Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، بختیار خلیقی روز شنبه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: بیش از ۴۲ درصد اقتصاد استان در حوزه صنعت و معدن است و این حوزه جایگاه ویژه ای در توسعه استان دارد.

وی با اشاره به نامگذاری سال جدید با محوریت حمایت و توسعه شرکت‌های دانش بنیان اظهار کرد: ۳۶ واحد تولیدی دانش بنیان در استان داریم که در پارک علم و فناوری مستقر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خلیقی اظهار داشت: ۵۱ واحد تولیدی و فنی مهندس تأییدیه های لازم را برای ورود به حوزه دانش بنیان کسب کرده‌اند که در آینده نزدیک مشمول حمایت‌های این حوزه خواهند بود.

رئیس سازمان صمت کردستان به طرح‌های توسعه در خصوص واحدهای تولیدی صادرات گرا و پیگیری و حمایت از طرح‌های پیشران اشاره کرد و گفت: در جریان سفر ریاست جمهوری به استان که در هفته آتی به وقوع خواهد پیوست عملیات اجرایی طرح‌های پیشران با بیش از ۲ میلیارد دلار سرمایه گذاری و اشتغال زایی ۶ هزار و ۱۰۰ نفر آغاز خواهد شد.

خلیقی افزود: طرح توسعه طلای سقز، پتروشیمی بیجار و سرمایه گذاری در فولاد زاگرس قروه از جمله طرح‌هایی است که در استان در آینده نزدیک فعال خواهد شد.

وی در بخشی دیگر از سخنان خود به ظرفیت‌های استان در حوزه معدن اشاره کرد و گفت: ۳۳۴ واحد معدنی داریم که ۱۸۵ واحد فعال و هشت مورد در حال تجهیز است.

رئیس سازمان صمت کردستان اعلام کرد: طبق قانون باید ۱۵ درصد درآمد معادن به عنوان حقوق دولتی وصول شود و به استان اختصاص داده شود که از سال ۹۲ تاکنون این حقوق بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال بوده است که متأسفانه تنها ۲۲۰ میلیارد ریال این مبلغ وصول شده است.

خلیقی افزود: ۷.۸ میلیارد دلار حجم کلی مبادلات تجاری در استان در سال ۱۴۰۰ بوده است که از دو مرز رسمی استان انجام شده است.

کد خبر 5522896

منبع: مهر

کلیدواژه: سنندج وزارت صنعت معدن و تجارت معادن بوشهر سازمان تبلیغات اسلامی خطبه های نماز جمعه کرمانشاه اردبیل خراسان رضوی قوه قضاییه آمار کرونا سنندج سفر استانی هفته قوه قضاییه مشهد بجنورد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۱۹۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکزاصفهان؛ رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان گفت: راه‌اندازی خط تولید توربین‌های کوچک مقیاس، خط تولید شناور‌های کوچک وتولید دیوار‌های سبک بتنی و بلوک‌های ژِئوپلیمری، توسعه گلخانه‌های تولید بذر و تولید دام‌های اصلاح نژاد شده را در دستور کار امسال دارد.
پیمان داوری، دستیابی به تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون در سال را از افتخارات این واحد دانشگاهی دانست و به تشریح برنامه‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان در حوزه مهارت و کارآفرینی در سال جاری پرداخت.
وی گفت: مجوز‌های تأسیس مدرسه عالی مهارتی پرورش دام و صنایع تبدیلی از اصفهان و تهران اخذ شده که امسال راه‌اندازی می‌شود و هنرستان مکاترونیک و تربیت‌بدنی نیز با دریافت موافقت استان در انتظار صدور مجوز از تهران بوده که با دریافت مجوز، این مدارس راه‌اندازی خواهند شد.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: با توجه به کیفیت بالای حبوبات تولیدشده در منطقه در حوزه بسته‌بندی حبوبات و دریافت سیب سلامت اقدامات خوبی صورت گرفته و در مرحله دریافت مجوز هستیم.
پیمان داوری گفت: در زمینه تولید چیپس میوه و پاپریکا دو واحد تولیدی در دانشگاه مستقر شده‌است که تولیدات آنها در سال جاری با برند دانشگاه استانداردسازی، بسته‌بندی و به بازار عرضه خواهند شد.
وی افزود: در بخش دام، برای تولید زالو برنامه ریزی شده و امسال ۲۰۰ هزار قطعه زالو تولید می‌شود.
داوری، ۱۲ هسته و چهار واحد فناور را در دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان مشغول به کار دانست وگفت: از واحد‌های مستقر، یک شرکت در حوزه تولید بذر هیبرید، یک شرکت در حوزه کشت بافت گیاهی و تولید گیاهان خوراکی شناسنامه‌دار، یک شرکت در حوزه توسعه نرم افزار و یک شرکت در حوزه بتن فعال بوده؛ هسته‌های فناور مستقر، عمدتا در حوزه آموزشی فعال هستند.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان افزود: به‌تازگی یک هسته در حوزه هوش مصنوعی و یک هسته در حوزه تولید توربین‌های کوچک مقیاس و یک هسته در حوزه غربالگری زالو‌های ایرانی و یک هسته در زمینه ساخت شناور‌های کوچک در واحد مستقر شده‌است.
پیمان داوری گفت: در کشت‌بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا و تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار رسیدیم.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد دهاقان با اشاره به دستاورد‌های این واحد دانشگاهی در سال گذشته افزود: تولیدات دانش‌بنیان واحد دهاقان در سال گذشته در حوزه مهندسی کشاورزی و در زمینه تولید بذر هیبرید و کشت بافت بوده در زمینه تولید بذر هیبرید خیار به رقم ۱۰ میلیون بذر در سال نزدیک شده‌ایم و درباره کشت بافت گیاهی سیب زمینی به ارقام تولید ۱۵۰ هزار نشا، تولید ۵۰۰ هزار غده سیب زمینی شناسنامه‌دار در انواع بانبا، جلی، آگریا، اسپریت، کولومبا و سانته رسیده‌ایم.

دیگر خبرها

  • از تولید توربین تا توسعه گلخانه‌های تولید بذر ودام اصلاح شده
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • اختصاص ۸۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به حوزه راه و مسکن آذربایجان غربی
  • وعده تأمین اینترنت برای روستاهای بالای ۲۰ خانوار کشور
  • گلایه رئیس‌ دادگستری زنجان از وضعیت بد نگهداری اموال دولتی
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • افزایش کیفیت خدمات به مردم با رویه‌ای واحد در دادسرا‌های گلستان 
  • وزیر کار : حقوق کارگران هنوز به حد ایده‌آل نرسیده زیرا عقب‌ماندگی چندین ساله‌ای در این حوزه وجود دارد
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • طرح «شنبه‌های احیا» برای واحدهای تولیدی در کردستان اجرا می‌شود