Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-05-08@13:48:49 GMT

نان میلیاردی در سفره مستاجران غریبه

تاریخ انتشار: ۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۳۱۶۹۴

نان میلیاردی در سفره مستاجران غریبه

فوتبال ایران نیازمند یک همیت از جانب مردمی است که با این رشته زندگی می‌کنند تا دست شاه‌مهره‌های آن از منافع بی‌حد آن کوتاه شود.

به گزارش ایران اکونومیست، چقدر دور باطل فوتبال ایران باید ادامه پیدا کند تا آرام بگیرد؟ این سوال دلسوختگانی است که چون عزت فوتبال کشور را می‌خواستند درها به روی آنها بسته‌ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فوتبال ایران را کاسبان و دلالان غصب کرده‌اند و چون نفع‌شان در بی‌سروسامانی است گوش فلک را با شعارهایی که پشیزی نمی‌ارزد پُر کرده‌اند تا کسی صدای آنهایی که فرهیختگی فوتبال ایران آرزویشان است را نشنود.

فوتبال ایران از بی‌پولی می‌نالد؛ اما ناکامی یک مربی، ۴۰ میلیارد تومان ارزش دارد و بازیکنش هم مدت‌هاست قرمز و آبی و هوادار را به سخره گرفته است. این‌ها بازیگرانی هستند که سنگینی‌شان روی دوش فوتبال است و نمی‌گذارند این رشته از خاکستر برخیزد.

۲۱ سال پیش عنوان "حرفه‌ای" به لیگ فوتبال ایران اضافه شد تا حداقل ظاهری آبرومند پیدا کند؛ اما همان کاسبان و دلالانی که سیاست‌شان را بر اساس غریضه گرگ‌ها چیده‌اند هدف را تغییر داده‌اند تا نگاه‌ها سمت واقعیت‌ها نرود. همین که مردم سمت هیاهوهای پُر از تهی بروند برایشان حکم بُرد دارد. دعواها و هوچی‌گری‌های زرگری‌شان مصداق همین موضوع است.

فوتبال ایران شبیه رینگ‌های زیرزمینی شده که پول را کسی در جیب خود می گذارد که نه کتک زده و نه کتک خورده است. هر روز تیتر رسانه‌ها از حمله مدیر و مربی و بازیکن به یکدیگر می‌گوید؛ تیترهایی که هر روز تکرار می‌شوند؛ اما تنها عایدی این تیترها داغ ماندن تنور کاسبان است.

نجات فوتبال ایران به آرزویی محال تبدیل شده است. مگر می‌شود کسانی که سال‌ها منافع این فوتبال را به جیب خود گره‌ زده‌اند حذف کرد؟ آنها دغدغه فوتبال ندارند؛ چون خودشان را جزو اهالی آن نمی‌دانند. مستاجرانی هستند که برایشان اهمیتی دارد پایه‌های فوتبال ایران لرزان شود. تا زمانی که این پایه‌ها فرو نریزد می‌مانند و وقتی فوتبال ایران بر سر اهالی آن هوار شد می‌روند و در جایی دیگر تور خود را پهن می‌کنند.

فوتبال هنوز هم یکی از معدود دلخوشی‌های مردم است و ناکامی آن ناخوشی مردم را در پی دارد. هر چند برای شاه‌مهره‌هایی که پشت‌پرده فوتبال ایران را تشکیل داده‌اند چنین مسائلی اهمیت ندارد. مردم برای‌شان ابزار است؛ چون هیاهویی که حول فوتبال شکل می‌گیرد بدون حضور مردم امکان‌پذیر نیست. گاهی اگر لازم بدانند در قامت حامی هواداران هم ظاهر می‌شوند؛ اما این موضوع فقط ایفای نقش در قالب سناریوهای‌شان است.

همان‌هایی که یک روز در فوتبال ایران غریبه بودند آمدند و منافع آن را برای خودشان خواستند و حالا آنقدر فربه شدند که سنگینی‌شان نفس این فوتبال را گرفته است. در دورهمی‌ این غریبه‌ها برای فوتبال ایران نقشه‌ها کشیده می‌شود و چون منافع آنها با یکدیگر گره خورده در مسیری گام برمی‌دارند که به نابودی فوتبال ایران ختم می شود.

احیای فوتبال ایران نیازمند آگاهی مردمی است که فوتبال برایشان اهمیت دارد. آنها هستند که باید مراقب باشند ابزار شاه‌مهره‌ها نشوند. بدانند که هیاهوها و دعواهای رنگی‌شان برای عده‌ای نان دارد؛ نان میلیاردی که به سفره مهره‌های پشت‌پرده فوتبال ایران می‌رود باید به سنگ تبدیل شود. این اتفاق نیازمند یک همیت است. همیتی که باید فراتر از همه رنگ‌ها باشد.

 

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: فوتبال ، باشگاه پرسپولیس ، باشگاه استقلال

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: فوتبال باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتبال ایران مهره ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۳۱۶۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختارهای غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»
 
به گزارش شفقنا؛ روح الله ایزدخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.
 
به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند
 
وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بارها هم گفتیم یک طرفه نمی توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می شود.
 
برخورد این دولت با بانک ها برخورد جدی و سازنده ای نبوده است
 
آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک ها می شود، ادامه داد:  بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت ها داده می شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک ها این است این منابع در کجا خرج می شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک ها مطلقا برخورد جدی و سازنده ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بارها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک ها نمی رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک ها را به خط خواهم کرد» اما در عمل نشانه ای از این مساله نمی بینیم.
 
وی افزود: عده ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیروهای مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک ها را وارد کار کند.
 
نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
 
وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام های خرد، گفت: بانک ها اصلا عمل نمی کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک ها رد می شود و یا چند ضامن از مردم می خواهند. لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختارهای غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هشت نکته درباره سخنان دوم بانکی‌پور: حواس‌تان به سفره مردم خودمان باشد
  • رویان، مهیار عیار و چند سریال دیگر
  • خداحافظی تیلور با یزدانی/ پاداش یک میلیاردی!
  • پاس‌ گل سامانه خودنویس برای مستاجران و مشاوران املاک
  • 8 نکته درباره سخنان دوم بانکی پور: به جای سرک کشیدن به "تختخواب" دیگران ، حواس تان به "سفره" مردم خودمان باشد
  • رئیسی: ایران قوی می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند | هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم اما... | موشک جواب موشک است | از وضعیت سفره مردم مطلعم
  • جیش‌الظلم به سفره مردم بلوچ شلیک می‌کند
  • ایزدخواه نماینده مجلس : جراحی در سفره مردم هنر نیست / نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • تاثیر مردمی‌سازی صندوق‌های بازنشستگی بر سفره بازنشستگان