Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، «محمدمهدی برومندی» امروز دوم تیرماه در آیین معارفه و تکریم رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب کرمان با اشاره به مشغله های کاری دولت اظهار کرد: وزارت جهادکشاورزی مسئول امنیت غذایی است و بر اساس قوانینی که ابلاغ شده از مزرعه تا سفره مردم را  باید مدیریت کنیم که این مهم توسط قانونگذار تکلیف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به جنگ اقتصادی افزود: باید در مقطعی تولید کنید که در جنگ اقتصادی هستیم که هدفگذاری دشمن سفره های مردم است و بخش کشاورزی مفتخر است که در تامین نیازهای کشور موثر بوده و در جنگ اقتصادی شاهد تحولاتی هستیم.

برومندی به تبعات جنگ اوکراین و روسیه اشاره کرد و گفت: امروز کمبود غذا و تهدید به آینده به یک مشکل جدی تبدیل شده که دولت در حال رصد تولیدات است  و متناسب با شرایط موجود برنامه ریزی می کنند.

وی از تشکیل قرارگاه امنیت غذایی خبرداد و گفت: وزارت جهادکشاورزی قرارگاه امنیت غذایی را  تشکیل داده و یک برنامه مفصل به مجلس ارائه شده است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشاورزی قراردادی از محورهای اصلی وزیر است و باید بگویم با سابقه قانونگذاری که دارم معتقدم کشاورزی قراردادی باید اجرا شود و یکی از راه های برون رفت از مشکلات کشاورزی محسوب می شود.

وی با اشاره به چراهای پیش روی بخش کشاورزی گفت: یک نکته‌ مهم  وجود دارد که برنامه الگوی کشت را داریم و برای اینکه تولید لطمه نخورد و چراهای زیادی که به وجود می آید، باید پاسخ بدهیم لذا می طلبد همه بخش های دولت کمک کنند.

برومندی با تشریح بیمه محصولات کشاورزی گفت: این بیمه با سایر بیمه ها متفاوت است زیرا در بخش کشاورزی یک توده هوای سرد ۱۰ استان را تحت تاثیر قرار می دهد و از سوی دیگر توسعه یافته ترین کشورهای دنیا  فقط موفق به جبران ۲۵ درصد در آمد محصولات کشاورزی شده اند.

وی تولید تجاری را مورد تاکید قرار داد و افزود: تولید مازاد بر مصرف و تولید تجاری را باید داشته باشیم و تجاری سازی تولید در دستور کار است.

معاون‌وزیر جهاد کشاورزی گفت: قرارگاه دیپلماسی غذایی تشکیل شده و میز صادرات فعال است و  رصد و پایش محصولات برای تجاری سازی در حال انجام و مجوز صادرات مرکبات به چین صادر شده است.

وی افزود: شرایط سختی پیش رو داریم و در جنوب کرمان دغدغه های جدی از جمله آب داریم و برای برون رفت از این مشکلات باید اعتبارات خاصی تزریق کنیم و باید برنامه علمی و پیوسته داشته باشیم.

برومندی اظهار کرد: جنوب کرمان قلب تولید کشور است و در تولیدات خارج فصل به داد کشور رسیده اما با وجود  ۳۰ هزار هکتار  مرکبات هنوز نهال گواهی شده  ارائه نداده ایم.

وی به سفر ریاست جمهوری اشاره کرد و گفت: پیگیر مصوبات رئیس جمهور هستیم. در سفرهای رئیس جمهور ریل گذاری های خوبی صورت می گیرد و با توجه به اینکه ۹۰ درصد معیشت مردم به کشاورزی است و  سهم بخش کشاورزی را  باید از اعتبارات داده شود که به مردم خدمت کنیم و استان باید مصوبات سفر ریاست جمهوری را به شکلی تدوین کند که چندین مشکل اساسی را حل کنیم.

برومندی گفت: کشور در حال یک جراحی اقتصادی است که همکاری مردم و تولیدکنندگان قابل تقدیر است و انتظار است از این مقطع عبور کنیم و از یک پایداری در تولید برخوردار شویم.

با حضور فعالان بخش کشاورزی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و  نمایندگان مردم جنوب کرمان در مجلس شورای اسلامی احمد احمد پور به عنوان رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب‌ کرمان معرفی و از زحمات سعید برخوری رئیس سابق تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام/

منبع: ایسنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: معاون وزیر جهاد کشاورزی امنیت غذایی جهاد کشاورزی امنیت غذایی بخش کشاورزی کشاورزی گفت جنوب کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۷۱۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن

  به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان رضوی، مدیر برق شهرستان بردسکن گفت: نهضت «تولید محصول سبز با برق سبز» با هدف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تامین برق چاه‌های کشاورزی شهرستان، براساس ابلاغیه وزارت نیرو در خصوص توسعه نیروگاه‌های تجدیدپذیر و پاک در بردسکن آغاز شد.    جواد رجبی اول افزود: لزوم مدیریت بار در روز‌های اوج بار تابستان سال ۱۴۰۳ و همچنین ضرورت حمایت از تولید پایدار محصولات کشاورزی از دیگر اهداف ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی برای تأمین برق چاه‌های کشاورزی در شهرستان است.   وی بیان کرد: بردسکن یکی از شهرستان‌های پیشتاز در حوزه نصب و بهره برداری از نیروگاه‌های خورشیدی خانگی بوده و تاکنون ۹۰ نیروگاه خورشیدی انشعابی به ظرفیت ۵۰۰ کیلو وات در شهرستان برای مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با مشارکت بسیج سازندگی نصب شده است.   مدیر برق شهرستان بردسکن گفت: پس از ابلاغ مصوبه مقام عالی وزارت نیرو و با توجه به اهمیت و فوریت موضوع نصب نیروگاه‌های خورشیدی برای چاه‌های کشاورزی، بلافاصله جلسه فوری با حضور فرماندار شهرستان و ادارات مرتبط تشکیل و مصوبه و روش اجرایی ابلاغی تشریح شد که طی آن لازم است متقاضیان و کشاورزان به همکاران مدیریت برق شهرستان از صبح روز شنبه ۸ اردیبهشت مراجعه کنند تا راهنمایی لازم به آنها، داده و مقدمات کار آغاز شود.    رجبی افزود: مقرر شده با هدف انسجام بخشی و هم افزایی فعالیت‌های این نهضت، کمیته راهبری این نهضت با حضور فرماندار و سایر مسئولان تشکیل و به صورت هفتگی نشست‌هایی برگزار شود تا راهبری طرح تا قبل از آغاز روز‌های پیک تابستان ۱۴۰۳ انجام بگیرد.   به گفته وی ۴۰۰ مشترک از کل مشترکین شهرستان بردسکن را بخش کشاورزی تشکیل می‌دهد که بیشترین مصرف برق این شهرستان را در سال گذشته معادل ۴۴ درصد از کل مصرف برق مشترکین شهرستان را داشتند.

دیگر خبرها

  • تخریب ۳۰۰ قنات جنوب سیستان و بلوچستان در سیل اخیر
  • دستور دادستان بشرویه جهت ایمن سازی فوری استخر‌های کشاورزی
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس
  • قرارگاه مردم نهاد در سازمان مدیریت بحران کشور تشکیل شده است
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • توزیع سومین محموله کمک رسانی قرارگاه قدس نیروی زمینی سپاه بین سیل زدگان جنوب سیستان و بلوچستان
  • تولید نان کامل در خراسان رضوی امنیت غذایی را تامین می‌کند