Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-02@02:33:30 GMT

دلال باید از فرآیند بازار حذف شود

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۹۳۲۷۰

دلال باید از فرآیند بازار حذف شود

مسعود زارعی در حاشیه بازدید از بازارچه‌های در اختیار شهرداری شیراز گفت: باتوجه به ساماندهی بازارچه‌های سطح شهر و تنوع بازارچه‌ها به شکل موضوعی، این ضرورت وجود داشت تا پیش از ارائه طرح مجدد در کمیسیون خدمات شهری بازدیدی میدانی از انواع بازارچه‌های در سطح شهر که به صورت روزانه فعالیت دارند، انجام شود.

او اظهار کرد: با توجه به طرح مصوب شده در خصوص فعالیت این بازارچه‌های ۲۲ گانه مقرر شده که محصولات گواهی شده مورد تأیید دانشگاه علوم پزشکی و با نظارت و همکاری جهاد کشاورزی با قیمت و کیفیت مناسب ارائه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زارعی بیان کرد: در این خصوص نیاز است تا حذف واسطه‌ها در راستای ارائه قیمت‌های حداقلی انجام شود و متأسفانه این اقدام با توجه به شروع فعالیت یکساله این بازارچه‌ها از سال گذشته تاکنون محقق نشده است؛ لذا باتوجه به اینکه اصلاحیه‌ها در غالب یک لایحه از سوی شهرداری ارجاع می‌شود، نیاز است تا بررسی‌هایی در این زمینه انجام شود.

او خاطرنشان کرد: در بازارچه‌های مشارکتی که شهرداری فضا را به صورت مزایده‌ای در اختیار بخش خصوصی قرار داده است، در بررسی از این بازارچه‌ها شاهد بودیم که بخش خصوصی اختیار تام دارد و نسبت به وظایف خود آگاه است و از یک انسجام و کیفیت قابل قبولی برخوردار است.

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر شیراز گفت: از سوی دیگر اگر مقرر باشد شهرداری یک مطالبه گری داشته باشد باید در تعدیل قیمت‌ها از این ظرفیت استفاده کند که در کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری این موضوع با حضور نمایندگان بررسی و رسیدگی به بازارچه‌ها و تعیین تکلیف آن‌ها انجام می‌شود.

زارعی اضافه کرد: در بررسی انجام شده از بخش خصوصی و رقبای مربوط به این بازارچه‌ها مقرر شد تا این مجموع تنوع بازاری روزانه را بویژه در موضوع میوه و تره بار داشته باشد و بلافاصله بعد از تصویب لایحه شهرداری در راستای ساماندهی بتوانیم این موضوع را در کمیسیون به شکل جدی تعیین تکلیف کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نمایندگان مجلس شورای اسلامی بازارچه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۳۲۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو

بعد از پیگیری تسنیم در خصوص حجم بالای تخصیص ارز به مونتاژکاران و عدم کاهش التهابات بازار خودرو، وزیر صمت تیم کارشناسی را به جهت بررسی فرایندهای مذکور تعیین کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها 

گفتنی است،  اخیراً گمرک ایران لیست 100 واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.
همان‌طور که در پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سوخت گیری در آسمان چگونه و چقدر طول می‌کشد؟
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی
  • ایجاد بازارچه دائمی برای مشاغل خرد خانگی در لرستان لازم است
  • بودجه شهرداری کرمانشاه تصویب شد
  • بررسی روند امحا و دفن زباله در ۴ شهر فارس
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • نرخ خرید بازار مسکن؛ با ۵ میلیارد تومان صاحب‌خانه شوید +جدول
  • پروژه تله کابین تاق بستان در وزارت میراث فرهنگی در حال بررسی است
  • ممنوعیت ورود موتورسیکلت‌ به بازار اصفهان از ۱۷ اردیبهشت/بودجه مرمت بازار ۵ برابر شد