Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه مردم اصفهان برای ساخت تونل کوهرنگ سوم هزینه کرده‌اند، اما نمی‌توانند از آن استفاده کنند گفت: مردم اصفهان از تبعیض‌ها و خشک شدن تالاب گاوخونی گلایه‌مند هستند.

به گزارش ایمنا، سیدعبدالوهاب سهل‌آبادی در یک برنامه تلویزیونی، اظهار کرد: امروز نزدیک به ۱۶ درصد تولید ناخالص ملی، ۷۰ درصد تولید فولاد کشور، ۵۰ درصد تولید مصالح ساختمانی کشور و ۶۰ درصد تولید طلا متعلق به استان اصفهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با بیان اینکه مردم استان اصفهان با این موفقیت‌ها برای میلیون‌ها انسان کار ایجاد کرده‌اند، افزود: این استان قطب صنعتی کشور به شمار می‌رود، اما این سوال مطرح است که منابع فولادی، هسته‌ای، هلیکوپترسازی و نخبگان برای اصفهان است یا کشور؟ آیا تبعات این‌ها تنها برای اصفهان است؟

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران تصریح کرد: اکنون سپرده‌های استان در بانک‌ها نسبت به مصارف رتبه دوم در کشور را دارد، این در حالی است که فقط ۶۰ درصد از سپرده‌های استان در بانک‌ها، تحت قالب تسهیلات مصرف می‌شود.

سهل آبادی افزود: برای ما اصفهان، یزد و چهارمحال و بختیاری فرقی ندارد، همه آبروی نظام هستند، مردم اصفهان عمدتاً نخبه‌پرور هستند و هر کجا که رفته‌اند، تحول ایجاد کرده‌اند.

وی تصریح کرد: انتظار نداشتیم معاونت رئیس جمهور در جلسه شورای اداری اینگونه با شعرخوانی با اصفهان برخورد کنند و سخن از آهسته خرج کردن وقتی دخلی نیست کنند، ما باید به منابع اصفهان نگاه کنیم و بعد چنین اشعاری را بخوانیم، اصفهان همیشه خادم کشور بوده است.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران خاطرنشان کرد: هر بحران و اتفاقی در کشور رخ داده است، مردم اصفهان در لحظه حضور داشته‌اند.

سهل آبادی اظهار کرد: اصفهان دارای فرهنگ غنی است و قرن‌ها ادیان مختلف در آن به صورت مسالمت‌آمیز زندگی می‌کنند، هر روز صدای ناقوس کلیسا در شهر به گوش می‌رسد و آتشکده زرتشتیان هنوز روشن است، این در حالی بوده که اصفهان خود یک شهر مذهبی و دیندار است.

وی تاکید کرد: ما خواستار جدا کردن مردم اصفهان از ایران نیستیم، اما مسئولان بلند مرتبه کشور نباید اختلاف و قومیت گرایی راه بیندازند، ارتباط صنعتی و تجاری مردم اصفهان با چهار محال و بختیاری و خوزستان این مهم را نشان می‌دهد که ما مشکلی با دیگر استان‌ها نداریم، مردم ایران زیر پرچم یک نظام، یک ولایت و رهبری قرار دارند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران با بیان اینکه تونل اول کوهرنگ متعلق به اصفهان و کشاورزان اصفهان است زیرا برای آن پول پرداخت کردند، گفت: سهمیه رودخانه جاری متعلق به اصفهان بوده در مجموع یک میلیارد مترمکعب سهم اصفهان است، اما اکنون به جایی رسیده که اصفهان برای آب شرب مشکل دارد، اما سهم استان دیگر از این رودخانه بیش از دو برابر شده است.

سهل آبادی خاطرنشان کرد: مردم اصفهان به لحاظ شرب آب خود دچار مشکل هستند و شهرداری اصفهان نیز برای آبیاری درختان موجود در شهر مشقت‌های زیادی متحمل می‌شود.

وی اظهار کرد: سالانه بین ۱.۵ تا سه میلیارد مترمکعب آب از اصفهان به سمت استان‌های مجاور خارج می‌شود.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران در تشریح اقدامات بخش خصوصی در این زمینه گفت: در مقطعی قرار شد با مشارکت بخش خصوصی آب خلیج فارس به اصفهان منتقل شود، از این رو بخش خصوصی خود دنبال بوده و سرمایه گذاری کرده و واحدهای صنعتی و معدنی برای انتقال آب خلیج فارس هزینه کردند.

وی با بیان اینکه مالیاتی که بخش خصوصی می‌پردازد، سرمایه گذاری است، گفت: جبران اغلب کمبودهای شدید در چند صد خیریه‌های استان خاصه در بخش سلامت، بهداشت و معیشت مردم نیازمند، بر عهده همین تجار، صنعتگران و تولیدکنندگان بوده که مصداق سرمایه گذاری بخش خصوصی است و این مطالب باید به اطلاع مردم برسد.

این فعال حوزه صنعت ادامه داد: اصفهان باری برای کشور نیست بلکه همیشه بار کشور را به دوش می‌کشد.

سهل آبادی با بیان اینکه مردم برای ساخت تونل سوم هزینه کرده‌اند، اما نمی‌توانند از آن استفاده کنند، گفت: می‌گویند آب از خلیج فارس به اصفهان منتقل شود و از اصفهان به یزد برود؛ منطقی نیست. اکنون این‌ها مطالبه مردم ما است اگر مسجد تاریخی و عالی‌قاپوی اصفهان به دلیل فرونشست خراب شد چه جوابی به دنیا می‌دهند؟ مردم اصفهان از تبعیض‌ها و خشک شدن تالاب گاو خونی گلایه مند هستند.

وی تاکید کرد: اگر قرار بود تا جلوی رئیس جمهور در سفیر اخیر صحبت کنم، قطعاً درخواست می‌کردم که اختیارات مدیران، استاندار اصفهان و مدیر صمت به جهت ظرفیت‌های خاص استان، افزایش یابد.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران خاطرنشان کرد: قطعاً دوران صنعتی اصفهان تمام شده است و باید اصفهان وارد دوران فرا صنعتی شود، اما این دوران بودجه و شرایط، آموزش و تحولات خاص خودش را می‌خواهد.

سهل آبادی با اشاره به مسئولیت‌های اجتماعی بخش خصوصی اصفهان در حوزه محیط‌زیست اظهار کرد: بسیاری از مسائل محیط‌زیستی صنایع کاهش یافته زیرا فعالان اقتصادی برای سالم سازی محیط فعالیت می‌کنند، از این رو باید بخش خصوصی را حمایت و بسته‌های تشویقی برای آنان ایجاد کنیم، این در حالی است که امروز برای رفتن بخش خصوصی به سمت فراصنعتی تشویقی نمی‌بینیم.

وی گفت: امروز بسیاری از صنایعی که از آنها با نام خصوصی یاد می‌شود، در حقیقت خصوصی نیست، امروز مدیران ذوب آهن و فولاد مبارکه و پالایشگاه را چه کسی انتخاب می‌کند؟ به تعبیر عوام این شرکت‌ها خصوصی هستند.

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت ایران خاطرنشان کرد: ما باید به بخش خصوصی چون شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان را که جایگاه نخبگان و متخصصان است کمک کنیم، اصفهان دیگر مکانی نیست که هر روز دود از دودکش‌های صنعتش بالا برود، باید به سمت فراصنعتی برویم.

کد خبر 583984

منبع: ایمنا

کلیدواژه: تونل کوهرنگ سوم کوهرنگ تونل سوم كوهرنگ سد تونل سوم کوهرنگ سد کوهرنگ اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق معدن و تجارت ایران رئیس خانه صنعت مردم اصفهان درصد تولید سهل آبادی بخش خصوصی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۰۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟

ابراهیم قاسمپور در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، درباره واگذاری تیم‌های استقلال و پرسپولیس اظهار کرد: ظاهر قضیه نشان می‌دهد اتفاق خوب افتاده اگر چه به درازا کشیده شد. می‌گویند استقلال به چهار شرکت تابعه هلدینگ خلیج‌فارس واگذار شده و سهام پرسپولیس به ۶ بانک خصوصی واگذارشده، اینکه واقعاً این مجموعه‌ها خصوصی هستند مشخص نیست. در مجموع باید واگذاری را به فال نیک گرفت، چون وضعیت دو باشگاه مشخص شد. مسئولیت‌های چهار شرکت زیرمجموعه هلدینگ خلیج‌فارس و ۶ بانک خصوصی مشخص شده و اگر در آینده مشکلات زیرساختی، امکاناتی و مالی دو باشگاه حل شد گویای تصمیم گیری درستی بوده است.

مالکان می‌توانند از پس هزینه‌های گزاف سرخابی برآیند؟

وی ادامه داد: فارغ از اینکه استقلال و پرسپولیس را به بخش خصوصی داده‌اند یا نداده‌اند، مسئله مهم این است که یک کاری انجام شده و اگر نیاز‌های این باشگاه برآورده شد دیگر شاهد این نخواهیم بود که عوامل این باشگاه‌ها از امکانات ضعیف خود بگوید و مدیران و مربیان تیم‌ها هم از کمبود‌ها بگویند. البته این دو باشگاه در مقایسه با دیگر باشگاه‌ها امکانات ضعیفی نداشته‌اند و اتفاقاً در اندازه تیم‌هایی که توانستند در لیگ برتر با جام حذفی جام بگیرند بوده است. فقط در بوق و کرنا کرده‌اند که مشکل دارند در حالی که وزارت ورزش و دولت در بسیاری موارد به کمک این دو تیم آمده‌اند. حالا باید دید خواسته‌هایی که این دو باشگاه در خصوص امکانات سخت‌افزاری دارند از سوی مالکان جدید فراهم می‌شود یا اینکه آنها که پشتوانه مالی قوی دارند هم از پس هزینه‌های گزاف این دو باشگاه برنمی‌آیند؟

برای قهرمانی فقط بحث مالی نداریم

بازیکن سابق تیم ملی خاطرنشان کرد: نمی‌توان منکر شد که مسائل مالی نه تنها در فوتبال که در هر سازمان و نهادی تأثیرگذار است و فقدان آن ایجاد مشکل می‌کند. از طرفی آقایانِ مدیرعامل که گفته‌اند با رفع مشکلات مالی دو باشگاه، قهرمانی در آسیا به دست می‌آید اما واقعیت این است که برای قهرمانی فقط بحث مالی نداریم. مباحثی، چون مدیریت قوی برای ایجاد زیرساخت‌ها و برنامه‌ریزی دقیق با توجه به امکانات و موجودیت تیم هم مطرح است. ضمن اینکه آکادمی‌های فوتبالی هم بحث مهمی است که بازیکنان تیم‌های آکادمی این دو باشگاه به ندرت به تیم بزرگسالان می‌رسند و به دیگر تیم‌ها می‌روند تا به آنها بازی برسد. بعد که مطرح شدند با قیمت گزاف جذب می‌شوند. پول یکی از ابزارهای موفقیت است، اگر بی‌برنامگی و عدم مدیریت قوی باشد، هر چه هم پول وارد شود حیف و میل خواهد شد. کما اینکه در تمام این سال‌ها بیشترین پول در ورزش‌ها به فوتبال تزریق شده و خروجی آن تماشای موفقیت تیم‌های باشگاهی و ملی رقیب در تورنمنت‌های مختلف بوده است.

برای تیم‌های جنوبی کشور متأسفم

قاسمپور تصریح کرد: مهم‌ترین مثال در مورد هدر رفتن پول گزاف به انتخاب مارک ویلموتس سرمربی ناکام بلژیکی است که به عراق و بحرین باخت و بعد از اخراج خسارت خود را تمام و کمال گرفت؛ بنابراین هر چه پول به فوتبال تزریق کنید ولی کار اساسی و آینده‌دار نکنید، فوتبال پایه را نسازید و از نسل‌های بعدی حمایت نشود مثل این است که پول‌های وارد شده را به آتش کشیده‌ایم. آدم‌های سالمی را بر رأس امور بگذاریم تا دنبال بخور بخور و وقت گذرانی نباشند. آنجایی که پول زیاد باشد حیف و میل هم زیاد می‌شود. مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده و زیرساخت‌های ضعیفی دارد که اینجای جدول است و خطر سقوط از لیگ برتر را حس می‌کند؟ فصل آینده هم با اتکا به شرکت‌های هلدینگ خلیج‌فارس و ۶ بانک مالک دو باشگاه، قرارداد‌های بازیکنان افزایش چشمگیری خواهد داشت، چون پشتوانه مالی لازم ایجاد شده است. نظارت دقیقی نباشد قرارداد‌های ۱۰ تا ۱۵ میلیاردی به ۴۰ تا ۵۰ میلیارد تومان می‌رسد. متأسفم برای تیم‌های خوزستانی و جنوبی ایران که منابع اصلی مالی کشور از جنوب تامین می شود ولی تیم‌های این مناطق در وضعیت نامناسب مالی اداره می‌شوند و سهمی از این منابع ندارند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است
  • دولتی‌ها به جای رقابت، نظارت کنند
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • توسعه کشور و مردمی سازی صنعت نفت و گاز بدون نیاز به مدیریت و بودجه دولت
  • حرکت به سمت خودمالکی و ساخت مردمی مسکن با پرداخت تسهیلات و عرضه زمین به مردم
  • پرهزینه و زیان‌ده؛ پول قرارداد پرداخت بازیکنان استقلال و پرسپولیس از جیب کارگران و بازنشستگان!
  •  ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • قاسمپور: با این واگذاری فصل آینده قرارداد بازیکنان ۴۰-۵۰ میلیارد است/مگر فولاد خوزستان کم هزینه کرده که اینجای جدول است؟
  • امکان ساخت ۳۰ هزار مسکن در حریم ریلی منطقه ۱۷ تهران
  • ساخت ۳۰ هزار واحد مسکونی با آزادسازی حریم ریلی «منطقه ۱۷ تهران»