Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی که مهمان اجرای ارکستر سمفونیک تهران بود بر حمایت بیشتر از اجرای آثار فاخر موسیقی در کشور تاکید کرد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی و امور بین‌الملل بنیاد رودکی، احمد راستینه هفشجانی، سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، مهمان اجرای ارکستر سمفونیک تهران به رهبری نصیر حیدریان در تالار وحدت بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

راستینه درباره این کنسرت ارکستر سمفونیک گفت: اساساً توجه به موسیقی‌های کلاسیک و علاوه بر آن موسیقی اصیل کشورمان مثل سازها و آواز ایرانی، ظرفیت‌ سازی خوبی برای معرفی موسیقی فاخر است که به آن نیاز داریم.

بیشتر بخوانید:

لطفا تشویقمان نکنید!

وی با تمجید از برگزاری اجرای ارکستر سمفونیک تهران در تالار وحدت گفت: امشب برای آنکه از نزدیک وضعیت اجرای ارکستر سمفونیک تهران را ببینیم، حضور یافتم و خوشبختانه اجرای بسیار خوب و موفقی را شاهد بودم.

او افزود: به نظرم به تصویر کشیدن موسیقی فاخر و شاخه های موسیقی اصیل ایرانی در کشورمان، باعث خواهد شد تا تاثیر آثار سطحی که هیچ تناسبی با فرهنگ ما ندارد، کمتر شود. بنابراین لازم است جامعه ما با جنس موسیقی فاخر بیشتر آشنا شود؛ همچنین باید به ظرفیت‌ها و توانمندی‌های هنرمندان سرزمین‌مان توجه کرد. این توانایی شاید یک اثر موسیقی باشد که با سرانگشتان هنر هنرمندان ایرانی به زیبایی نواخته می‌شود و باید این توانمندی در جامعه معرفی شود. از این رو به اعتقاد من این اجرا کار خوب و موثری بود که توسط بنیاد فرهنگی هنری رودکی به صحنه رفت.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس افزود: اساساً مجموعه فرهنگ دارای مولفه‌های بسیار به‌هم پیوسته‌ای است. هر اندازه ما نیازمندی‌های واقعی جامعه را بهتر بشناسیم و هر چقدر بسترهای ترویج مولفه‌های فرهنگی ناب را برای مردم‌مان بیشتر فراهم کنیم، به همان اندازه می‌توانیم برای ارتقای شاخصه‌های فرهنگی ـ اجتماعی‌مان قدم برداریم.

او ادامه داد: ما نیازمند یک هم‌افزایی، همراهی و تعامل مستمر میان‌دستگاهی هستیم؛ به میزانی که سیاستگذاران ما شناخت دقیق‌تری نسبت به حوزه‌های هنری در ابعاد مختلف داشته باشند و نقش آن بر مولفه‌های اجتماعی بهتر در تصویر ذهنی‌شان منعکس شود، به همان اندازه می‌توانند در کمک به هم‌افزایی، نقش‌آفرینی بهتری داشته باشند.

ارکستر سمفونیک تهران به رهبری نصیر حیدریان طی دو شب در تاریخ‌های ۲ و ۳ تیرماه در تالار وحدت روی صحنه رفت.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: ارکستر سمفونیک تهران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: ارکستر سمفونیک تهران اجرای ارکستر سمفونیک تهران کمیسیون فرهنگی مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۴۹۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پور ابراهیمی در جمع خبرنگاران، با اشاره به جلسات ارزی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: موضوع بحث سیاست‌های ارزی در سال‌های اخیر اصلی‌ترین موضوع اقتصاد کلان کشور بوده علی رغم اینکه به عنوان یک رویکرد کلان در اقتصاد محسوب می‌شود اما به شدت بر زندگی مردم و معیشت آنان و بر حوزه فعالیت‌های جاری کشور اثر دارد.

وی بیان کرد: اعتقاد ما بر این است که سیاست‌های ارزی دولت سیزدهم بعد از تغییر رئیس کل بانک مرکزی متناسب با آن چیزی که در اهداف قانونی بوده و در برنامه قانونی بوده، اجرایی نشده است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه اگر ما قانون را برای اجرای برنامه‌های عملیاتی دولت مبنا بدانیم، باید بگویم آن چیزی که اجرا می‌شود با قانون برنامه، احکام دائمی و با همه آن چیزهایی که به عنوان قانون محسوب می‌شود، مغایرت‌های جدی دارد، تاکید کرد: بنابراین نگرانی ما از عدم اجرای قوانین و مقررات قانونی است نه اینکه قانون نداشته باشیم. حتی ما به واسطه همین رویکرد قانونی، جایگاه بانک مرکزی را در قانون ارتقا دادیم.

وی متذکر شد: این موضوع طی ۴ سال در مجلس و کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی طول کشید و به شدت اعتقاد داشتیم که بانک مرکزی باید از اقتدار لازم برای اجرای سیاست‌های ارزی و پولی برخوردار باشد و این موضوع را هم در مجلس یازدهم تصویب کردیم و ابلاغ شده و عملاً و رسماً با رویکرد قانون جدید، مسیر و جریان فعالیت بانک مرکزی طی می‌شود.

پورابراهیمی تاکید کرد: لذا این قانون در اختیار دولت است و قوانین دیگر هم وجود دارد و دولت مکلف است بر اساس این قوانین عمل کند. بنابراین نگرانی ما از عدم اجرا است و معتقدیم مدیریت فعلی بازار ارز مبتنی بر این نگاه و بر اساس ضوابط قانونی نیست؛ این یکی از چالش‌های اساسی ما طی یکی دو سال اخیر بوده و به شدت اثر منفی بر این حوزه گذاشته است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی افزود: اگرچه به ظاهر نام از سیاست‌هایی می‌برند که تغییری در نرخ ارز و اقتصاد رقم نخورد، اما این اقدامات به شدت التهاب‌ها را بیشتر کرده است درحالی که اگر ما با روش قانونی جلو می‌رفتیم و بر اساس نرخ ارز شناور مدیریت شده، عمل می‌کردیم که در قانون و احکام دائمی آمده است، حتماً نرخ ارز از این نرخی که الان در بازار غیر رسمی وجود دارد، بسیار کمتر بود و اساساً این نرخ به وجود نمی‌آمد.

وی اظهار داشت: نکته بعدی آن است که به جز قانون که مبنای ماست و طبیعتاً در حوزه عملیات اجرایی مبنای کار قرار می‌گیرد، موضوعات مربوط به خود دستورالعمل دولت را هم داریم؛ از جمله سند تحول دولت مردمی که در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ توسط رئیس جمهور ابلاغ شد و مبنای عملکرد دستگاه‌های اجرایی قرار گرفت و در آن سرفصل سیاست‌های ارزی هم کاملاً به طور مشخص آمده است.

وی ادامه داد: در بخش سیاست‌های ارزی سند تحول دولت مردمی رئیس جمهور، همان رویکرد و نگاه مبتنی بر قانون احکام دائمی برنامه ششم توسعه مورد تاکید قرار گرفته و طبیعتاً دولت باید بر اساس آن اقدامات خود را انجام دهد.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: علاوه بر قوانین و سند تحول دولت مردمی، تجارب مختلف در اختیار ماست و ما نباید تجربه‌هایی که در گذشته منجر به آثار منفی بر اقتصاد کشور و معیشت مردم شده است را تکرار کنیم و تکرار آن تجارب قابل قبول نیست.

پورابراهیمی با اشاره به جلسات ارزی مشترک اخیر دولت و مجلس، گفت: جلساتی طی دو هفته اخیر با محوریت کمیسیون اقتصادی مجلس و با حضور رئیس بانک مرکزی، وزیر اقتصاد و معاون رئیس جمهور و با محوریت ریاست مجلس و رؤسای چند کمیسیون‌های تخصصی مجلس برگزار شد.

وی در تشریح اهداف این جلسات گفت: محور این جلسات آن بود که تجربه تنش‌ها و شوک‌های ارزی گذشته که در کشور باعث کاهش ارزش پول ملی و فشار به معیشت مردم شد را تبیین کنیم و تاکید نمایندگان اقتصادی این بود که نباید به این تجارب بی تفاوت بود.

کد خبر 6089748 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • تشییع و خاکسپاری پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان
  • پیکر مرتضی شفیعی در اصفهان خاکسپاری شد
  • الزام شورای عالی معماری جهت تعیین حدود مرزی شهر پردیس
  • سردار کوثری: کار آمریکا به جایی رسیده که دانشجو سرکوب می‌کند
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • میزبانی قلعه فلک‌الافلاک از ارکستر سمفونیک تهران
  • رهبر ارکستر ملی موسیقی اصفهان درگذشت
  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • مجلس پیگیر اجرای سند تحول رئیس‌جمهور در حوزه ارز است
  • مجلس به دنبال اجرای سند تحول رییس جمهور در حوزه ارز است