Web Analytics Made Easy - Statcounter

برای مرور مطالب یا یادگیری موضوعات جدید چه کارهایی انجام می‌دهید؟ اگر بخواهید حتما یک مطلب خاص را از یک استاد خاص یا یک حرفه‌ای در آن رشته یاد بگیرید و آن شخص ساکن شهر شما نباشد یا اصلا در کشور شما زندگی نکند چه کاری انجام می‌دهید؟ برای دریافت پاسخ با ما همراه باشید.

به گزارش ایسنا به نقل از سفیر مال، در سال‌های اخیر تکنولوژی به کمک یادگیری آمده است و شما می‌توانید از طریق وبینارWebinar و به صورت آنلاین،  بدون نیاز به سفر یا صرف هزینه‌های هنگفت در منزل یا محل کارتان و تنها با دانلود نرم افزار Adobe Connect  هر آنچه می‌خواهید را با استفاده از موبایل، تبلت یا کامپیوتر یاد بگیرید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وبینار چیست؟

وبینار Webinar در معنای لغوی کلمه، به سمینار یا همایشی اشاره دارد که به صورت اینترنتی برگزار می‌شود و نیازی به مکان و فضای خاصی ندارد و حضور فیزیکی افراد هم در آن  ضروری نیست و مخاطب می‌تواند با تلفن همراه خویش، تبلت یا کامپیوتر خود در وبینار شرکت کند.

Webinarها اغلب با هدف آموزش، به اشتراک‌گذاری اطلاعات در مورد یک موضوع جدید، مرور اطلاعات و یا جمع‌بندی و دسته بندی اطلاعات در مورد یک موضوع خاص بدون توجه به مکان فیزیکی برگزارکننده یا شرکت کنندگان برگزار می‌شوند. دلیل محبوبیت وبینار آنلاین این است که افرادی که فرصت کافی برای شرکت در کلاس‌های حضوری ندارند یا به دلیل ترافیک و شلوغی مسیرها و یا حتی ترس از کرونا در زمان پاندمیک جهانی و ... ترجیح می‌دهند در محیط امن منزل‌شان موضوع جدیدی را یاد بگیرند و یا می‌خواهند در یک بازه زمانی کوتاه به یادگیری مطلب جدیدی بپردازند، می‌توانند مخاطبان این دوره‌ها باشند.

تفاوت وبینار و سمینار حضوری در چیست؟

همانند سمینارها، مدرسان وبینارها به‌صورت مستقیم با مخاطبان خود در ارتباط هستند و تمام سوال‌های آن‌ها را در لحظه پاسخ می‌دهند. تنها تفاوت کلاس‌های آنلاین با کلاس‌های حضوری در این است که شما به‌جای نشستن  روی صندلی‌های یک کلاس، در خانه خود یا هر مکان دیگری از توضیحات مستقیم اساتیدتان استفاده می‌کنید.

چرا در وبینار شرکت کنم؟

مزیت شرکت در وبینار آنلاین این است که علاوه بر صرفه‌جویی در زمان و هزینه، از اطلاعات بهترین مدرسان هر موضوع هم بهره می برید و این شیوه از کلاس‌ها به خاطر امکانات متعدد و ابزارهایی که در اختیار مدرسین و شرکت کنندگان قرار می‌دهد به شدت مورد استقبال قرار گرفته است.

وبینار در فروشگاه اینترنتی سفیرمال:

در فروشگاه اینترنتی سفیرمال وبینارWebinar با موضوعات متنوع و در دسته‌بندی‌های زیر برگزار می‌گردد.  

وبینار یادگیری زبان:

تمامی افرادی که تجربه زبان‌آموزی دارند، به خوبی می‌دانند بدون مرور و تکرار مطالبی که در کتاب‌های مختلف آموخته‌اند در مدت زمان نسبتا کوتاهی نکات گرامری و لغات را فراموش می‌کنند. وبینارهای یادگیری زبان در فروشگاه اینترنتی سفیر مال با هدف مرور و جمع‌بندی مطالب مهم مثل گرامر و لغت برگزار می‌شوند و تنها مربوط به زبان انگلیسی نیستند و این وبینارها در سایر زبان‌ها از جمله فرانسه، ترکی استانبولی و آلمانی با موضوعات بسیار کاربردی برگزار می‌گردد.

وبینار تربیت مدرس:

افرادی که تدریس زبان را به عنوان شغل خود انتخاب کرده‌اند، می‌دانند یک معلم باید همیشه در حال یادگیری و اضافه کردن به دانشش باشد و هرگز نمی‌تواند از یادگیری و افزودن به مهارت‌های حرفه‌ای خود دست بردارد چرا که معلم خوب کسی است که با جدیدترین مسائل مربوط به حوزه‌ی آموزش زبان آشنا باشد. از طرفی، نقش معلم در یادگیری و ایجاد انگیزه و علاقه در زبان‌آموزان انکارناپذیر است. بنابراین به روز نگه داشتن اطلاعات و کسب مهارت‌های لازم برای تدریس، لازم و ضروریست. وبینارهای تربیت مدرس سفیرمال با هدف آموزش نکات جدید به مدرسان زبان انگلیسی با برنامه ریزی سالانه طراحی شده‌اند و شما می‌توانید با شرکت و یا خرید ویدئوی ضبط شده‌ی وبینارهای تربیت مدرس از سفیرمال، از اسلایدها و توضیحات جامع و کامل اساتید مجرب دانشگاه‌های داخل و خارج کشور و English Teacher Trainerهای با تجربه سفیرگفتمان استفاده کرده و به موفقیت‌های چشمگیری در زمینه تدریس زبان دست پیدا کنند.

وبینار آنلاین آیلتس:

افرادی که قصد ادامه تحصیل در کشورهای انگلیسی زبان را دارند نیاز به ارائه مدرک آیلتس دارند. با شرکت در یا خرید وبینارهای آیلتس می‌توانید از اسلایدها و توضیحات جامع و کامل اساتید با تجربه سفیرگفتمان استفاده کرده و کلیه نکات مربوط به یک مبحث خاص مرتبط با آزمون آیلتس را به صورت متمرکز در اختیار داشته باشید. وبینارهای آیلتس به صورت سالانه برنامه‌ریزی شده و در فروشگاه اینترنتی سفیرمال به فروش می‌رسند و شما می‌توانید با توجه به نقاط ضعف و قوت‌تان و مهارت‌هایی که می‌خواهید تقویت‌شان کنید در این وبینارها شرکت نمایید.

وبینار ترجمه:

 وبینارهای آموزشی دپارتمان ترجمه‌ی موسسه‌ی سفیر با هدف دانش‌افزایی دانشجویان ترجمه و فارغ‌التحصیلان دوره‌های ترجمه در حوزه‌ی ادبیات و علوم انسانی به طور عام صورت می‌گیرد و صرفا متمرکز بر تئوری ترجمه یا اساسا موضوع ترجمه به طور خاص نیست. بنابراین به جز دانشجویان ترجمه و مترجمان، علاقه‌مندان به ادبیات و حوزه‌های مختلف علوم انسانی نیز می‌توانند مخاطب این وبینارها باشند. وبینارهای دپارتمان ترجمه عموما توسط اساتید و کارشناسان و مدیران این دپارتمان برگزار می‌گردد که همه در حوزه‌ی ادبیات، نشر، روزنامه‌نگاری و ترجمه‌ی ادبی فعال هستند.

وبینار آنلاین انگلیسی تجاری:

 مدیران، صاحبان کسب و کار، بازرگانان و مدیران فروش و بازرگانی و تمام کسانی که جویای کار هستند و یا تازه می‌خواهند وارد بازار کسب و کار شوند، برای موفقیت در شغل خود نیاز به یادگیری انگلیسی تجاری دارند. از طرفی اکثر این افراد زمان کافی برای شرکت در کلاس‌های زبان نداشته و نمی‌توانند زمان خود را با معلمان خصوصی نیز هماهنگ کنند و یا باید یک مطلب مهم را در مدت زمان کوتاهی فرا بگیرند. وبینار انگلیسیی تجاری در سفیرمال مختص کسانی که می‌خواهند برای بهتر شدن در شغلشان نکات جدید و کاربردی یاد بگیرند.

چرا در وبینارهای سفیرمال شرکت کنم؟

ویژگی خاص و منحصر به فرد وبینارهای آنلاین سفیرمال به شرح زیر است.

انتخاب بهترین اساتید برای برگزاری وبینارها ارائه وبینارها با بهترین کیفیت از لحاظ نحوه ارائه اسلایدها برای یادگیری بهتر  ضبط وبینار جهت استفاده و مرور مطالب در زمان دیگر هزینه مناسب و مقرون به صرفه بهترین زمان برگزاری با در نظر گرفتن ساعت کاری ادارات ثبت نام راحت از طریق سایت سفیرمال

برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد تاریخ، روز و ساعت برگزاری Webinar های مختلف به بخش وبینار در سایت سفیرمال سر بزنید ( safirmall.com/وبینار/) و موضوع مورد علاقه‌تان را انتخاب کرده و به راحتی ثبت‌نام خود را انجام دهید و به صورت آنلاین در روز برگزاری حاضر شده یا از فایل ویدئویی وبینار استفاده نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فروشگاه اینترنتی وبینار آنلاین کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۴۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند

یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که افراد سوگیری تصمیم‌های الگوریتم‌ یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری تصمیم‌های خودشان تشخیص می‌دهند. شاید بتوان از این ویژگی برای اصلاح سوگیری‌های انسان استفاده کرد.

به گزارش ایسنا، از برنامه‌هایی که تماشا می‌کنیم تا افرادی که استخدام می‌کنیم، الگوریتم‌ها به طور فزاینده‌ای در زندگی روزمره ما ادغام می‌شوند و بی‌سروصدا بر تصمیم‌هایی که می‌گیریم اثر می‌گذارند.

به نقل از ادونسد ساینس نیوز، هسته الگوریتم‌ها، مجموعه‌ای از قوانین یا دستورالعمل‌هاست که برای پردازش اطلاعات و به دست آوردن یک نتیجه خاص طراحی شده‌اند اما از آنجا که الگوریتم‌ها از الگوهای رفتاری انسان یاد می‌گیرند، می‌توانند سوگیری‌هایی را که درون ما وجود دارند، منعکس یا حتی تقویت کنند. با وجود این، یک پژوهش جدید نشان می‌دهد که این ممکن است زیاد بد نباشد.

«کری موروج»(Carey Morewedge) استاد «دانشگاه بوستون»(Boston University) معتقد است که این بازتاب می‌تواند نقاط کور سوگیری ما را روشن کند و در اصلاح رفتار نقش داشته باشد. الگوریتم‌های یادگیری ماشینی بسیار موفق هستند زیرا می‌توانند بی‌طرفانه الگوها را در مجموعه داده‌ها پیدا کنند اما در عین حال، سوگیری‌های انسانی را نیز در داده‌های آموزشی خود لحاظ کنند.

هنگامی که این سوگیری‌ها در الگوریتم‌ها شناسایی می‌شوند، می‌توانند به آشکارسازی سوگیری‌های بلندمدت در سازمان‌ها کمک کنند. به عنوان مثال، شرکت «آمازون»(Amazon) سوگیری جنسیتی را در شیوه‌های استخدام خود بررسی نکرده بود اما با آزمایش یک الگوریتم که رزومه‌های جدید را براساس شیوه‌های پیشین استخدام شرکت ارزیابی می‌کرد، به این موضوع پی برد.

موروج گفت: الگوریتم‌ها می‌توانند سوگیری‌های انسانی را کدگذاری و تقویت کنند اما سوگیری‌های ساختاری را نیز در جامعه ما نشان می‌دهند.

انسان‌ها سوگیری‌های خود را تشخیص نمی‌دهند

موروج و گروهش در پژوهش خود نشان دادند که افراد معمولا تمایل بیشتری را به تشخیص دادن و تصحیح کردن سوگیری‌های موجود در تصمیم‌گیری الگوریتم در مقایسه با تصمیم‌گیری خودشان دارند. آنها باور دارند که با دانستن این موضوع ممکن است بتوان از الگوریتم‌ها برای رسیدگی به سوگیری‌های موجود در تصمیم‌گیری‌ها استفاده کرد.

انسان‌ها به دلیل پدیده‌ای به نام «نقطه کور سوگیری»، برای دیدن سوگیری خود تلاش زیادی نمی‌کنند و بیشتر متوجه سوگیری افراد دیگر هستند. دلیل این است که ما می‌توانیم در فرآیندهای تصمیم‌گیری خود، سوگیری را توجیه کنیم یا برای آن بهانه بیاوریم. برای ناظری که هیچ اطلاعاتی درباره فرآیند فکری یا چگونگی تصمیم‌گیری ندارد، سوگیری‌ها واضح‌تر و بهانه‌جویی دشوارتر است.

موروج و همکارانش در این پژوهش نشان دادند که حتی وقتی الگوریتم‌ها براساس رفتارهای ما آموزش داده می‌شوند نیز این موضوع صادق است.

تشخیص دادن سوگیری در الگوریتم ساده‌تر است

پژوهشگران در یک مجموعه آزمایش، از شرکت‌کنندگان خواستند تا سرویس «ایربی‌ان‌بی»(AirBnB) و رانندگان «لیفت»(Lyft) را براساس معیارهای تشخیصی مانند تعداد ستاره‌ها، ارزیابی‌ها و مدت زمان حضور داشتن کنار راننده رتبه‌بندی کنند.

پژوهشگران معیارهای غیرتشخیصی مانند تصویر یا نام را که هیچ ارتباطی با کار ندارند، دستکاری کردند. شرکت‌کنندگان دو بار رتبه‌بندی را انجام دادند و سپس، رتبه‌بندی‌های آنها یا رتبه‌بندی الگوریتم آموزش‌داده‌شده نشان داده شد.

گاهی اوقات رتبه‌بندی خود شرکت‌کنندگان به آنها نشان داده می‌شد اما به آنها گفته می‌شد که رتبه‌بندی الگوریتم است. در همه سناریوها، شرکت‌کنندگان در مقایسه با الگوریتم‌ها سوگیری کمتری را در رتبه‌بندی‌های خود مشاهده کردند.

موروج گفت: مردم وقتی معتقدند که رتبه‌بندی‌ها توسط یک الگوریتم انجام شده است، تمایل بیشتری به سوگیری دارند. این در حالی است که ما در واقع الگوریتم را روی داده‌های آنها آموزش می‌دهیم و رتبه‌بندی الگوریتم براساس آن داده‌ها صورت می‌گیرد.

وی افزود: این به این معنا نیست که مردم انواع بیشتری از ویژگی‌ها را در الگوریتم‌ها می‌بینند، بلکه چیزهایی را می‌بینند که برای خودشان تهدیدکننده‌تر است. بیشتر مردم نمی‌خواهند از نژاد در رتبه‌بندی‌های خود استفاده کنند یا می‌خواهند نژاد را در آن رتبه‌بندی نادیده بگیرند. بنابراین، این ایده که نژاد بر آن رتبه‌بندی‌ها تأثیر گذاشته، تهدیدکننده است.

در نتیجه، از آنجا که سوگیری در یک الگوریتم به عنوان تصمیم‌گیری ناقص خود ما تلقی نمی‌شود، دیدن یا اعتراف کردن به وجود آن آسان‌تر است. به گفته موروج، این یافته دو روش را ارائه می‌دهد که الگوریتم‌ها به واسطه آن می‌توانند به انسان در کاهش سوگیری کمک کنند.

وی افزود: یک روش این است که تصمیم‌های خود را جمع‌آوری کنید و الگوها را ببینید که به شما کمک می‌کنند تا سوگیری را تشخیص دهید اما هنوز موانعی بر سر راه توانایی ما برای تشخیص دادن سوگیری‌ها وجود دارد. ما انگیزه‌هایی را برای محافظت از خود داریم.

موروج و گروهش با پیروی از این منطق، آزمایش دیگری را انجام دادند تا ببینند آیا احتمال بیشتری وجود دارد که شرکت‌کنندگان به اصلاح سوگیری در رتبه‌بندی‌های خود یا الگوریتم بپردازند. پس از مشاهده رتبه‌بندی‌ها، به شرکت‌کنندگان فرصت داده شد تا سوگیری را اصلاح کنند و احتمال بیشتری وجود داشت که اصلاحاتی را در رتبه‌بندی الگوریتم انجام دهند. موروج گفت: از آنجا که افراد سوگیری را بیشتر در رتبه‌بندی الگوریتم می‌بینند تا خودشان، احتمال بیشتری وجود دارد که رتبه‌بندی‌های الگوریتم را اصلاح کنند.

موروج اذعان داشت که این پژوهش هنوز در مراحل اولیه است اما او روش ملموسی را می‌بیند که از طریق آن می‌توان یافته‌ها را در آموزش دادن الگوریتم برای جلوگیری از سوگیری در دنیای واقعی ادغام کرد. وی افزود: اولین گام این است که افراد سوگیری‌های خود را بفهمند و آنها را ببینند. من فکر می‌کنم این الگوریتم‌ها، روش سودمندی برای ارائه دادن یک دیدگاه واقعی‌تر به افراد درباره میزان سوگیری آنها هستند.

این پژوهش در مجله «PNAS» به چاپ رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گفته و ها و ناگفته های معلمان در دیدار با رئیس‌جمهور
  • هوش مصنوعی به زبان ساده برای کودکان و نوجوانان
  • رونمایی از ترجمه کتاب جنبش علوی، هجرت رضوی به زبان پشتو
  • زبان برنامه نویسی پایتون چیست و چگونه می‌توان آن را یاد گرفت؟
  • انسان‌ها سوگیری یادگیری ماشینی را بیشتر از سوگیری خود تشخیص می‌دهند
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  •  معرفی کتاب های بازار مالی
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • افتتاح نمایشگاه فرصت‌های متنوع یادگیری در هفته گرامیداشت مقام معلم
  • ۱۱ اردیبهشت؛ برگزاری مرحله دوم آزمون پایش عملکرد یادگیری دبیرستانی‌ها