Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان شمالی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: سقف هزینه ها و پرداخت به نیروهای متخصص در مناطق محروم برداشته شد و هر چقدر کار کنند، پرداختی آن ها به آن ها تعلق خواهد گرفت.

دکتر بهرام عین الهی در سفر به شهرستان راز و جرگلان در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در گذشته برای پرداختی ها سقفی وجود داشت و میزان پرداختی محدود می شد و اما این امر برای مناطق محروم برداشته شده که سبب خواهد شد تا پزشکان متخصص برای فعالیت در مناطق محروم، بیایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای مناطق محروم بسته های جدیدی تعریف شده است که بتوانیم حضور نیروهای متخصص بیشتری را در این مکان ها داشته باشیم.

دکتر عین الهی در ادامه در ارتباط با برنامه وزارت بهداشت در خصوص اساس نامه بیمه های پایه نیز بیان کرد: یکی از اقداماتی که در دولت سیزدهم اتفاق افتاده آن است که امسال ۵ میلیون و ۴۰۰ هزار نفر از افراد سه دهک پایین را تحت پوشش بیمه قرار داده ایم.

وی تصریح کرد: طی سال گذشته نیز ۴۰۰ هزار نفر تحت پوشش بیمه قرار گرفت و تصور ما بر این است افراد خیلی زیادی باقی نمانده باشند که تحت پوشش بیمه قرار نداشته باشند.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: برای اولین بار در کشور بیمه همگانی اجرا خواهد شد.

وی به مسئله جوان سازی جمعیت نیز اشاره و بیان کرد: در همین راستا خدمات ویژه بیمه ای به مادران باردار ارائه می شود، حتی اگر خانواده‌ای دارای تمکن مالی باشد نیز در صورت بارداری، مادر و کودک تا ۵ سالگی از خدمات بیمه بهره مند می شوند.

دکتر عین الهی با بیان اینکه یکی از مشکلاتی که در حال حاضر در کشور با آن مواجه هستیم این است که جمعیت رو به پیری می رود، تاکید کرد: به بهروزان و کارشناسان مامایی که نسبت به جوان سازی جمعیت مردم را تشویق می کنند بسته های تشویقی تعلق می گیرد.

وی با اشاره به بیماران خاص نیز اظهار کرد: امسال بودجه ای جداگانه حدود ۵ هزار میلیارد تومان در مجلس برای این افراد در نظر گرفته شده که طی همین روزها اختصاص می یابد.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: اساسنامه صندوق بیماری های خاص در شورای عالی بیمه مصوب شده و الان در دستور کار هیات دولت است که بعد از تصویب آن اقدام به شناسایی تمامی بیماران خاص می کنیم تا بتوانیم خدمات خاص را به آن ها ارائه دهیم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه طی سفر دولت سیزدهم به خراسان شمالی مصوبات خوبی در حوزه بهداشت و درمان وجود دارد، افزود: هم در بخش ارتقای بیمارستان ها و مراکز درمانی و هم ارتقای خانه های بهداشت مصوباتی وجود دارد که عصر امروز در شورای اداری مطرح خواهد شد.

دکتر عین الهی ادامه داد: خراسان شمالی جزء استان های محروم تقلی می شود و باید رسیدگی بیشتری نسبت به آن انجام شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی خراسان شمالی وزير بهداشت درمان و آموزش پزشکي سفر استانی رئیسی مناطق محروم عین الهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۶۳۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال

ایسنا/خراسان شمالی معاون درمان وزیر بهداشت، درمان و علوم پزشکی از تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال خبر داد.

دکتر سعید کریمی در حاشیه افتتاح و کلنگ زنی پروژه های بهداشتی و درمانی خراسان شمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه یکی از اهداف وزارت بهداشت این است که بیماران در استان‌های خود درمان شوند و کمتر به استان‌های اطراف مراجعه کنند، اظهار کرد: تحویل تخت‌های بیمارستانی تازه تاسیس یکی از اقداماتی است که در این راستا  در حال انجام است.

وی گفت: بنای این وزارت خانه بر این است تا ۲۵ هزار تخت بیمارستانی بسازد که تاکنون ۱۶هزار تخت بیمارستانی طی دو سال گذشته تحویل داده شده و ۹۰۰۰ تخت نیز تا شهریورماه امسال تحویل می شود.

وی در ارتباط با ماندگاری پزشکان در بیمارستان های دولتی و مناطق محروم‌ نیز بیان کرد: تعداد نیروهای متخصص در گذشته کم شده بود که به سرعت در حال تزریق نیرو هستیم و در همین راستا برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم بسته هایی تعریف شده است.

دکتر کریمی افزود: برای ماندگاری پزشکان در مناطق محروم‌ روزانه مبلغ یک و نیم میلیون تومان هزینه می شود.

وی با اشاره به اینکه قبل از این دولت پزشکان در حال خارج شدن از بخش دولتی و جذب در بخش خصوصی بودند، ادامه داد: یکی از علل این امر تعریف سقف برای پرداختی به پزشکان بوده است که اکنون این سقف برداشته شده و پزشکان دوباره در حال جذب شدن در بخش دولتی هستند.

وی تاکید کرد: در حال حاضر علاوه بر اینکه پزشک از بدنه دولتی خارج نشده،۱۸۰۰ پزشک متخصص نیز به بدنه دانشگاه های علوم پزشکی افزوده شدند.

وی در ارتباط با ساخت تجهیزات پزشکی نیز اظهار کرد: هم اکنون ۸۵ تا ۹۰ درصد تجهیزات بیمارستانی، ساخت داخل کشور است.

به گفته دکتر کریمی، تحویل تجهیزات بیمارستانی از دیگر اقداماتی است که عدالت و تعالی نظام سلامت را در کشور اجرایی کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارت سوخت رانندگان باطل می شود!
  • کارت سوخت این خودروها باطل می‌شود
  • ابطال ۲۳ هزار کارت سوخت تاکسی فاقد بیمه شخص ثالث
  • توزیع ۲۰۰۰ پزشک عمومی در کشور
  • کمک هزینه ۱۸ میلیاردی برای درمان مددجویان کمیته امداد هرمزگان
  • تحویل ۹۰۰۰ تخت بیمارستانی تا شهریور ماه امسال
  • پرداخت بیش از ۱۸ میلیارد کمک هزینه درمانی به بیماران هرمزگانی
  • ‌ویزیت پزشکان‌ در کرمانشاه چند؟
  • رئیس جامعه پزشکان متخصص داخلی: فقط ۱۰ درصد پزشکان از شغل خود راضی هستند
  • مسوولان برای درمان سراغ پزشکان معروف می روند