Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کردستان فرماندار و رئیس انجمن کتابخانه های عمومی استان کردستان بر لزوم حمایت شهرداری و شورهای اسلامی از کتابخانه های عمومی تاکید کرد.

جعفر توان در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان سقز با اشاره به نقش مهم کتاب در زندگی فردی و اجتماعی، اظهار داشت: شهرداری ها باید با پرداخت به موقع نیم درصد به حساب انجمن کتابخانه های عمومی از این نهاد فرهنگی حمایت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی پرداخت نیم درصد را حق قانونی کتابخانه های عمومی عنوان کرد و افزود: توجه به به این مهم می تواند در توسعه کمی و کیفی فعالیت های کتابخوانی شهرستان سقز بسیار مهم و موثر باشد.

توان، برگزاری جلسات نتیجه محور را از رویکردهای فرمانداری ویژه سقز بیان کرد و گفت: نتیجه برگزاری این جلسات در نهایت باید به نفع مردم باشد و به رفع مشکلات و توسعه منطقه کمک کند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان نیز در این جلسه از تبدیل این نهاد فرهنگی به پاتوق های فرهنگی و اجتماعی خبر داد و اظهار داشت: کتابخانه ها دیگر مانند گذشته فقط مکانی برای امنت کتاب نیستند و برنامه های متنوعی در آن ها برگزار می شود.

محمد مخدومی تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۴۰ برنامه متنوع با محوریت کتاب و کتابخوانی در کتابخانه های عمومی برای اقشار مختلف مردم برگزار می شود.

وی با تقدیر از مسئولانی که توجه ویژه ای به مقوله کتاب و کتابخوانی دارند، افزود: این امر در نهایت به نفع مردم و جامعه است و به ارتقای آگاهی و بصیرت و در نتیجه توسعه منجر می شود.

مخدومی با تاکید بر لزوم ارتقای فضای کتابخوانی در شهرستان سقز، بیان کرد: در حال حاضر شهر سقز به عنوان دومین شهر پرجمعیت استان کردستان تنها دارای دو باب کتابخانه نهادی است که آن دو هم در فاصله بسیار کمی از هم قرار دارند.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کردستان تاکید کرد: راه اندازی کتابخانه در محلات مختلف سقز و افزایش سطح دسترسی مردم به کتاب و کتابخانه امری مهم است که با حمایت مسئولان و خیرین میسر می شود.

رئیس اداره کتابخانه های عمومی شهرستان سقز نیز در ادامه با اشاره به فعالیت ۱۴ باب کتابخانه عمومی نهادی و مشارکتی در این شهرستان، گفت: از این تعداد ۵باب نهادی و ۹ باب مشارکتی است.

سمیه ایزدیار عنوان کرد: از ۵ باب کتابخانه عمومی نهادی ۲ باب در شهر سقز و سه باب در شهرهای صاحب، سرا و روستای میرده است که به مردم خدمات کتابخوانی ارائه می دهند.

وی با بیان اینکه شهرستان سقز در زمینه تعداد کتابخانه های مشارکتی در استان رتبه نخست را دارد، ادامه داد: ۹ باب کتابخانه عمومی مشارکتی شهرستان سقز در بخش های مرکزی، زیویه، سرشیو و امام فعالیت دارند.

وی از افزایش ۳۰۰ درصدی اعضای فعال کتابخوانی شهرستان سقز در سه ماهه نخست سال جاری در مقایسه با سال قبل از آن خبر داد و گفت: در حال حاضر ۵ هزار و ۵۰۰ نفر در کتابخانه های عمومی این شهرستان از خدمات کتابخانه های عمومی بهره مند هستند.

وی زیربنای کتابخانه های عمومی شهرستان سقز را ۳ هزار و ۶۰۰ متر مربع ذکر کرد و اظهار داشت: امیدواریم با حمایت مسئولان شاهد افزایش تعداد کتابخانه های عمومی در این شهرستان باشیم. گفتنی است؛ در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان سقز مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال از طرف نماینده شهرستان های سقز و بانه برای حمایت از کتاب و کتابخوانی اختصاص پیدا کرد و همچنین شهرداری سقز ملزم به پرداخت بخشی از معوقات به حساب انجمن کتابخانه های عمومی شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کتابخانه های عمومی شهرستان سقز انجمن کتابخانه های عمومی استان کردستان باب کتابخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۵۵۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه

پوریا جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بابیان اینکه جام باشگاه‌های کتابخوانی باهدف توسعه و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی برگزار می‌شود، اظهار کرد: جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان از جمله اقدامات و برنامه‌هایی است که از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در راستای گسترش و ترویج کتابخوانی برای کودکان و نوجوانان شهری و روستایی سراسر ایران طراحی و برنامه‌ریزی شده است.

وی افزود: برقراری ارتباط بین نویسندگان و کودکان و نوجوانان علاقه مند به کتابخوانی، کمک به ترویج، تبلیغ و معرفی کتاب‌های خوب و مفید، توانمندسازی مربیان باشگاه‌ها ی کتابخوانی با ارائه آموزش‌های استاندارد و مهارتی و به وجود آوردن فضای رقابتی سازنده و مؤثر وشویق کتابخوانان و باشگاه‌های برتر از مهم‌ترین اهداف تشکیل باشگاه‌های کتابخوانی است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کرمانشاه تصریح کرد: در این طرح مربیان باشگاه‌های کتابخوانی با شرکت در کارگاه‌های آموزشی مجازی علاوه بر آشنایی با روش‌های استاندارد و نوین ترویج کتابخوانی با معیارهای انتخاب کتاب مناسب برای کودکان و نوجوانان، شیوه‌های مختلف خواندن جمعی و گفت‌وگو درباره کتاب و استفاده از شیوه کارگاهی، بر چگونگی راه‌اندازی و اداره باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان نیز مسلط می‌شوند.

جلالی آخرین مهلت ثبت نام مربیان متقاضی شرکت در جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در سامانه مذکور تا ۲۰ اردیبهشت تمدید شده است.

گفتنی است این دوره‌ها مطابق شیوه‌نامه شبکه‌های اجتماعی و به صورت مجازی برگزار خواهد شد و شرکت در ششمین دوره جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان طی چند مرحله و به صورت مجازی امکان‌پذیر است و در مرحله نخست مربیان متقاضی ثبت و راه‌اندازی باشگاه کتابخوانی باید با مراجعه به سامانه جشنواره به نشانی http://www.tarvijeketab.ir ثبت‌نام اولیه خود را انجام دهند.

کد خبر 6094092

دیگر خبرها

  • روایتی از نامهربانی مردم با یار مهربان + فیلم
  • خودگردان کردن شهرداری‌ها جفا در حق آبادانی شهر است
  • راه‌اندازی کتابخانه تخصصی ارتباطات در تبریز
  • راه‌اندازی کتابخانه سیار در مناطق مختلف شهری و روستایی اراک ضروری است
  • رونمایی از کتاب «دنیای کسی را عوض کرده‌ای؟»
  • مشارکت ۳۱ استان کشور در دومین دوره جشنواره ملی دوست من کتاب
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • برگزاری جام باشگاه‌های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • برگزاری جام باشگاه های کتابخوانی کودک و نوجوان در کرمانشاه
  • اهتمام نهاد کتابخانه های عمومی برای حمایت از آثار ادبیات پایداری