Web Analytics Made Easy - Statcounter

آنار کریم اف وزیر فرهنگ جمهوری آذربایجان که در رأس هیأتی در کشورمان بسر می‌برد روز سه شنبه مورخ ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ با مدیران سازمان سینمایی در موزه سینما دیدار و پیرامون توسعه همکاری‌های سینمایی میان به بحث و تبادل نظر پرداختند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی موزه سینما، در این دیدار اصغر فارسی معاون سازمان سینمایی، سید مهدی جوادی مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی و مجید اسماعیلی مدیرعامل موزه سینما حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرفین با اشاره به اشتراکات عمیق تاریخی، فرهنگی، مذهبی، زبانی، آداب و رسوم مردمان دو کشور را که از قدمت و ریشه‌های تاریخی کهن برخوردار است را باعث قرابت و نزدیکی فراوان دو کشور دانستند.

اصغر فارسی در این دیدار با اشاره به اینکه جمهوری آذربایجان برای ما تنها یک کشور همسایه نیست، بلکه وجود ریشه‌های عمیق فرهنگی و تاریخی بین دو کشور زمینه‌های مساعدی را برای توسعه و تعمیق روابط در تمام زمینه‌های فرهنگی و هنری فراهم ساخته است و مردمان دو کشور را به هم پیوند داده است و امروزه وظیفه مسئولین فرهنگی هر دو کشور است که با تکیه بر قرابت‌های فرهنگی و میراث مشترک، گام‌های اساسی برای گسترش روابط و مناسبات فرهنگی در تمام زمینه‌ها از جمله در حوزه فیلم و سینما بردارند و وجود این شاخصه‌های مشترک باید در راستای ایجاد محبت و مودت دو کشور به کار گرفته شود.

آیا شناور کردن بلیت سینما آن را به ساحل مخاطب می‌رساند؟

کریم اف وزیر فرهنگ جمهوری آذربایجان با اشاره به حضور و موفقیت فیلم‌های ایرانی در جشنواره‌های بین المللی، آن را نتیجه توجه ویژه مسئولین امر در ایران به مقوله فرهنگ و هنر دانسته و خواستار همکاری‌های دوجانبه در راستای بسط، توسعه و تعامل در امور سینمایی فیمابین دو کشور شد و از علاقه جوانان و جامعه هنری جمهوری آذربایجان برای حضور و کسب تجربه از فیلمسازان و کارگردانان ایرانی یاد کرد.

در ادامه مجید اسماعیلی مدیرعامل موزه سینما نیز ضمن خوشامدگویی به وزیر فرهنگ جمهوری آذربایحان و هیأت همراه گفت: هنر، زبان مشترک همه انسان‌ها و کارکرد اصلی آن تولید مهر، عشق، محبت و جلوگیری از نفرت افکنی و گرفتاری در دشمنی‌های بیهوده است.

وی ادامه داد: کارکرد مهم موزه‌ها پرکردن شکاف بین نسل‌ها است و موزه سینما به دلیل اینکه از هنر پیشرفته و پر مخاطب سینما روایت می‌کند می‌تواند در پر کردن شکاف بین نسل‌ها و حتی بین کشورها بسیار قوی و فعال ظاهر شود. لذا موزه سینما می‌تواند در تقویت روابط بین مردم کشورها نقش بسیار خوبی را ایفا کند در نهایت امیدواریم بتوانیم از مسیر همکاری‌های بین موزه‌ای و بازبان شیرین و پر مخاطب آن به پیوند و همدلی هر چه بیشتر مردم کشورها خصوصاً دو کشور هم ریشه  ایران و آذربایجان کمک کنیم.

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی نیز در ادامه گفت: بنیاد سینمایی فارابی نهاد ملی سینمای ایران و متولی بحث تولید در سینما است و مباحث تجاری‌سازی و حضور بین المللی سینما را نیز پیگیری می‌کند.

سید مهدی جوادی ادامه داد: ما در بنیاد سینمایی فارابی آماده سرمایه‌گذاری برای ساخت تولیدات مشترک هستیم اما این امر نیازمند یک تفاهمنامه مشترک است که باید هرچه سریعتر بین دو طرف منعقد شود.

وی یادآور شد: ما همچنین متولی برگزاری هفته‌های فیلم ایران در کشورهای دیگر و بلعکس هستیم و امیدواریم تجربه شیرین برگزاری هفته‌های فیلم ایران در آذربایجان و هفته فیلم آذربایجان در ایران بار دیگر تکرار شود.

مدیرعامل بنیاد سینمایی فارابی خاطرنشان کرد: هم اکنون یک پروژه مشترک بنام «ارس» در دست پیگیری و بررسی است و امیدواریم بتوانیم چند فیلم آذری‌زبان در سینمای ایران بسازیم. امسال فیلم «موقعیت مهدی» به زبان آذری تولید شد و در سینماها اکران و با استقبال بسیار خوبی همراه شد. امیدواریم شرایط اکران این فیلم در جمهوری آذربایجان فراهم شود.

در این نشست که دو طرف از مفاخر فرهنگی، ادبی و مواریث مشترک به عنوان پل‌های دوستی یاد کردند، مقرر گردید تفاهم‌نامه همکاری سینمایی بین تهران و باکو تدوین و گسترش تولید فیلم‌های سینمایی دو کشور، تولید و نمایش فیلم‌های مستند، همکاری در زمینه آموزش تولید فیلم، فیلم‌نامه نویسی، کارگردانی، پویانمایی و غیره به اجرا درآید.

در انتهای این برنامه وزیر فرهنگ جمهوری آذربایجان و هیأت همراه از موزه سینمای ایران بازدید کردند.

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: سازمان سینمایی سینما سازمان سینمایی سینما بنیاد سینمایی فارابی وزیر فرهنگ جمهوری جمهوری آذربایجان موزه سینما دو کشور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۹۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ مدیر روابط‌عمومی فدراسیون اتاق‌های بازرگانی امارات متحده عربی، دراجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا با ابراز خرسندی از سفر به اصفهان با تاکید بر استفاده از هوش مصنوعی و توسعه شبکه سازی گفت: اولین وظیفه ما به‌عنوان اتاق بازرگانی این است که تجارب را با یکدیگر به اشتراک بگذاریم و برای ارتقای شبکه‌سازی ارتباطات اتاق‌ها را بهبود ببخشیم.
عبد اله حسن محمد العامری با اشاره به اینکه در این مجمع باید توانایی کشور‌ها را در نظر گرفت، افزود: ما در امارات متحده عربی و در اتاق بازرگانی آمادگی کامل داریم تا تجارب دیگران را یاد بگیریم و تجارب خود را به اشتراک بگذاریم.
عبد اله حسن محمد العامری ادامه داد: تاکنون روابط خوبی با اتاق بازرگانی ایران داشته‌ایم، اما اکنون نیازمندیم بدانیم چه قدم‌هایی باید برداشته شود تا بتوانیم مسیر را برای بخش‌های خصوصی هموار کنیم.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند.
ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد.
در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

دیگر خبرها

  • تفاهم‌نامه جامع فرهنگی تهران - باکو مجدد امضا شود
  • تجارت ایران و امارات به ۳۰ میلیارد دلار افزایش می یابد
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری
  • تاکید ایران و پاکستان بر توسعه روابط تجاری در حوزه استاندارد
  • مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها فرصتی برای بیان مواضع ایران به نخبگان
  • ​​​​​​​توسعه همکاری محیط زیستی ایران و آفریقای مرکزی
  • «مست عشق» ، زمانی برای مستی سالن های سینما / روایت مولانا و شمس ، پدیده ای فراتر از اکران
  • همکاری‌های هنری ایران و روسیه گسترش می‌یابد
  • گسترش همکاری‌های مذهبی - فرهنگی در دستور کار ایران و ازبکستان
  • ارتباط اتاق ها با هدف ارتقا شبکه سازی ارتقا یابد