Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا-در راستای تحقق شعار سال 1401، قطعات و تجهیزات دانش‌بنیان در بنادر کشور در حال افزایش است و ساخت قطعات و تجهیزات دریایی، بندری و مخابراتی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان نیز، در دست اجراست.
به گزارش خبرگزاری آریا به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، در راستای تحقق شعار ابلاغی سال 1401 (تولید؛ دانش‌بنیان و اشتغال‌آفرین) در زمینه بهره‌گیری از خدمات دانش‌بنیان در بنادر کشور، تعداد قطعات و تجهیزات تولیدشده دانش‌بنیان (تجمیعی) تا پایان سال 1400 یک مورد بوده که تا پایان خردادماه 1401 دو مورد دیگر به این قطعات و تجهیزات در بنادر کشور افزوده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس برنامه پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال 1401 تعداد قطعات و تجهیزات تولیدشده دانش‌بنیان (تجمیعی) در بنادر کشور به هفت مورد برسد.
سازمان بنادر و دریانوردی همچنین طرح استقرار سامانه مدیریت هوشمند ترافیک درون بندری را در دست برنامه‌ریزی دارد که از جمله نتایج آن می‌توان به افزایش بهره‌وری زیرساخت‌های بندری و کاهش ترافیک ایستا در بنادر، کاهش ماندگاری کامیون و واگن در بنادر کشور و انضباط‌بخشی به تردد و توزیع عادلانه بار بین رانندگان مراجعه کننده به بنادر کشور، اشاره کرد.
مطابق اعلام، این طرح به منظور ساماندهی ورود و خروج و کنترل ترافیک داخلی ناشی از تردد کامیون‌ها به بنادر بازرگانی کشور و نیز واگن‌های حامل بار، سامانه مکانیزه مدیریت هوشمند ترافیک بندری با بهره‌گیری از شرکت‌های داخلی معتبر تهیه و در بنادر کشور پیاده‌سازی می‌شود.
همچنین این سازمان با هدف ارتقا ظرفیت بنادر و بهبود کارایی تجهیزات و قطع وابستگی به شرکت‌های خارجی، طرح ساخت قطعات و تجهیزات دریایی، بندری و مخابراتی با استفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان را در دست اجرا دارد.
این طرح در راستای حمایت از صنایع بومی و استفاده حداکثری از توان داخلی با عقد چهار فقره قرارداد در چهارچوب تولید بار اول و ساخت و بومی‌سازی فرستنده ناوتکس، ساخت 10 عدد مدولاتور و 10 عدد مادربرد رادار ترما، ساخت غلظت‌سنج و سامانه یکپارچه کنترل و نظارت بر عملکرد لایروبی، طراحی و ساخت سامانه راداری تحلیل رفتار امواج اجرا می‌شود.
ضمنا ساخت یک دستگاه ریچ استکر تجهیز بندری در قالب تولید بار اول توسط شرکت توانمند دانش‌بنیان بومی در مرحله اخذ مجوز از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری است.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: دانش بنیان قطعات و تجهیزات بنادر کشور دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۸۷۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از راشاتودی، روزنامه وال‌استریت‌ژورنال نوشته است که شرکت هواپیماسازی بوئینگ به دلیل فقدان یکی از قطعات اصلی هواپیمای پهن‌پیکر «۷۸۷ دریم‌لاینر» که با همکاری مشترک یک شرکت آمریکا و یک شرکت روسی ساخته می‌شود، قادر به تولید این مدل هواپیما نیست و به دردسر افتاده است.

وال‌استریت‌ژورنال نوشت: مبدل حرارتی که در سیسم کنترل محیطی هواپیما استفاده شده و دمای قطعات الکترونیکی آن را تنظیم می‌کند، پیش‌تر با همکاری مشترک شرکت آمریکایی «کالینز اروسپیس» و شرکت «اچ‌اس-نائوکا» مستقر در مسکو ساخته می‌شود.

با این حال، این همکاری مشترک مارس ۲۰۲۲ و اندکی پس از آغاز جنگ روسیه و اوکراین، به عنوان بخشی از تحریم‌های آمریکا علیه روسیه، متوقف و خط تولید قطعات تنظیم دما به کارخانه جدید «کالینز اروسپیس» واقع در آمریکا و انگلیس منتقل شد. آنها در ابتدا موفق به تامین تقاضای بوئینگ بودند اما حالا با کمبود این قطعه روبه‌رو شده‌اند زیرا بوئینگ تصمیم به افزایش تولید «دریم‌لاینر» گرفته است.

دِیو کالهون، مدیر اجرایی ارشد بوئینگ در ماه آوریل گفته بود: «وقتی حمله اتفاق افتاد، خط تولید منتقل شده اما ظرفیت تولید با تقاضای ما همخوانی ندارد.

بوئینگ هفته گذشته به سرمایه‌گذاران اعلام کرد که به دلیل فقدان مبدل حرارتی و همچنین صندلی کابین، قادر به تولید کافی دریم‌لاینز نیست. تولید ماهانه بوئینگ ۷۳۷ مکس نیز به دلیل مشکلات این شرکت در رفع نواقص فنی(جدا شدن دریچه روی بال یک فروند هواپیمای خطوط هوایی آلاسکا در ماه ژانویه) تک‌رقمی شده است. این مدل سابقه طولانی در حادثه‌آفرینی دارد به طوری‌که حوادث رخ‌داده برای این مدل ناشی از نقص فنی، در سال ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به مرگ بیش از ۳۴۰ نفر منجر شد.

کد خبر 6097169

دیگر خبرها

  • نمایشگاه بیست‌وهشتم نفت، فرصتی برای پشتیبانی از تولید داخل و دانش‌بنیان‌ها
  • ۱۵۴ همت در پروژه های بندری سرمایه گذاری می شود
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • آغاز مذاکرات صادرات دانش قطعه‌سازی به چهار کشور
  • دست‌یابی به دانش فنی ساخت پلیمرهای نسوز در پژوهشگاه مواد و انرژی
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه / مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • خودزنی آمریکا با تحریم روسیه/ مصائب بوئینگ بدون قطعه ساخت مسکو!
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟