Web Analytics Made Easy - Statcounter

صفیه احمدی زاده روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ایران بالغ بر دو دهه است که در مسئله فرزند آوری زیر نرخ جایگزین قرار دارد و این موضوع امروز به عنوان یک بحران جدی تلقی می شود. 

وی با بیان اینکه، کمتر از دو دهه از فرصت پنجره جمعیت کشور باقی مانده است، اظهار داشت: بیشترین جمعیت کشور مربوط به افراد دهه ۶۰ است و اگر این افراد نسبت به فرصت های فرزند آوری بی توجه باشند، در کمتر از ۳ دهه بعد با پیری جمعیت رو به رو هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این کارشناس سلامت همچنین گفت: موالید سالانه کشور سالانه با ۱۰۰هزار کاهش همراه است و متاسفانه ویروس کرونا به این موضوع دامن زد.

احمدی زاده افزود: بسیاری از زوجین که تصمیم داشتند در سال ۱۳۹۹ فرزند آوری کنند، به دلیل آلودگی بیمارستان ها، از بین رفتن برخی فرصت های شغلی و افرایش بیکاری در زمان شیوع کرونا فرزند آوری نیز به تعویق افتاده است.

وی یادآورشد: می توان گفت که سالمند شدن جمعیت الگوی زنانه به خود گرفته و همچنین آمار ابتلا به انواع اختلالات جسمی و روانی در بانوان نیز رو به افزایش است.

این کارشناس سلامت گفت: برای عبور از بحران ، بازنگری و ارتقای برنامه های سلامت زنان در ابعاد جسمی، روانی و اجتماعی امری مهم و ضروری است.

برچسب‌ها قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت سالمندان استان قزوین تولد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت سالمندان استان قزوین قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت سالمندان استان قزوین تولد فرزند آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۲۷۵۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد

به گزارش خبرنگار مهر، قاسم کریم زاده بعدازظهر یکشنبه در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴- تهران در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی استان مازندران در پنج محور بررسی و در این نمایشگاه عرضه شده است، تصریح کرد: صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی به شمار می‌رود.

وی با اشاره به ظرفیت‌های بخش شیلاتی مازندران یادآور شد: شیلات مازندران دارای ۳۹۰۰و احد آبزی پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

کریم زاده با تاکید بر اینکه میزان تولید مازندران در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن است و از این میزان تولید سالانه ۶ تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود، عنوان کرد: سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی استان مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات استان مازندران ۸۰۳ میلیون دلار بود.
مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است، گفت: سالانه ۲۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود که از این میزان ۹۰۳ تن خاویار استحصال می‌شود که ارزش اقتصادی آن هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی با اعلام اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه گذاری شناسایی شده است، تاکید کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش خواهد یافت و همچنین ۱۷۰۰ شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 6091153

دیگر خبرها

  • لزوم فرهنگ‌سازی جهت افزایش جوانی جمعیت
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاوره فرزندآوری دریافت کردند
  • بیش از ۱۸۷ هزار مادر همدانی مشاور فرزندآوری دریافت کردند
  • ثبت‌ نام بیش از ۶۰۰۰ نفر از مادران غیرشاغل لرستانی در صندوق بیمه
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • ۸۰۳ میلیون دلار محصولات شیلاتی از مازندران صادر شد
  • یکهزار و ۵۴۸ معلم و استاد دانشگاه، حامی ایتام و محسنین استان یزد هستند
  • تامین زمین ۲۰۰ مشمول جوانی جمعیت در نجف آباد
  • مشکلات مالی، دانشگاه انگلیسی را به مرز نابودی رساند