Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران در جریان دومین اجلاس رؤسای کمیسیون‌های شهرسازی و معماری استان‌ها و کلان شهرها، با اشاره به عدم اجرا صحیح اصول ساخت و ساز در گذشته به ویژه در انبوه سازی هایی که در مقیاس کوچک صورت می‌گرفت، گفت: متأسفانه این فضاها را به این منظور که زودتر به دست متقاضیان برسانند به اصلاح بساز و بفروش می‌ساختند و تحویل می‌دانند این در حالی بود که هیچ گونه استانداردی رعایت شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چمران افزود: در آن زمان تبلیغات بیشتر آشپزخانه‌های اوپن و ویو ابدی و… را شامل می‌شد و متأسفانه مهندسین معمار نیز دنباله رو این بساز بفروش ها شدند. لذا اولین چیزی که کمیسیون‌های معماری و شهرسازی به آن موظفند نظام مند کردن ساخت و ساز است.

رئیس شورای اسلامی شهر تهران تصریح کرد: متأسفانه عده‌ای چشمشان نه فقط در سیاست بلکه در معماری هم به دنیای غرب است. برای نمونه شخصی از مسئولین دولت‌های گذشته سعی داشت با تقلید از هتلی در مالزی در تهران هتل بسازد سرحالی که آن هتل مخصوص جغرافیای پرباران مالزی بود نه تهران و این در حالیست که معماری ما بسیار غنی و توانمند است و ایرانیان مخترع بسیاری فنون معماری بوده اند.

مهدی چمران با اشاره به اینکه شاهد معماری ناهنجاری در دمای ساختمان‌ها هستیم، گفت: باید تلاش کنیم در معماری شهرسازی اینگونه نماها دست کم در معماری مسکونی ممنوع شود. چراکه روحیه خانواده ایرانی درون گرا است و نمی‌تواند بی بند و بار باشد و اگر هم شاهد آن هستیم محصول تحمیل و عادت است و اگر آن را رها کنیم به حالت اولیه خود باز می‌گردد. به راستی وضع معماری ما ناهنجار است. ما در مقابل نسل‌های آینده مسئولیم.

رئیس شورا در ادامه تشریح کرد: امروزه کار معمار به طراحی خلاصه شده است اما درواقع کار معمار نظارت واقعی است و باید هفته‌ای چند بار ساختمان را وارسی کند. چراکه ایستایی ساختمان به معمار بسته است و از همین روست که ساختمان متروپل هنوز بهره برداری نشده فرو می‌ریزد و این محصول عدم نظارت معمار است.

وی در همین راستا ادامه داد: چیزی که برای ما مغفول مانده است، نگهداری ساختمان است. حدود ۲۰ سال پیش رشته‌ای در دانشگاه‌ها به وجود آمد به نام نگهداری ساختمان که کارشناسی ارشد آن هم پیش‌بینی شد. درواقع مهندسی رشته آموزش می‌دید که بخش‌های مختلف از سیم‌کشی‌های برق تا ایستایی آن را بررسی کند.

چمران با اشاره به اینکه کمیسیون‌های معماری و شهرسازی در این زمینه مسئولیت سنگینی بر دوش دارند گفت: نه تنها بافت فرسوده ما اصلاح نشده، بلکه سطح بافت فرسوده هرساله گسترده می‌شود.

وی در خصوص نهضت ساخت مسکن نیز متذکر شد: نشود که مانند مسکن مهر به بیابان برویم و جایی که نه آب و نه برق و نه مسجد و مدرسه دارند، ساختمان‌هایی بسازیم که کاملاً ابتدایی هستند و نما هم ندارند. لذا پیشنهاد می‌کنم که این ساختمان‌ها در مناطق بافت فرسوده ساخته شود.

چمران در ادامه مقاوم سازی ساختمان‌ها را کاری نادرست خواند و گفت: نمی‌شود ساختمانی را لخت کرد و ستون‌های آن را مقاوم کرد و اگر آن هم شدنی باشد، فونداسیون را نمی‌توان مقاوم سازی کرد.

وی تاکید کرد: عملیات مقاوم سازی هم مدت‌ها طول می‌کشد و هزینه‌های بسیاری دارد. بهتر است به جای این کار، امروز که ساختمان را می‌سازیم، آن را مقاوم کنیم که بیست سال بعد نیازی به مقاوم سازی نباشد.

کد خبر 5521119 مهشید جعفری معظم

منبع: مهر

کلیدواژه: شهرداری تهران شورای شهر تهران مهدی چمران شهرداری تهران شورای شهر تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مترو سازمان تامین اجتماعی حج تمتع پلیس راهور آلودگی هوا شهر تهران آتش سوزی شورای شهر غلامحسین محسنی اژه ای ترافیک قوه قضاییه مقاوم سازی ساختمان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۹۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز

انجمن‌های علمی دانشجویی مدیریت، روانشناسی و استارتاپ دانشگاه شهید چمران اهواز در نظر دارد هر هفته در دانشکده اقتصاد این دانشگاه سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار را برگزار کند.

به گزارش ایسنا، اولین جلسه از سلسله برگزاری این کارگاه ها فردا یکشنبه از ساعت ۹ تا ۱۲ با تدریس میلاد الاسوند، مخترع چندین اختراع ملی و بین‌المللی، مشاور ثبت اختراع و مالکیت فکری ایده های تجاری و کارشناس ارشد مدیریت کسب و کار برگزار می شود.

روش های طراحی خدمات و محصولات جدید، تکنیک‌های ایده پردازی روز دیاگرام دانکر، اسکمپر، تریز و ایده پردازی برای ثبت اختراع از جمله سرفصل های این کارگاه است.

همچنین دومین جلسه از سلسله برگزاری این کارگاه‌ ها با تدریس عبدالهادی درزیان عزیزی؛ عضو هیئت علمی گروه مدیریت دانشگاه شهید چمران اهواز و مشاور کسب و کار دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ از ساعت ۱۲:۳۰ تا ۱۴ در دانشکده اقتصاد و علوم اجتماعی دانشگاه شهید چمران اهواز برگزار می شود.

 راه اندازی کسب و کار از ایده تا پدیده، ارزیابی ایده کسب و کار، مدل های کسب و کار و انواع آن، بوم کسب و کار و تمرین و جمع بندی از جمله سرفصل های این دوره است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • (ویدئو) مهدی چمران: در تمام پارک‌ها باید نمازخانه و مسجد بسازیم
  • حواشی دنیای فوتبال
  • سلسله کارگاه راه‌اندازی کسب و کار در دانشگاه شهید چمران اهواز
  • سازه‌های کشور باید در برابر زلزله‌های ۸ ریشتری مقاوم باشند
  • معرفی بیش از ۹۷۰۰ گیلانی برای دریافت تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی
  • مدل‌سازی اطلاعات ساختمان (BIM) گامی به سوی یکپارچگی در معماری
  • قارچ خور در دنیای واقعی! (فیلم)
  • حمله راکتی حزب‌الله به مقر تیپ «حرمون» ارتش اسرائیل
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو به طبیعت
  • افزایش انتقال باکتری‌های مقاوم به دارو از جوامع انسانی به طبیعت