Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی جمشیدی مدیر مؤسسه آموزش عالی ماد در حاشیه برگزاری برنامه آموزشی معرفی «سامانه مدیریت ارتباط با مشتری»، گفت: اخیرا سامانه مدیریت ارتباط با مشتری تحت عنوان CRM برای کسب و کار‌ها طراحی کرده‌ایم.

جمشیدی گفت: تکمیل این پروژه دو سال به طول انجامید و کاربرد این سامانه را بازاریابی و فروش است که این سامانه کمک می‌کند تا کسب و کار‌ها بتوانند سیستم بازاریابی، انواع گزارش، سفر مشتری و تنظمیات خود را به روز کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: CRM نرم افزاری کاملا اختصاصی برای هر کسب و کار است، متاسفانه همچنان کسب و کار‌های مختلف به روش سنتی مدیریت دنبال می‌شود و فروش ضعیف است؛ مشتری هم اطلاعات زیادی راجع به محصولات و خدمات ندارد و از طرفی دیگر، شرکت‌ها هم دسترسی به کالا و خدمات ندارند، لذا استفاده از این سامانه موجب می‌شود که فروش و بازاریابی شرکت‌ها مدیریت شود.

جمشیدی گفت: سامانه مدیریت ارتباط با مشتری ماد، یک نرم افزار CRM است که برای کسب و کار‌ها در بخش بازاریابی و فروش مورد استفاده قرار می‌گیرد و ویژه شرکت‌هایی طراحی شده که نیازمند شناسایی و جذب مشتری هستند.

مدیر مؤسسه آموزش عالی ماد گفت: به واسطه استفاده از این سامانه، شرکت‌ها در حوزه بازاریابی و فروش سیستماتیک‌تر می‌شوند، بهره وری و دقت کار و کیفیت پیگیری‌ها را هم افزایش می‌دهند.

به گفته جمشیدی، در دنیا نظیر این سامانه استفاده می‌شود، اما در ایران فراگیر نشده و ٩۵ درصد از شرکت‌ها از این سامانه استفاده نمی‌کنند.

او عالی‌ترین سطح یک سیستم را وجود ارزش‌ها ذکر و گفت: ارزش‌هایی که براساس آن CRM را طراحی کرده‌ایم، مشتری مداری، تجربه، ارتباطات داخلی و سفر مشتری است، به روز‌ترین ارزش‌ها و رویکرد‌ها را در این سامانه پیش بینی کرده‌ایم که در آینده آن‌ها را با هوشمند سازی فرآیند‌ها توسعه می‌دهیم.

جمشیدی گفت: اساسا بازار تعریف سنتی خود را از دست داده است، شرکت‌ها در گذشته فروش محور و امروز مشتری محور هستند و این سامانه طراحی شده تا دیدگاه مشتری محوری را جایگزین فروش محوری کند.

او گفت: براساس نیاز‌ها این سامانه طراحی شده و امروز پیش از برگزاری این دوره حدود ٢٠ مورد خرید از سامانه در شیراز داشته‌ایم و تصور می‌کنیم طی یکسال آینده استقبال خوبی از آن شود.

جمشیدی گفت: این سامانه با همکاری پارک علم و فناوری طراحی شده و با قیمت مطلوبی به فروش می‌رسد.

فرزانه دانشمند مؤسس و مدیرعامل شرکت دانش بنیان نیز گفت: پیاده سازی این سامانه با یک تیم کارشناسی ١١ نفره متشکل از برنامه نویس، تحلیل گر، مشاوره معماری و … مدت یکسال انجام شد.

او گفت: به لحاظ فنی چنین نرم افزاری مرتب در دنیا در حال توسعه است و تلاش ما توسعه هم گام با فناوری‌های خارجی بوده است.

فرزانه گفت: ایجاد یک هسته مدیریت اطلاعات مشتریان و استفاده از فناوری هوش مصنوعی مدنظر ما در طراحی این سامانه بوده است.

مؤسسه آموزش عالی ماد از سال ٨۵ دوره‌های آموزشی در حوزه کسب و کار برگزار می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طراحی سامانه مدیریت ارتباط با مشتری همکاری پارک علم و فناوری سامانه مدیریت ارتباط با مشتری کسب و کار ها جمشیدی گفت طراحی شده شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۳۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان گفت: کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود.

مرتضی نصوحی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: یکی از وظایف اداره ارتباط با صنایع و شرکت‌های دانش‌بنیان شهرداری اصفهان، پیش‌برد فعالیت‌های شهرداری در راستای توسعه کالبدی اکوسیستم کارآفرینی شهر است، این موضوع در طرح شورای اسلامی شهر با عنوان تقویت تولید و خدمات دانش‌بنیان در مدیریتی شهری تصویب شد و شهرداری موظف است از فضاهایی که در اختیار دارد به شکلی استفاده کند تا توسعه اکوسیستم کارآفرینی شهر اتفاق بیفتد.

وی با بیان اینکه از سه سال گذشته همکاران ما در حوزه مدیریت پژوهش فضاهایی را شناسایی کردند تا بتوانیم شاهد این توسعه باشیم، افزود: در یکی از بخش‌ها با کمک سازمان فرهنگی شهرداری، تعدادی فرهنگ‌سرا به این کار اختصاص پیدا می‌کند، سال گذشته در منطقه نوآوری و فناوری دانشگاه اصفهان فعالیت را آغاز کردیم، مقدمات انجام شده و مرکزی تحت عنوان «مرکز نوآوری اصفهان پیش‌رو» در ضلع شمالی این دانشگاه خواهیم داشت.

مدیر پژوهش، خلاقیت و فناوری‌های نوین شهرداری اصفهان تصریح کرد: در نظر داریم سال جاری با همکاری شرکت متروی اصفهان، یکی از ایستگاه‌های خط یک مترو را به مرکز نوآوری اختصاص دهیم، موافقت اولیه دریافت شده و مشغول دریافت مجوز هستیم.

نصوحی با بیان اینکه کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند با همکاری شهرک علمی تحقیقاتی راه‌اندازی می‌شود که بخشی از فضای کارخانه قرار است توسط شهرداری اصفهان تجهیز و بهره‌برداری شود، گفت: اولویت در این فضاها با موضوعات مدیریت شهری است و تلاش می‌کنیم شرکت‌هایی در این فضاها جذب شوند و حضور داشته باشند که کسب و کاری که قصد توسعه آن را دارند، متناسب با نیازهای مجموعه مدیریت شهری باشد.

کد خبر 747464

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی سامانه مدیریت هوشمند پارک حاشیه‌ای خودرو در اردبیل
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • همکاری وزارت علوم و معاونت علمی در حوزه دارایی‌های فکری
  • ربات صنعتی ایران ساخت با هفت درجه آزادی طراحی شد
  • توسعه کانال های ارتباط با مشتریان بیمه تعاون
  • معرفی نیروی مستعدجویای کار به شرکت‌های حاضر در نمایشگاه ایران هلث
  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • ۴۰ هزار پروژه نیمه تمام استانی در کشور وجود دارد