Web Analytics Made Easy - Statcounter

برگزاری نشست‌های مجازی و کارگاه‌های علمی در قالب مدارس تابستانی به صورت مشترک به عنوان یکی از ظرفیت‌های همکاری دانشگاه‌های تهران و فدرال قفقاز شمالی مورد بحث و بررسی مسوولان ۲ دانشگاه قرار گرفت.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست، هیاتی از دانشگاه فدرال قفقاز شمالی به ریاست ایگور کروچکوف رییس دانشکده تاریخ جهان، علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه فدرال قفقاز شمالی از دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران دانشگاه تهران بازدید کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ایگور کروچکوف رییس دانشکده تاریخ جهان، علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه فدرال قفقاز شمالی در جریان این بازدید با سیدحامد موسوی رییس مرکز مطالعات عالی بین‌المللی دانشگاه تهران دیدار و درباره موضوعاتی مانند برگزاری سمینارهای مجازی و کارگاه‌های علمی در قالب مدارس تابستانی به صورت مشترک به عنوان یکی از ظرفیت‌های همکاری ۲ دانشگاه گفت و گو کردند.  

همچنین رییس هیات دانشگاهی قفقاز شمالی در دیدار با محمدجعفر جوادی ارجمند مشاور امور بین‌الملل رییس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران خواستار همکاری‌های علمی و پژوهشی و تبادل استاد و دانشجو شد.

کروچکوف در ادامه گفت‌وگوهای خود با رؤسای مراکز مطالعاتی دانشگاه تهران، از الهه کولایی رییس مرکز مطالعات اوراسیای مرکزی دانشگاه تهران خواستار انجام طرح‌های پژوهشی مشترک و انتشار کتاب‌ها و مقاله‌ها در حوزه‌های مشترک مورد علاقه و همکاری در برگزاری دوره‌های تکمیلی آموزش زبان روسی برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی و پژوهشگران همکار با مرکز مطالعات اوراسیای مرکزی شد.
 

 

در این بازدید هیات دانشگاهی قفقاز شمالی از دانشگاه تهران، مقرر شد که پیش‌نویس تفاهم‌نامه همکاری برای اصلاح، تأیید و امضا توسط رؤسای دو دانشگاه در گردش اداری دانشگاه‌های تهران و فدرال قفقاز شمالی قرار گیرد.

کروچکوف رییس دانشکده تاریخ جهان، علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دانشگاه فدرال قفقاز شمالی در این گفت‌وگوها با معرفی دانشگاه فدرال قفقاز شمالی عنوان کرد که دانشگاه‌های فدرال در روسیه زیر نظر دولت مرکزی فعالیت می‌کنند و معتبرترین دانشگاه‌های این کشور هستند و دانشگاه فدرال قفقاز شمالی در جمع ۱۰ دانشگاه برتر فدرال روسیه قرار دارد.

وی با یادآوری جایگاه دانشگاه فدرال قفقاز شمالی در رأس مجموعه دانشگاه‌های منطقه قفقاز شمالی، دستور کار این دانشگاه در حوزه فعالیت‌های بین‌المللی را ارتباط با دانشگاه‌های حوزه همسایگی روسیه در قفقاز و غرب آسیا دانست و به اهمیت دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران و به‌ویژه دانشگاه تهران در این حوزه اشاره کرد.

آغاز امتحانات حضوری دانشجویان دانشگاه تهران

محمد میره‌ای مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه تهران با اعلام اینکه تمامی امتحانات نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ به صورت حضوری برگزار می‌شود، گفت: پس از گذشت ۲ سال از برگزاری امتحانات دانشجویان به صورت مجازی، امتحانات پایان نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ به صورت حضوری برگزار می‌شود.

وی به برگزاری امتحانات حضوری کلیه مقاطع تحصیلی دانشگاه تهران تا ۱۶ تیر ماه ۱۴۰۱ و در زمان از پیش تعیین‌شده، اشاره کرد و اظهار داشت: هفته اول امتحانات حضوری از امروز (شنبه چهارم تیر ماه) آغاز شد؛ البته در این نیم سال آزمون‌های دروس عمومی همچنان به صورت مجازی برگزار می شود.

مدیرکل خدمات آموزشی دانشگاه تهران درباره آزمون‌های دروس عملی نیز یادآور شد: امتحان دروس عملی بر اساس برنامه‌ریزی داخلی گروه‌های آموزشی برگزار می‌شود.

میره ای درباره تکلیف دانشجویانی که به دلیل بیماری از شرکت در جلسه امتحان معذور هستند، تاکید کرد: صرفاً غیبت دانشجویانی که گواهی از مراکز درمانی دولتی ارایه کرده و گواهی‌آنها به تأیید مرکز بهداشت دانشگاه برسد، موجه منظور می‌شود.

 

پذیرش دانشجو در دانشکده امور مالیاتی و تجارت بین‌الملل دانشگاه تهران 

دانشکده تازه تأسیس امور مالیاتی و تجارت بین‌الملل دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱ در چهار رشته گرایش کارشناسی‌ارشد دانشجو می پذیرد.

هاشم آقازاده رییس دانشکده امور مالیاتی و تجارت بین‌الملل دانشگاه تهران اعلام کرد: اولین دوره پذیرش دانشجو در مقطع کارشناسی ارشد سه گرایش بازرگانی بین‌المللی، تجارت الکترونیکی و بازرگانی داخلی رشته مدیریت بازرگانی و همچنین گرایش اقتصاد و تجارت الکترونیک رشته علوم اقتصادی در سال ۱۴۰۱ صورت می‌گیرد.

وی، ظرفیت پذیرش دانشجو در هر رشته گرایش را ۱۴ نفر (۷ نفر روزانه و ۷ نفر شبانه) عنوان کرد.

رییس دانشکده امور مالیاتی و تجارت بین‌الملل دانشگاه تهران با بیان اینکه پذیرش دانشجو در این رشته گرایش‌ها از طریق شرکت در آزمون سراسری انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: دانشکده امور مالیاتی و تجارت بین‌الملل دانشگاه تهران با رویکرد کاربردی و بین‌المللی، دروس گرایش‌های جدید رشته‌های مدیریت بازرگانی و علوم اقتصادی را با همکاری اساتید دانشکده‌های مدیریت، اقتصاد و کارآفرینی دانشگاه تهران و متخصصین حرفه‌ای صنعت برگزار می‌کند.

آقازاده با یادآوری اینکه دانشکده امور مالیاتی و تجارت بین‌الملل دانشگاه تهران بر اساس مصوبه جلسه ۷ دی ماه ۱۴۰۰ هیأت امنای دانشگاه تهران راه‌اندازی شده است، عنوان کرد: با توجه به تازه تأسیس بودن این دانشکده، تا زمان احداث و بهره‌برداری از ساختمان دانشکده، کلاس‌های آن در ساختمان شماره ۳ مؤسسه ژئوفیزیک واقع در خیابان امیرآباد شمالی برگزار خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، دسترسی به سرفصل‌های مصوب رشته گرایش‌های دانشکده امور مالیاتی و تجارت بین‌الملل دانشگاه تهران از طریق لینک‌های زیر قابل دسترسی است.

جزییات ترم تابستانه فشرده دروس معارف اسلامی دانشگاه تهران اعلام شد

رییس دانشکده اندیشه و معارف اسلامی دانشگاه تهران از برگزاری ترم تابستانه فشرده برای دروس گروه معارف اسلامی ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی ۹۹ و ۱۴۰۰ دانشگاه تهران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، حجت‌الاسلام سید حسن قاضوی رییس دانشکده اندیشه و معارف اسلامی دانشگاه تهران با اعلام این خبر گفت: پنج درس با عناوین دروس اخلاق اسلامی، اندیشهٔ اسلامی ۲، متون اسلامی (نهج‌البلاغه_قرآن)، تاریخ امامت و انقلاب اسلامی برای ترم تابستانه امسال ویژه دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی ۹۹ و ۱۴۰۰ دانشگاه تهران در نظر گرفته شده‌اند.

وی افزود: دانشجویان علاقمند به گذراندن این دروس در قالب ترم تابستانه، حداکثر می‌توانند ۲ درس (۴ واحد) را انتخاب کنند.

رییس دانشکده اندیشه و معارف اسلامی دانشگاه تهران با بیان اینکه این ترم تابستانه فشرده همراه با ویژه برنامه‌های فرهنگی، ورزشی و تفریحی برگزار می‌شود، اعلام کرد: زمان برگزاری کلاس‌ها از ۲۲ مرداد تا ۵ شهریور ۱۴۰۱ برنامه‌ریزی شده است و کلاس‌ها به طور کامل حضوری خواهد بود.

قاضوی با اعلام اینکه ثبت‌نام آغاز شده و تا هشتم تیر ماه ادامه دارد، خاطرنشان کرد: این ترم تابستانه با عنوان رویداد آیندهٔ روشن «دریچه‌ای به دانشگاه تمدن‌ساز» در دانشگاه‌ تهران و با همکاری مشترک دانشکده اندیشه و معارف اسلامی، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تهران و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار می‌شود.

وی افزود: تعدادی از برگزیدگان این ترم تابستانه به اردوی مشهد مقدس اعزام می شوند.

دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی ۹۹ و ۱۴۰۰ دانشگاه تهران از طریق نشانی tehran.hodat.ir/ayande_roshan۱۴۰۱ می‌توانند ثبت‌نام کنند.

 

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: جمهوری اسلامی ایران ، روسیه ، آزمون سراسری

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران روسیه آزمون سراسری دانشکده اندیشه و معارف اسلامی دانشگاه تهران دانشگاه تهران پذیرش دانشجو مقطع کارشناسی برگزار می شود ترم تابستانه رییس دانشکده رشته گرایش بین المللی علوم سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۱۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب

دانشگاه شیراز که پیش‌تر دانشگاه پهلوی نام داشت، یکی از دانشگاه‌های مادر، جامع و دولتی ایران است که در سال ۱۳۲۵ در شیراز تاسیس گردید.

به گزارش انتخاب، دانشگاه شیراز با تأسیس دانشکده فنی با هدف آموزش متخصصان علوم پزشکی با یک برنامه چهار ساله در سال ۱۳۲۵ تأسیس شد. در ابتدا مؤسسه عالی بهداشت نامیده شد، در سال ۱۳۲۹ به یک دانشکده پزشکی تبدیل شد. در سال ۱۳۳۲ آموزشکده پرستاری نمازی و دانشکده‌های کشاورزی و هنر و علوم تأسیس شد.

با افزودن دانشکده مهندسی و دانشکده دامپزشکی در سال ۱۳۳۳، به وضعیت دانشگاه ارتقاء یافت و دانشگاه پهلوی نامیده شد. سپس دانشکده دندانپزشکی در سال ۱۳۴۸، دانشکده تحصیلات تکمیلی و کالج الکترونیک در سال ۱۳۴۸، و دانشکده‌های حقوق و آموزش در سال ۱۳۴۹ به دانشگاه اضافه شدند. در سال ۱۳۳۹، شاه، رئیس دانشگاه پنسیلوانیا، گیلورد هارول را دعوت کرد تا به ایران بیاید و مؤسسات آموزش عالی ایران را بازرسی کند.

هارول به درخواست شاه گزارشی را با عنوان الگویی برای یک دانشگاه جدید در ایران تهیه کرد و شاه متعاقباً تصمیم گرفت که دانشگاه پنسیلوانیا به دولت ایران در تبدیل دانشگاه شیراز به تنها نهادی در ایران که بر اساس سبک آمریکایی برای تحصیلات در مقاطع بالاتر کمک کند.

دیگر خبرها

  • کاخ سفید: اقدام دانشجویان معترض در دانشگاه کلمبیا محکوم است
  • برگزاری آئین دسته‌روی روز شهادت امام صادق(ع) در بجنورد
  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • ابلاغ ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار سفر رییس جمهور به خراسان‌شمالی
  • ۷۰۰ میلیارد تومان به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • ۷۰۰ میلیارد به خراسان شمالی تخصیص یافت
  • تشکیل کارگروه‌ تخصصی مشترک بین دانشگاه آزاد و شورای شهر زرقان
  • (عکس) دانشگاه شیراز در سال‌های قبل از انقلاب