندگی روزمره تغییر کرد.

محققان در 22 آوریل در مجله JAMA Pediatrics گزارش دادند که تجزیه و تحلیل بیش از 50000 کودک 5 ساله و کمتر نشان داد که این بیماری همه‌گیر تنها آسیب جزئی در رشد آنها ایجاد کرده است.

سارا جانسون، مدیر مرکز رالز برای ادغام بهداشت و آموزش در جانز هاپکینز گفت: «به طور کلی متوجه شدیم که با وجود برخی تحول‌ها، آنقدر تغییرات بزرگی رخ نداده است، و این یک یافته واقعا مهم و اطمینان بخش است. »

همه کودکان تحت اندازه گیری رشد کودک قرار گرفتند که به طور معمول به عنوان بخشی از مراقبت‌های کودکان جمع‌آوری شده بود. محققان نمرات کودکان نوپا را قبل و در طول همه گیری، از سال 2018 تا 2022 مقایسه کردند.

آنها حدود 3 درصد کاهش در مهارت‌های ارتباطی، 2 درصد کاهش در مهارت‌های حل مسئله و 2 درصد کاهش در مهارت‌های فردی و اجتماعی مشاهده کردند. مهارت‌های حرکتی کودکان نوپا به هیچ وجه آسیب نمی‌بیند.

محققان با نگاهی به نوزادان کمتر از 1 سال، کاهش 3 درصدی در مهارت‌های ارتباطی و کاهش 2 درصدی در حل مسئله را دریافتند.

 
جانسون گفت: «ما فکر می‌کردیم که ممکن است نوزادان تأثیر کمتری نسبت به بچه‌های بزرگ‌تر داشته باشند، با توجه به اینکه بسیاری از مراقبان ممکن است زمان بیشتری را در خانه با بچه‌های کوچک خود سپری کرده باشند. اما همان چیزهایی را در نوزادان دیدیم که در بچه‌های بزرگتر مشاهده کردیم.»

محققان همچنین دریافتند که نگرانی مراقبان در مورد فرزندانشان در طول همه‌گیری تنها اندکی افزایش یافته است. محققان خاطرنشان کردند که در حالی که این نتایج آرامش‌بخش هستند، تأثیر همه‌گیری بر توسعه بلندمدت نامشخص است.

جانسون در مصاحبه‌ای گفت: «برای ما مهم است که به کودکان در تمام سنین از نظر رشد توجه داشته باشیم، بنابراین می‌توانیم بفهمیم که آیا این تغییرات پیامدهای طولانی‌مدتی برای کودکان دارد یا چالش‌های جدیدی با افزایش سن کودکان پدیدار می‌شوند یا خیر. مطالعاتی مانند این می‌تواند به آماده شدن برای بحران‌های بهداشت عمومی آینده کمک کند. این نتایج همچنین اهمیت متخصصان اطفال رفتاری رشدی را نشان می‌دهد که برای ارزیابی و درمان کودکانی که رشدشان کند یا متوقف شده است آموزش دیده‌اند.»

دیگر خبرها

  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • پاندمی تأثیر ناچیزی بر رشد کودکان داشت
  • آغاز ضبط مناظره های نامزد‌های راه یافته به دور دوم انتخابات در خراسان جنوبی
  • عرضه «صفات الهی» در کتابفروشی‌ها
  • امیریه دامغان میزبان پانزدهمین جشنواره گل غلتان نوزادان می شود
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام
  • نگاهی به کتاب «خداشناسی قرآنی کودکان»/ شما خدا را می‌شناسید؟
  • از درشکه تا اتومبیل؛ یک قرن فرهنگسازیِ ناتمام
  • فصل زاد و ولد حیات وحش؛ به محیط زیست آنها نزدیک نشوید
  • حاشیه مجدد در نشست خبری تن هاخ؛ محرومیت سه رسانه از طرح پرسش