Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست دفتر برنامه ریزی درسی دانشگاه جامع علمی کاربردی از برگزاری دوره کارشناسی ناپیوسته حرفه‌ای مدیریت کسب و کار اینترنتی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایران اکونومیست ، علیرضا جمالزاده درمورد برگزاری این دوره اظهار داشت: با گسترش ارتباطات اینترنتی در سراسر جهان، بخش بزرگی از فعالیت ها با بهره گیری از این وسیله ارتباطی به انجام می رسد، یکی از روش های سرعت بخشیدن به کسب و کارها و توزیع مایحتاج بازار، روش اینترنتی و بهره گیری از فناوری وب است، بنابراین کارشناسان مدیریت کسب و کار اینترنتی با بهره گیری از دانش خود به خوبی می توانند در این عرصه ایفای نقش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: دانش آموختگان این رشته می توانند مشاغلی همچون کارشناس بازرگانی، بازاریابی کسب وکار اینترنتی، کارشناس تأمین اطلاعات و ارتباطات بازارهای الکترونیکی را احراز کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دبیر شورای برنامه ریزی آموزشی و درسی علمی کاربردی تصریح‌کرد: دانشجویان این رشته دروسی مانند تحلیل سایت های بازرگانی و بازاریابی، فناوری های نوین ارتباطی، مدیریت وب، قوانین حقوقی و جرایم اینترنتی در تجارت الکترونیک، آینده نگری در تجارت الکترونیکی و بازاریابی اینترنتی و دروس کاربینی و کارورزی را آموزش می‌بینند.

 

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کارشناسی ناپیوسته ، کسب و کارهای اینترنتی ، دانشجو

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کارشناسی ناپیوسته کسب و کارهای اینترنتی دانشجو علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۱۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به نقش مهم آموزش در حفظ و توسعه صنایع دستی، گفت: آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری سازی در این حوزه است. - اخبار استانها -

مریم جلالی دهکردی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قشم، اظهار داشت: صنایع دستی علاوه بر آن که می‌تواند منتقل کننده فرهنگ یک منطقه باشد، نقش مهمی نیز در اشتغال‌زایی و تولید ثروت دارد.

وی ادامه داد: لازمه اشتغال‌زایی و تولید ثروت در این حوزه آموزش در جهت بازاریابی و تجاری‌سازی است که می‌توان با برنامه‌ریزی صحیح به آن دست یافت.

معاون صنایع دستی و هنرهای سنتی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با اشاره به اهمیت حفظ و احیای صنایع دستی و آشنایی بیشتر نسل جوان با فرهنگ و صنایع دستی مناطق خود، تصریح کرد: احیای این صنایع با هدف ایجاد ثروت و معرفی هر چه بیشتر آن از جمله وظایف ما است.

جلالی دهکری ایجاد خانه‌های صنایع دستی را راهکاری در جهت تحقق این موضوع عنوان کرد و گفت: امیدواریم با کمک بخش خصوصی و ظرفیت‌های مردمی بتوانیم خانه‌های صنایع دستی را ایجاد و توسعه دهیم و آنها را محلی به منظور آموزش، نمایش و عرضه محصولات صنایع دستی تبدیل کنیم.

وی تاکید کرد: نسل جوان با پیوند نسلی می‌تواند دانشی که سینه به سینه در دل اجداد و بزرگان ما وجود دارد را به عرصه دانش، محل تحصیل و آموزش و پرورش منتقل کند.

انتهای پیام/7558/

دیگر خبرها

  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • جزئیاتی از تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد آذربایجان‌شرقی و شرکت مهندسی معدنی نوآوران مس 
  • تألیف کتاب«روش تحقیق در مدیریت» توسط عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد
  • اهمیت تلاش برای توسعه پژوهش‌های کاربردی در جهان اسلام
  • برگزاری همایش هوش مصنوعی و طلا و جواهر در یزد
  • آیین نامه توزیع دارو بر بستر سکو‌های اینترنتی ابلاغ شد
  • فرصت تغییر محل آزمون پایان ترم برای پیام‌نوری‌ها
  • برگزاری مجدد کنکور در منطقه سیل زده
  • اعلام زمان برگزاری آزمون غربالگری درون دانشگاهی شانزدهمین المپیاد علمی وزارت بهداشت
  • ماراتُن علمی متقاضیان آزمون سراسری برای تصاحب صندلی‌های دانشگاه‌ها