Web Analytics Made Easy - Statcounter

الله کرم عزیزی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت که از مجموع این اشتغال ۱۳۱ مددجو در کارخانه های زندان و ۷۶۷ مددجوی دیگر در بخش صنایع دستی مشغول به کار هستند.

وی اضافه کرد: مددجویان شاغل در کارخانه های زندان در رشته های خیاطی ، فرز کاری ، نجاری،  آهنگری، بسته بندی، نهالستان، آشپزخانه، ،تاسیسات و خدمات بند در ۹ واحد تولیدی زیرنظر بنیاد تعاون فعالیت می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عزیزی افزود: همچنین مددجویان در بخش اشتغال صنایع دستی در رشته های معرق کاری ، خراطی ، سنگ تراشی ، قلاب بافی، توربافی، عروسک دوزی و تسبیح سازی با در اختیار قراردادن ابزار کار و مواد اولیه مورد نیاز آنان از طریق واحد فنی حرفه ای فعالیت دارند.

وی درخصوص نحوه دستمزد مددجویان گفت: میزان دریافت دستمزد مددجویان بر حسب نوع کار و میزان مهارت متغیر بوده و  مددجویان شاغل در کارخانجات بر حسب نوع مهارت به سه دسته ماهر و نیمه ماهر و ساده تقسیم و  بر این اساس به صورت ماهیانه دستمزد دریافت می کنند.

مدیر زندان رجایی شهرکرج خاطرنشان کرد:  رعایت قوانین و مقررات داخل زندان،  عدم خلاف در زندان ، عدم اعتیاد به هر نوع مواد مخدر ،  دارای محکومیت کمتر از پنج سال و عدم رد مال سنگین  شرایطی است که مددجو می تواند درخواست اشتغال به کار خود را به مسوول حرفه آموزی و اشتغال زندان تحویل  که پس از بررسی و دارا بودن شرایط احراز کار با موافقت و تایید مسوولان زندان برای آنان رای کار صادر و سپس مشغول به کار شود.

عزیزی بیان داشت: در صدد هستیم که با احداث چهار کارگاه جدید آشپزی، منبت کاری، آموزش خیاطی و نجاری حرفه ای گامی موثر جهت اشتغال به کار مددجویان با هدف بهینه سازی اوقات فراغت و کاهش آسیب آنان برداریم.

 وی درخصوص اهداف برای زندگی پس از آزادی مددجویان گفت: ایجاد زیر ساخت های لازم و توسعه اشتغال درزندان از برنامه های مهم سازمان و از اولویت های اساسی در زمینه کاهش آسیب های اجتماعی پس از آزادی آنان است که با پرورش نیروی کار و افزایش توانمند سازی شاغلان در کارگاه های تولیدی طی دوران محکومیت با هدف خودکفایی سبب خواهدشد تا مددجویان بتوانند پس از آزادی ضمن امرار معاش به واسطه فراگیری حرفه و شغل باعث کاهش میزان ارتکاب به جرم مجدد آنان می شود.

وی ادامه داد: تبلیغ و ترغیب مددجویان به امر حرفه و شغل از برنامه های سازمان زندان ها برای کمک به آنها در حین تحمل کیفر است.

زندان رجایی شهر  یکی از چهار زندان مستقر در کرج است که زیر نظر اداره کل زندان های استان تهران اداره می شود .

برچسب‌ها زندان رجایی شهر کرج اشتغال زایی سازمان زندان‌ها بنیاد تعاون زندانیان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: زندان رجایی شهر کرج اشتغال زایی زندان رجایی شهر کرج اشتغال زایی سازمان زندان ها بنیاد تعاون زندانیان زندان رجایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۷۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزایی، در جریان سفر به شهرستان ساوه، اظهار کرد: ساوه از شهرستان‌های مهم استان مرکزی و برخوردار از مزیت صنعتی و کشاورزی است و این مزیت همراه با تعدد اقوام و برخی ویژگی‌های خاص ضریب امنیتی به این شهرستان داده و آسیب‌هایی را متوجه آن کرده است.

وی افزود: بررسی میدانی دغدغه‌ها، مشکلات و اتخاذ راهکار برای برطرف کردن آن در این سفر مورد تاکید قرار دارد و در دیدار با مسئولان این حوزه قضائی مسائل مبتلا به مورد بررسی قرار می‌گیرد.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی گفت؛ بازدید تفصیلی از حوزه قضائی شهرستان نیز نشان داد که اهتمام جدی در دستگاه قضائی برای اجرای سند تحول و تعالی قوه قضائیه وجود دارد که می‌توان به موضوع ساماندهی آرشیو الکترونیک پرونده‌ها و نیز تشکیل منظم جلسات ستادهای اقتصاد مقاومتی و مصوبات گره گشای آن در حوزه تولید و صنعت اشاره کرد که از وضعیت مناسبی برخوردار است.

رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به فعالیت شورای حل اختلاف ویژه صنایع مستقر در بزرگترین شهر صنعتی کشور گفت: افزون بر ۷۰ درصد پرونده حوزه صنایع و حل اختلاف بین کارگر و کارفرما منتهی به صلح و سازش شده است.

وی با اشاره به اینکه در برخی جرایمی که در این شهرستان به وقوع می‌پیوندند با اقدامات پیشگیرانه و کارشناسی، قضا زدایی شده است، گفت: در بخش تصادفات شاهد کاهش جرایم هستیم و امید است دستگاه قضائی ساوه با همراهی مراجع انتظامی بتواند با جرایم خشن نیز برخورد کند و برای مجرمان حرفه‌ای ایجاد ناامنی شود تا در شهرستان ساوه امنیت پایدار برقرار شود.

حجت الاسلام والمسلمین جزایی ضمن بازدید از زندان ساوه، گفت: در سال گذشته ۱۳ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی برای زندانیان آزاد شده از زندان که یک حرفه مشخص را در زندان آموزش دیده و یا در کارگاه‌های وابسته به زندان حرفه آموزی کردند تخصیص داده شده است تا بتوانند پس از آزادی برای تأمین معیشت خود و خانواده اقدام کنند.

وی در خصوص باز اجتماعی شدن زندانیان نیز گفت: سیاست قوه قضائیه در این خصوص استفاده از ظرفیت سازمان‌های حرفه آموز نظیر سازمان فنی و حرفه‌ای است تا زندانی در مسیری هدایت شود که با فراگیری حرفه‌های متناسب با توانی که دارد توانمند شود تا بتواند با انتخاب شغل مناسب به جامعه بازگردد.

کد خبر 6090404

دیگر خبرها

  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت حق بیمه تأمین اجتماعی برای ۲۰۱۰ مددجوی گلستانی در سال ۱۴۰۲
  • فضای جامعه برای مجرمان خشن و حرفه ای ناامن شود
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • ۲ هزار و ۸۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردو‌های زیارتی مشهد مقدس اعزام شدند
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • حل مشکلات حقوقی بیش از ۳هزار مددجوی البرزی
  • ارائه خدمات حقوقی به هزار مددجوی زنجانی‌
  • توانمندسازی مددجویان راهبرد اصلی کمیته امداد است