Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان صدا و سیما در بازدید از پشت صحنه سریال «آزادی مشروط» در جریان مراحل مختلف تولید این سریال قرار گرفت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سیما، سریال «آزادی مشروط» به کارگردانی مسعود ده نمکی این روزها در زندان قصر در حال تصویربرداری است و داستانش روایت تلاش‌های کادر درمان، پرستاران و فعالیت گروه‌های جهادی در مقابله با کرونا در قالب طنز است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیمان جبلی در این بازدید گفت: مجموعه تلویزیونی «آزادی مشروط» یادآور کوشش‌ها و بردباری‌های روزهای سخت کروناست و نشان دادن و ثبت هنرمندانه همدلی مردم، و تلاش کادر درمان و مجاهدت نیروهای جهادی در این دو سال برای رسانه ملی اهمیت بسیاری دارد.

رئیس رسانه ملی همبستگی و همدلی در مواقع بحران را از ویژگی‌های منحصر به فرد ملت ایران توصیف کرد و گفت: این مجموعه در حافظه تاریخی ملت ایران ثبت خواهد شد.

جبلی با یادآوری فراز و نشیب‌های مقاومت دو ساله مردم در برابر کرونا اظهار کرد: مردم همواره دوست دارند خاطرات تلخ و شیرین‌شان را در رسانه ببینند. آن‌ها روزهای سختی را در دوران کرونا پشت سر گذاشتند و نگاه به گذشته و صبر و مقاومتی که برای پایان دادن به آن روزهای سخت به خرج دادند، برایشان اهمیت دارد.

رییس صداوسیما ادامه داد: کرونا اتفاق دردناکی بود که تا چند دهه بعد هم می‌شود از زوایای مختلف و در گونه‌های متفاوت درباره آن فیلم و سریال ساخت. شما در این مجموعه سعی کرده‌اید نگاهی طنزآمیز به کرونا داشته باشید و مطمئنم که مخاطب هم از آن استقبال می‌کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: دشمنان در حوزه‌های مختلف به ویژه حوزه فرهنگ، ذهن و زیست جوانان را هدف گرفته و ما خود را مسئول آینده جوانان می‌دانیم و برایشان روی آنتن برنامه‌ریزی می‌کنیم.

رئیس رسانه ملی ضمن قدردانی از مسعود ده‌نمکی، گروه تولید و هنرمندان این سریال تصریح کرد: با تمام توان از گروه سازنده سریال حمایت می‌کنیم و امیدواریم این گروه بتواند طبق زمان‌بندی پیش‌بینی‌شده کار را به سرانجام رساند.

۲۰۰ هنرمند در ۱۰۰ لوکیشن

مسعود ده‌نمکی هم در این مراسم گفت: سریال‌سازی اصول مشخصی دارد و باید بر اساس زمان مقرر شده کار را به آنتن برسانیم. این اثر با حضور ۲۰۰ هنرمند و بیش از ۱۰۰ لوکیشن زمان زیادی را از آن خود کرده‌است.

وی ادامه داد: ما تلاش کردیم از زاویه‌ای تازه به موضوع کرونا در کشور بپردازیم. رنگ و لعاب قصه و کار برای مخاطبان متفاوت است. زیرا سعی کرده‌ایم یک قصه روان و جذاب را جلوی دوربین ببریم.

ده نمکی یادآور شد: با توجه به این‌که کرونا، موضوعی خاص و مهم در دوسال گذشته بود، همین باعث شد فضای متفاوتی را با تکیه بر طنز خلق کنیم. به همین دلیل پیش‌بینی من این است که بتوانیم سریالی خاطره‌انگیز برای مردم به تصویر بکشیم.

این کارگردان تصریح کرد: روزهای کرونا به اندازه کافی تلخ و گزنده بود و ما نمی‌خواستیم کام مردم را تلخ کنیم. به همین دلیل به سراغ مصائب و شیرینی‌های این دوران رفتیم و از زبان طنز بهره بردیم.

نقش خوب، دلیل بازی‌ام شد

علیرضا استادی بازیگر سریال در ادامه گفت: وقتی نقشی خوب نوشته شده و شخصیت‌پردازی‌ها منسجم باشد، حتماً برای بازی می‌پذیرم. این اتفاق هم برای این سریال رخ داد و می‌توانم بگویم نقش را دوست داشتم و به همین دلیل آن را پذیرفتم. من پیش از این هم با آقای ده‌نمکی در سریال «دادستان» بازی کرده‌بودم و با شناختی که از او داشتم وقتی پیشنهاد بازی در این سریال را داد بدون تردید آن را پذیرفتم.

مردم به خنده نیاز دارند

شهین تسلیمی یکی از بازیگران سریال «آزادی مشروط» درباره بازی در این سریال بیان کرد: مردم این روزها با توجه به شرایط سخت اقتصادی، به خنده و سرگرمی نیاز دارند و از آثار کمدی، هم استقبال می‌کنند. بسیاری از تهیه‌کنندگان و کارگردانان هم در سال‌های اخیر به طرف ساخت فیلم‌ها و سریال‌های کمدی رفته‌اند. این سریال هم با همین حال و هوا ساخته شده‌است و من هم دوست داشتم در این کار باشم.

مردم را می‌خندانیم

علیرضا جاویدنیا هنرمند رادیو که در این سریال نقش صاحب نمایشگاه ماشین را بازی می‌کند درباره این سریال اظهار کرد: این سریال به روزهای کرونا که تلخ و گزنده بود، اشاره می‌کند و می‌خواهد خاطرات تلخ آن روزها را به کام مردم شیرین کند. به همین دلیل از زبان طنز بهره برده‌است.

«آزادی مشروط» سریال تلویزیونی در ۳۰ قسمت یکی از تولیدات جدید مرکز سیمافیلم است که به تهیه‌کنندگی و کارگردانی مسعود ده‌نمکی ساخته می‌شود و نگارش فیلمنامه آن بر عهده کریم خودسیانی و شهاب عباسی بوده است. قصه سریال «آزادی مشروط» درباره سه زندانی است. آنها به دلیل جرمی‌که مرتکب شده‌اند، در زندان به‌سر می‌برند اما ورود کرونا باعث شده تا آنها آزادی مشروط را تجربه نمایند و بتوانند با خدمت کردن، بخشی از دوره محکومیت خودشان را جبران کنند. در این سریال، بازیگرانی همچون مهران رجبی، پرویز فلاحی‌پور، محمود مقامی، عباس محبی، سیدمهرداد ضیایی، رامین راستاد، علیرضا استادی، افشین سنگ‌چاپ، بهنوش بختیاری، شهین تسلیمی، مریم کاویانی، علیرضا مسعودی، پوراندخت مهیمن، محمدرضا رهبری، شهاب عباسی، هلیا امامی و کاوه سماک‌باشی حضور دارند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: مسعود ده نمکی همین دلیل آزادی مشروط

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۱۰۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود

حجت الاسلام هادی شیرازی مدیرعامل انتشارات خط مقدم در گفت‌وگو با خبرنگار مهر درباره حال و هوای این نمایشگاه در سال‌های گذشته گفت: شروع دوباره نمایشگاه بعد از قصه ویروس منحوس کرونا، شجاعتی می‌خواست که الحمدلله اتفاق افتاد و روال خوبی را پی گرفت و به نظر بنده سال به سال هم رشد کرد و مردم به نسبت سال‌های قبل استقبال بهتری داشتند. هرچند هنوز به آن سال‌های قدیمی‌تر و گذشته که خیلی اهالی هنر و ادب حضور چشمگیرتری داشتند و فضای شیرین‌تری نسبت به سال‌های نزدیک‌تر ما داشت، نرسیده ولی امیدوارم که این جریان نیز رخ دهد و آن حالت پدری که از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای حوزه فرهنگ می‌رود، اتفاق بیفتد.

وی درباره استقبال مخاطبان از این رویداد فرهنگی گفت: مردم با نمایشگاه کتاب قهر نیستند، اما مسأله کتاب باید بیشتر به عنوان یک نیاز جا بیفتد. هرچقدر اقتصاد مردم و خانوارها کوچک شود، تاکید بر کتاب به عنوان یک نیاز اساسی سخت‌تر می‌شود. باید بین همه مردم این نکته را جا بیندازیم که کتاب یک مسئله حل کن است و نیازهای آدمی را در مسیر زندگی حل می‌کند.

حجت‌الاسلام شیرازی افزود: در حال حاضر چند جایگزین برای کتاب پیدا شده است که یکی از آنها فضای مجازی و آموزش‌هایی در این فضاست. این فضا به نحوی جایگزین کتابخوانی مردم شده است که جایگزین دقیقی نیست؛ هر چیزی باید سر جای خودش قرار بگیرد. در عین حال مردم با کتاب آشتی‌اند، با نمایشگاه کتاب هم مشکلی ندارند ولی باید این اتفاق درست و جامع رخ دهد و مردم جایگاه کتاب را درک کنند تا نمایشگاه کتاب هم رونق اساسی به خود بگیرد.

وی درباره کیفیت کتاب‌ها در طی دوره‌های مختلف برگزاری نمایشگاه بین المللی کتاب تهران گفت: مسأله کیفیت کتاب یک موضوع نسبی است و به ناشران بستگی دارد. ممکن است یک ناشری کیفیت کارش را در طول این سال‌ها هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ تولید ارتقا داده باشد و ممکن است ناشرانی هم باشند که کیفیت کارشان مثل گذشته‌شان باشد. نمی‌توانم بگویم اتفاق مهمی در این سال‌ها رخ داده است. پیش از این در فضای ادبیات، فرهنگ و کتاب هر روز یک اتفاق و حرکت جدی ملی داشتیم، اما حالا به شدت جای خالی این حرکت‌ها حس می‌شود.

شیرازی افزود: مسایل صنعت نشر با یک یا دو ایده حل نمی‌شود. امروزه می‌گویند به دنبال رقم زدن زیرساخت‌ها هستند و این مسأله‌ای زمان بر است. اگر بخواهیم برای صنعت نشر اتفاق مبارکی بیفتد باید پای حرف جدی خود اهالی صنعت، به‌ویژه بخش خصوصی صنعت نشر نشست. اگر اهالی این حوزه و اهالی اکوسیستم نشر بگویند که دغدغه و مسئله‌شان چیست، آنگاه می‌توان به رخ دادن اتفاقات اساسی برای این صنعت امیدوار بود.

سی و پنجمین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت در مصلی امام خمینی تهران برپا می شود.

کد خبر 6087681

دیگر خبرها

  • آزادی ۱۸ زندانی سبزواری در پویش ملی «نذر هشتم»
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • زندگی شهدای «تیم فوتبال آزادی سمنان» سریال می‌شود
  • آزادی ۱۸ زندانی جرایم مالی در نذر هشتم سبزوار
  • زندان را به سازش با کسانی که پاکستان را به بندکشیدند،ترجیح می‌دهم
  • چرا رئیس‌جمهور به بازدید از تهران آمد؟
  • کمک میلیاردی خیران برای آزادی زندانیان غیر عمد
  • مجید و آقا معلم قصه‌های مجید پس از ۳۴ سال
  • آزادی زندانی بدهی مالی توسط پزشک یاسوجی
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود