Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: من قول شرف می‌دهم در حوزه مالیات کسانی که کار تولید انجام می‌دهند، آنقدر پایشان می‌ایستیم و مالیاتشان را به حداقل می‌رسانیم که سودشان اقتصادی شود.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمد باقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی امروز (سه شنبه، ۳۱ خرداد ماه) در مراسم گرامیداشت روز ملی اصناف و در جمع نمایندگان اصناف و فعالان صنفی و بازاریان سراسر کشور گفت: این روز را به همه زحمتکشان و مجاهدان عرصه اقتصادی تبریک گفته و حضور شما را در خانه ملت خیرمقدم می‌گویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران که بحق یک چهره کم نظیر، انقلابی و دانشمند بود را نیز گرامی می‌دارم.

وی افزود: دکتر چمران مجاهدی بی بدیل در عرصه علم، دانش و عرفان بود و او الگویی واقعی در جهان اسلام بود که سرمشق جوانان انقلابی قرار گرفت و مدارس و دانشگاه‌های ما باید نظیر ایشان تربیت کند.


وی با اشاره به مجاهدت‌های اصناف در دوران دفاع مقدس گفت: من آن دوران را فراموش نمی‌کنم که به عنوان خدمتگذار و رزمنده توفیق خدمت داشتم و می‌دیدم که اهمیت اصناف در آن دوران و در مواقعی حتی از مسئولان گردان‌ها بیشتر بود.

رئیس مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: زمانی که از پشتیبانی جنگ صحبت می‌کنیم و از بحث حفاظت و تعمیر ادوات حرف می‌زنیم باید بدانیم که نقش اصناف در این بخش بسیار مهم و حیاتی بود تاجایی که فعالان صنف تراشکاری در آن زمان برای ما خمپاره ساختند و به قول شهید چمران فرق مرد و نامرد را مشخص کردند. همچنین مردانگی و غیرت این قشر را در دوران اوج کرونا یادمان هست که چگونه در کنار مردم بودند و خودشان آسیب دیدند، اما اصناف مختلف تولیدی، توزیعی و خدماتی همان مردانگی‌های دوران دفاع مقدس را تکرار کردند.

قالیباف با بیان اینکه در دهه ۶۰ شما از ما رزمندگان در جبهه و خط مقدم حمایت و پشتیبانی کردید و امروز جای من و شما عوض شده است گفت: معتقدیم که امروز جنگ ما جنگ اقتصادی است و اکنون شما رزمنده ما در این جنگ هستید و مطمئن باشید که ما در مجلس از شما و هرکس که در جنگ اقتصادی رزمنده ملت ایران است پشتیبانی و پادویی می‌کنیم و نیز انتظار داریم که شما هم در این جنگ با قدرت شمشیر بزنید و دشمنان ایران و نظام را ناامید کنید.

وی با بیان اینکه کل مالیاتی که از چند میلیون کسبه خرد و امثالهم دریافت می‌شود کمتر از ۱۰ هزار میلیارد تومان است گفت: این درحالی است که به عنوان نمونه میزان فرار مالیاتی هزار نفر بیش از ۳۰ هزار میلیارد تومان است و کسی نباید از ما انتظار داشته باشد که به این افراد کاری نداشته باشیم.

رئیس مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: من اینجا به شما قول شرف می‌دهم در حوزه مالیات کسانی که کار تولید انجام می‌دهند، آنقدر پایشان می‌ایستیم و مالیاتشان را به حداقل می‌رسانیم که سودشان اقتصادی شود و نسبت به کسانی که سرمایه دارند، اما کاری نمی‌کنند و سپرده گذاری می‌کنند، سود بیشتری کسب کنند، اما به ما نگویید آقای قالیباف سیستم را هوشمند نکنید، اتفاقا سیستم باید هوشمند شود تا مشخص شود چه کسی فرار مالیاتی دارد.

قالیباف تصریح کرد: ما از تولیدکننده و کسی که ایستاده و زحمت می‌کشد، حمایت می‌کنیم و هر جا که لازم باشد حتی قوانین مالیات را اصلاح کنیم، اما بپذیرید که ما باید جلوی سوداگران و دلالان را بگیریم.
رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: با وجود اینکه همه می‌دانیم فعالیت اقتصادی در دروان شیوع کرونا کاهش پیدا کرده، اما به دلیل این که دریافت مالیات به سمت سیستمی شدن و سامانه محور بودن رفت و اخذ مالیات بر روی افرادی متمرکز شد که به دنبال سوداگری و فرار مالیاتی بودند، میزان دریافت مالیات‌ها افزایش پیدا کرد.

وی افزود: من آدم نشسته روی صندلی نیستم و از شرایط اصناف و تولید کنندگان خبر دارم و به مسئولان سازمان مالیاتی عرض کردم تاکید ما این است که باید بر روی افرادی متمرکز شویم که فرار مالیاتی دارند، یعنی درآمد هنگفت دارند و هیچ مالیاتی پرداخت نمی‌کنند و متقابلاً تاکید می‌کنم که هر کسی که زحمت می‌کشد و در عرصه تولید فعال است باید تولیدش اقتصادی باشد؛ لذا زحمتکشان عرصه تولید و اصناف نگران نباشند و یکبار دیگر می‌گوییم که همه تلاش خود را می‌کنیم که سیستم هوشمندسازی برای جلوگیری از ناعدالتی فعال شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به تصویب قانون تسهیل صدور مجوز کسب و کار‌ها گفت: ما در این مجلس تحول خوبی را در این حوزه ایجاد کردیم؛ در این قانون دو محور وجود دارد، یکی مجوز‌های ثبت محور و یکی مجوز‌های تایید محور و این باعث شد که دیگر مردم به دنبال ادارات و دستگاه‌ها ندوند و به جای اینکه مردم درگیر ادارات شوند، ادارات به دنبال مردم باشند؛ به این ترتیب که در بخش مجوز‌های ثبت محور هر کسی که می‌خواهد شغلی را ایجاد کند، در بخش مورد نظر اعلام می‌کند و سیستم باید سه روزه نظر خود را اعلام کند و به این ترتیب دستگاه‌ها باید به دنبال متقاضیان باشند که بتوانند در ۳ روز نظر خود را اعلام کنند و پس از آن به صورت خودکار، آن فعالیت می‌تواند آغاز شود.

قالیباف اضافه کرد: در بخش مجوز‌های تایید محور برخی مشاغل خاص طی ۳ ماه باید پاسخ خود را برای شروع کار دریافت کنند.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دوستان و همکاران ما در فراکسیون اصناف، کمیسیون‌های اقتصادی، وزارت اقتصاد و صنعت شنونده شما هستند و امیدواریم در این شرایط اقتصادی همه به سمتی برویم که با اصلاح نقدینگی و جهت دادن آن به سمت تولید، افزایش ارزش پول ملی و بهره وری و در نتیجه کاهش تورم را شاهد باشیم و البته کاهش تورم نه با ایجاد رکود؛ من ایمان دارم شما رزمندگان عرصه اقتصادی، مثل رزمندگان دوران دفاع مقدس خالصانه و پرتلاش پیش می‌روید و ان شاء الله ما پشتیبان شما هستیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: رئیس مجلس قالیباف مالیات رزمندگان اسلام رئیس مجلس شورای اسلامی فرار مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۱۳۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دومین نشست بررسی مسائل ارزی شامگاه چهارشنبه با حضور محمدباقر قالیباف رئیس مجلس، سید احسان خاندوزی وزیر اقتصاد و امور دارایی، محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی، سید محمد حسینی معاون پارلمانی رییس جمهور، محمدرضا پورابراهیمی رئیس کمیسیون اقتصادی، سیدشمس الدین حسینی رئیس کمیسیون ویژه جهش و رونق تولید، عزت الله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن، حجت الاسلام محمدحسین حسین زاده بحرینی و محسن زنگنه از نمایندگان اقتصاددان مجلس و تعدادی از کارشناسان مرکز پژوهش ها در مجلس برگزار شد.

آنگونه که فارس روایت کرده، قالیباف در این نشست با بیان اینکه نباید به ارائه گزارش اکتفا کرد گفت: زیرا در نشست قبلی به اندازه کافی گزارش ارائه شد و دوستان دولت باید به طور روشن و شفاف رویکرد رو به جلو برای مدیریت بازار ارز ارائه کنند.

رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما دنبال تکرار جلسات نیستیم و جلسه سومی وجود ندارد بنابراین باید در مورد موضوع به جمع‌بندی برسیم و نتیجه نهایی را به صحن علنی ارائه کنیم و در این رابطه با توجه به اصرار نمایندگان برای بررسی موضوع در صحن علنی، به صورت مشخص به نمایندگان گفتم اگر به جمع‌بندی و اتفاق نظر با دولت نرسیم مجلس خود به جمع‌بندی روشن می‌رسد.

قالیباف با تاکید بر اینکه باید بر روی اصل موضوع بحث و گفت و گو کنیم و در مورد رویکردها، اشکالات و راهکارها به جمع‌بندی برسیم، تصریح کرد: واقعیت این است که ناترازی ها در قیمت ارز تاثیرگذار است بنابراین نمی‌توان نظام یکپارچه اقتصادی را نادیده گرفت و دولت و مجلس باید به این مهم توجه داشته باشند.

رئیس قوه مقننه کشورمان با یادآوری اینکه حکمرانی از دو بخش تشکیل می‌شود، گفت: یک بخش تشخیص علمی و دیگری تصمیم سیاسی است؛ تشخیص‌های علمی ما به دلایل مختلف تحت تاثیر تصمیم های سیاسی قرار دارد درحالی که اگر ترکیب آنها را با هم رعایت کنیم می‌توانیم مشکلات را حل کنیم اما اگر تشخیص علمی را فدای تصمیم سیاسی کنیم به طور حتم دچار مشکل خواهیم شد.

وی افزود: همچنین اگر به تشخیص علمی بدون شرایط سیاسی کشور توجه کنیم با مشکل مواجه خواهیم شد بنابراین تعادل این موضوع مهم است.

قالیباف با تاکید بر اینکه مجلس در عین اختلاف سلیقه و اختلاف دیدگاه با سیاست‌های ارزی دولت همراهی کرده است، گفت: همه اختیارهای موجود در قانون دائمی را به رئیس بانک مرکزی دادیم و هر چه ایشان در جلسه سران قوا بیان کردند قبول کردیم اما شرایط کنونی نشان می‌دهد که هم رویکرد اقتصادی و هم رویکرد مدیریتی در موضوع ارز دچار اشکال است.

وی با اشاره به تورم کالاهای اساسی که با ارز ترجیحی وارد می‌شوند و تاکید بر ضرورت اصلاح رویکردهای اقتصادی در این زمینه، گفت: به طور روشن و مشخص امروزه در سیاست‌های ارزی از نگاه اقتصادی دچار مشکل هستیم و طرح جامعی برای رویکرد اقتصادی در ارز وجود ندارد.

قالیباف خطاب به مسئولان اقتصادی حاضر در نشست گفت: ما رویکرد اقتصادی مان در حوزه مدیریتی را اعلام کردیم و تا روز یکشنبه برای دریافت برنامه دولت منتظر می‌مانیم اما اگر برنامه و سیاست ارزی دولت ارائه نشود، مجلس جلسه خواهد گذاشت و طرح خود را ارائه می‌کند.

در این جلسه محمدرضا فرزین رییس کل بانک مرکزی گزارشی از وضعیت بازار ارز و تحولات اقتصاد کلان کشور ارائه کرد.

همچنین وزیر اقتصاد و روسای کمیسیون های اقتصادی، صنایع و معادن و جهش و رونق تولید مجلس هم به تشریح راهکارهای خود برای کنترل نرخ ارز پرداختند.

حجت‌الاسلام بحرینی نماینده مشهد نیز در این جلسه صدای فردی را پخش کرد که در تماس با دفتر ارتباطات مردمی خود، انتقادات صریحی را علیه سیاست‌های کنونی مطرح کرده و تاکید می‌کرد که این رویکرد به تولید کننده و مصرف کننده آسیب زده است.

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899486

دیگر خبرها

  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به اظهارات قالیباف
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • قالیباف؛ شمشیر را برای رئیسی از رو بست
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی
  • ضرب الأجل قالیباف به دولت رئیسی / فقط تا روز یکشنبه می‌مانیم /جلسه سومی وجود ندارد
  • قالیباف: منتظر برنامه دولت برای مدیریت بازار ارز هستیم
  • هشدار ارزی قالیباف به دولت
  • ضرب‌الاجل مجلس برای دولت/منتظر مدیریت بازار ارز هستیم
  • مصوبه جدید مالیاتی مجلس: بورس از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد
  • پیش بینی رشد ۴۴ درصدی درآمد‌های مالیاتی